shoei interceptor

• פותח הנושא Pumi
  • פורסם בתאריך

Pumi

New member
shoei interceptor../images/Emo91.gif../images/Emo92.gif

למישהו יש משהו בעד ונגד הקסדה? אני מחפש משהו שקט, והקסדה הזאת הוצעה לי ב 2200. שווא את הכסף?

Pumi

New member
עם השואבי אוויר שיש לי עכשיו בקסדה

גם חדר אטום לא היה עוזר...

theshark

New member
המלצה אישית.

כמעת בכל רכיבה אני רוכב עם אטמי אוזניים. זה לא משתיק את הרעשים לגמרי אבל מוריד המון. לפני מס' שנים התפרסם מחקר בנושא רעש ופגיעה בשמיעה כל הקסדות. לא משנה איזה קסדה בחנו, בכולם ממהירות של 120 קמ"ש נרשמה פגיעה בשמיעה זמנית, ורכיבה לאורך זמן גם גרמה לפגיעה ממושכת.

Pumi

New member
אבל יש הבדל בין

קסדה שכשאתה רוכב איתה אתה שומע טרקטור באוזן, לבין קסדה שאתה שומע שריקה קלה במהירות של 120. לא? ומבחינת אטמים, גם אני חושב שכדאי, אבל לא שם מהפחד שברגע שאני לא אשמע הרבה, אולי אפספס את הקולות הקטנים שיכולים להעיד על משהו שמתקרב.

theshark

New member
לא תפספס כלום.

ומניסיון שלי של כמה קסדות ההבדלים זניחים. כולם רועשות.

Xטיל

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם הכריש

ראיתי בACE ובסופרפארם אטמי אוזניים שמתימרים לסנן רעש אבל להעביר קולות דיבור (כנראה סינון של תדרים מסויימים בלבד) לא ניסיתי בעצמי אבל אשמח אם מישהוא שניסה יוכל להמליץ או לדחות.

6טוס

New member
פומי .....שווה כל גרוש .....רוצה...

לנסות ? דבר איתי !!! לי יש את שלי אני אשאיל לך לסיבוב .

כשאתה רוכב על קאסטום

לא משנה הקסדה, לא משנה המהירות, לא משנה הרוכב, לא משנה התנועה, לא משנה איכות הכביש, כשיש לך אגזוזים נורמאלים גם אוזניות לא תשמע! כשיש לך אגזוזים אידאלים.. תפעיל את כל האזעקות של הרכבים ברחוב! רוח מדבר הרוכב על רוחמה הצורחת...

C O L T

New member
אבל לא עושים בעיות בטסט?

די צפוי שאופנוע מרעיש ימשוך תשומת לב של הכחולים והטסטרים. אני דווקא בעד, וכל המרבה הרי זה משובח, אבל לא כולם ככה.

שואי אינטרספטור !!!!!!!!

פומי שלום !!! מאחר ונתבקשתי לא לחוות דעה היכולה להתפרש כקידום מכירות לאבזריון דרך אתר תפוז אני מנוע מלחוות דעתי על קסדה זו . אתה מוזמן לרכיבת ניסוי עם הקסדה - אך ברצוני ליידע אותך כי המחיר אותו קיבלת לקסדה זו(במידה והיא חדשה ) נמוך מאוד "עד להחשיד " (בערך 40% ממחירה הרגיל ) במהלך החצי שנה האחרונה היו מספר "התפרצויות " לבתי עסק שונים בענף שלנו ולצערי גם לנו באבזריון ( למי שאינו יודע אנו יבואני שואי לישראל )ונגנבו קסדות שואי רבות - שים לב אם אינך קונה סחורה גנובה (שזוהיא עברה פלילית). בכל מקרה כל הקסדות הגנובות מסומנות ע"י הייצרן ואנו מצליחים לעיתים לגלותן בידי לקוחות "תמימים " המגיעים אלינו, אז חברה אנא הזהרו מליפול בפח !!!!!!!!!!!

Phangan

New member
איך מסמנים ../images/Emo61.gif ../images/Emo35.gif

וכל פעם שאני נכנס לחנות שלכם אני צריך להשאיר את ה
בחוץ כדי שלא תקפצו עלי ותחרימו אותה
או שלא הבנתי פה משהו

אבזריון סימנו את כל מלאי קסדות

השואי שלהם עם מדבקה לבנה שקשה מאוד להוריד אותה. המדבקה נמצאת בד"כ בקידמת הקסדה ונראית ככה:SHOEI. אם יש לך מדבקה כזו,לא הייתי ממליץ לך להיכנס לחנות או שקסדתך יקירתך תוחרם לאלתר...

Pumi

New member
תודה, אבל לא מדובר על גנובה

אחרת לא הייתי חושב על זה בכלל. אבל בסוף אכן קניתי את ה שואי (חסה, אפשר לקבל כרטיס חבר מועדון?). אכן, קסדה מעולה, קניתי כחולה יפיפיה מתאימה בול אלי ממטרו (מת עליהם!) במחיר מדהים עד מגוחך (1700 למי שמעוניין לדעת). עכשיו רק נשאר למצוא משקף כהה (למרות שבמחיר של 360 למשקף, זה אולי יתבטל).

MikeE

New member
../images/Emo61.gif

יש לי קסדה כזאת, סה"כ קניה טובה. אבל, יש כמה בעיות קטנות ומעצבנות בקסדה: המשקף משתפשף בכונס האויר העליון מה שגורם לשריטות על שניהם, הקסדה דיי רועשת והמשקף מתעוות בזכות סגירה צידית (מומלץ לסגור את המשקף עם קונטרה גם בצד השני).

למעלה