Shoei R1000 בלויה

icaesar

New member
Shoei R1000 בלויה

שלום לכולם למישהו יש מושג אם יש מה לעשות עם קסדת Shoei R1000 בלויה? כל הספוגים בחלק של הראש כבר התפוררו לגמריי, הספוגים הצדדיים במצב טוב יחסית ואת המשקף אפשר שלא לומר רצוי להחליף לפני החורף השאלה אם לא שווה לרכוש קסדה חדשה תודה

בת כמה היא?

יש מצב שהגיע זמנה ללכת לעולם שכולו עציצים. אם הספוגים כבר מתפוררים, לך תדע מה מצב החומרים בתוך הקסדה.

אין שום קשר בין יכולת העמידות של ספוג או בד

לחומרים ממנה עשויים קליפת הקסדה והחומרים סופגי האנרגיה. שום קשר ולו קלוש שבקלושים.

אתה מדבר שטויות

כי זו יכולה להיות אינדיקציה. בגלל זה שאלתי מה הגיל ולא קבעתי עובדה. ואל תחפש איפה להיכנס בי רק כדי להיכנס בי. תעשה את זה אם טעיתי.

1. אין לי שום סיבה (עדיין) להיכנס בך. 2: את

טועה, ובגדול. שום אינדיקציה לכלום. זה כמו שתגידי שכשצבע של הדירה שלך מתקלף, אז זה אומר שעמודי הבסיס מבטון לא תקינים. והילה, אני יודע מה את יודעת ומה את לא יודעת. את מאד מאד רחוקה.

SuzukiDR

New member
בת כמה היא?

אם היא יוצרה בשלוש ארבע השנים האחרונות שווה להשקיע בריפודים ומשקף חדשים. אורך החיים המומלץ על פי שואי הוא שבע שנים מיום היצור.

icaesar

New member
הקסדה בת 4-5 שנים

איני זוכר בדיוק. אם SHOEI מדברים על 7 שנים אז אני ממש גרוע בלשמור על קסדות או שאני מה שנקרא "משתמש כבד" בינתיים ביררתי באתר של SHOEI והחלקים הפנימיים היחידים שאפשר להחליף הינם הספוגים הצדדיים (בלחיים) וכמו שכתבתי למיס הילה, כנראה שהגיעה שעתה. תודה

אתה יכול לרכוש ריפוד פנימי של קסדת

מדבקה סינית בכמה עשרות שקלים, ולהתאים אותו לקסדה שלך. יש כאלה לרוב ובזול באופנועית אאוטלט. הטל' שם הוא 03-5188153. אני עשיתי את זה עם קסדה אחרת שהיתה לי. ולפני שיקפצו כולם, אין צורך בגילוי נאות היות והפרוייקט שלי שם הסתיים.

מיצו

New member
וכשהוא יכנס במדרכה עם קסדה בלוייה עם

קלקרים במצב לא ידוע, ועם ריפודים שלא מיועדים לה שמחוברים לה באמצעות דבק מגע/מסטיק/פסטרמה... מה תגיד לו?

שיצבע בשחור

כמו הצעה אחרת למישהי שנחבטה עם הקסדה שלה בכביש בזמן תאונה והצבע התקלף.

אם הקסדה בת 5 כמו שהוא אומר

ומשום מה רק הריפוד התפורר, אז זו האופציה שעומדת לו אם הוא מתעקש שלא להחליף את הקסדה. יש לי דיעה על למה מגבילים חיי קסדה, אך אשמור אותה לעצמי - לא שקשה לנחש. שהרי אם היא עשויה פיבר ועוד עם שילובים כאלה או אחרים של חומרים איכותיים כמו קרבון או ספקטה שמחזיקים מעמד בערך לנצח, והקלקר הפנימי (ברח לי שם החומר) הוא אחד החומרים היותר לא מתכלים ולא "מתעייפים" שיש בעולם, אז אין סיבה למעשה להגביל חיי קסדה. בטח לא למספר מועט כל כך של שנים - למעט אם כמובן היא עשתה תאונה. כאמור, לדעתי יש סיבה אחרת להגבלת חיי קסדה, והיא לא בטיחותית.

מיצו

New member
אבל אתה מסכים איתי שיש הבדל בין מה שאולי

אתה אישית היית עושה (גם אם זה חסר אחריות או לא), לבין מה שהיית ממליץ לאדם שאתה לא מכיר, מעל דפי פורום ציבורי, לעשות. לא?

אם שואי ממליצים על חמש שנות שימוש, ויש לו עוד

שנה, אני לא רואה שום בעיה בהמלצה שלי. ריפודים הם עניין של שימוש. זיעה רבה, צורת נשיאת הקסדה ועוד. אני אישית רוכב כיום עם קסדה ישנה יותר על הקטנוע, וקסדות האראי שלי איתן אני רוכב הן בנות 5 ו-6. אבל שוב, זה אני.

mushdubi

New member
3, 2, 1 נמחק.

מה, עוד לא?

בטלגוז

New member
סליחה, למה כל 5 שנים להחליף קסדה??

כאחד שקנה 2 קסדות שואי הנחשבות איכותיות, ושילם במיטב כספו, אני מאוד מוטרד מהעובדה שהריפודים נאכלו. סליחה, למה?? בקסדת מדבקה סינית, הבנתי, אבל באיכותית?? בעיני, שערוריה. ובכלל, קסדה שלא חטפה מכה, למה ממליצים להחליף כל 5 שנים? . מה, יש בפנים תהליכים ביוכימיים שמעכלים את את הקלקר? להבנתי קסדה איכותית צריכה להחזיק גם 20 שנה אם טופלה כיאות. יש לי קסדת אופניים איכותית כבר 5 שנים, ניתן לראות את הקלקר, והוא נראה מצוין. אני מצפה מחברות הקסדות המובילות לייצר מוצר שאינו מתכלה אחרי שנים מספר. ובכלל כאחד שהגיע מעולמות האופניים והג'יפים, יש לי הרבה תובנות לגבי מחירי החלפים והטיפולים בעולם האופנועים המופלא. (בשתי מלים: שוחטים אותנו) . אבל על זה בהמשך.

למעלה