Shoei Z one

tn1000s

New member
Shoei Z one

יש למישהו כבר ניסיון עם הקסדה? אני רוצה לקנות קסדה חדשה ומכיוון ששואי מתאימה לי מבחינת נוחות.... אני לא מרוצה מכמות האדים בשואי הנוכחית ול z ONE יש מערכת איוורור חדשה הייתי רוצה לשמוע רשמים

OMERTLLF

New member
יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קח פטיש 5 קילו ותדפוק לנו אצבע אצבע ספר להם שאתה מכיר מישהו שקונה RSV MILLE

tn1000s

New member
אני???????

לא מכיר אף אחד שקונה Mille R אבל יש פה איזה ישראלי (הישראלי היחיד שרוכב בלוקסמבורג) שאולי!!! יקנה... רק אם הוא נשאר פה לפחות עוד שנה....

tn1000s

New member
קוקי איך מבחינת אדים?

תעלות האיוורור החדשות יעילות?

מממ...

יש לי אדים על המשקף לפעמים. אני משאירה את המשקף טיפה פתוח ואז זה נמנע. אבל ככה זה בכל הקסדות לא? בכל מקרה, היא קלה (ואפילו מקס מתלהב ממנה
. אומרים שהיא שקטה, אבל שוב-אין לי השוואה...

swamp thing

New member
לי יש קצת אדים על המשקף בעמידה.

בנסיעה תוך כמה מטרים זה נעלם

Sheshet

New member
אז ככה:

היא לא מהשקטות שיש, אבל גם לא מהרועשות שיש, וחוץ מזה, בשביל שקט נשארים בבית... מבחינת אדים, קשה לי לגבש מסקנה, כשאני משווה אותה ל RX-7XX אני יכול להגיד שהיא (ה Z ) פחות אוגרת אדים בצורה ממש בולטת, אבל לפעמים, ברכיבה קלילה כשהרוח לא מספיקה לעשות את שלה, והאדים מתחילים לתקוף בצדדים אין את אלמנט פתיחת הזרזיף כמו באראי, אלא אתה חייב להרים קליק ולי זה מפריע. הסנטרון רק עושה לה רע מבחינת אדים, אבל בגדול, אם היא יושבת עליך טוב ובתוספת אפון - חבילה לא רעה בכלל. עוד יאמר לזכות הקסדה בשעות גשם, ניקוז המים מהמשקף פשוט מצויין, יש שם חתיכת אווירודינמיות שמספיקה הפניית הראש - קטנה ימינה, קטנה שמאלה וכמו חדש, אין טיפות. פתחי האוורור אכן עושים את שלהם בימים חמים ואתה מרגיש אחלה בריזה למוקד המוח, אבל מצד שני באזור הפה אין הרגשת אטימות מלאה בימי חורף קרים. @6.

ofnik

New member
לגבי פתיחת זרזיף-שים לב לידית הקטנה

שבצד המשקף-היא מיועדת לפתיחת זרזיף ...

Sheshet

New member
זה זרז יותר מזיף...

זה עדיין יותר מדי פתיחה בשביל נסיעה מהירה.

ofnik

New member
יש לי אותה חצי שנה. אכן מאווררת-

לדעתי -יותר מדי- גם במצב סגור לגמרי יש בה רוח חזקה במהירויות תלתיות וגם רועשת למדי. וגם יקרה מדי. לדעתי לא שווה את מחירה הגבוה רק לאחרונה גיליתי שצריך להדק את המשקף בתדירות די גבוהה כדי לצמצם את חדירת הרוח אבל-אם היא ממש נוחה לך ואתה אוהב רוחות פרצים-לך על זה

הכתום

New member
מניסון אישי במסלול

הקסדה מצויינת באוורור ומתאימה במיוחד לקיץ. פתיחת פתחי האוורור העליונים גורמת לזרימת אויר מורגשת ומרעננת מעל הראש. ממומלץ לקיץ.

למעלה