shlomi

../images/Emo32.gif בקשר ל"מאתוקי"

אז ככה. קודם באתי לכתוב את ההודעה הזאת וחזרתי בי, עייף. אבל קרין, פשוט נסחפת. אז נלך מהתחלה, כשהוא נתן את התגובה שלו על התמונה של הילה, לעניות דעתי הוא צחק איתה ולא עליה. כמו כן להילה יש פה והיא יכולה לדבר בשם עצמה. אם היא אמרה משהו ונוצר ויכוח שם לגיטימי להתערב. "מאתוקי" אינו טרול כמה שזה נראה לי, וההודעה הראשונה שלו בפורום אנג'לינה ג'ולי היא מלפני 11 ימים. הוא פשוט חדש פה, וצריך ללמוד לשרשר, לא יותר. וכן מאתוקי, גם תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב הודעה. אם זה כל מה שיש לך לומר. אפשר לחכות חמש דקות לפני שכותבים הודעה, לחשוב אם זה חשוב בכלל ואם יש לך מה להוסיף להודעה. מכאן גם ההפרעה שלו לשרשור הניחומים, כל עוד היא אכן הפרעה. אין לאף אחד מונופול על הדרך בה צריך לנחם מישהו אחר. הפורום הזה לא נהיה פורום אליטיסטי. נכון?

מאתוקי

New member
יו איזה חמודים אתם ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אתם לא רוצים שאני אלך יו איזה חמודים תודה נשר יו אני מסמיק אל תגזימו יו תודה רגע אני אתקשר ללארה קרופ להגיד לה שלא תבוא תודה

אני אדם אחד שמדבר בשם עצמו בלבד

ושוב, זה לא צ'ט, זה פורום. תשתדל להשאיר הודעות שתורמות לשיחה, לא להציף. לא כותבים הודעות בלי סוף, פשוט לא. אחרת גם אני אצטרך לבקש ממך ללכת אם לא תסכים לקבל שזה מפריע לאחרים.

מאתוקי

New member
יאללה תזרמו מה אתם כאלה קשים

אז מה אם אני מדבר הרבה חוץ מזה מה מפריע בזה שאני מדבר הרבה?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifנשר דארלינג...

לא חושבת שנסחפתי , אבל שוב זאת דעת יחיד מי אני שיגיד מה לעשות פה...

לשניכם -

מאתוקי, אתה נכנסת למקום שכבר יש בו עוד אנשים, לצורך הענין הפורום הזה. אם אתה רוצה להישאר פה תכבד את הכללים שכולם מכבדים, לא רק אתה. לא דרשתי ממך פחות מאשר מה שאני דורש מעצמי ומצפה מכולם לעשות. לכן אני לא חייב לך הסבר למה לעשות את זה. אם לא תעשה את זה תאלץ להיחסם פשוט כי אלו הכללים במקום הזה. אני לא אגיד לך מה לעשות במקום אחר, אני אגיד לך מה לא לעשות בפורום הזה. קרין, טרול בהגדרתו הוא אדם שמתחזה או מציף בכוונה להפריע, כמה שאני יודע. במקרה הנ"ל אין שום כוונה להפריע, לעניות דעתי כמו שציינתי.

אוקי לוקחת נשימה עמוקה

וככה מוציאה את מה שיש לי לומר - קודם כל למאתוקי - אני בטח שלא מחפשת אותך ממש לא!! יש לי דברים אחרים לעשות בעולם, ויש לי חיים קצת יותר מענינים מזה... אני מודה שדי האמנתי שאתה טרול כי היו לך תגובות כאלה דורשות , אבל אם תבטיח לנסות להשתדל לקחת נשימה עמוקה לפני שאתה כותב ולכבד את אותם חוקים שכולנו מכבדים כאן אני בטוחה שנוכל לעלות על דרך חדשה ויפה.. באמת שאין לי שום כוונה לפגוע או לעשות לך רע פה.. ועכשיו לאהרון - הפורום הזה לא נהיה משהו שהוא לא היה עד היום. טוב עכשיו שאני מסתכלת על זה התגובה שלו לשרשור של הילה כן עיצבנה אותי אבל יכול להיות שזו דרכו ומי אני שאני אגיד לו לא... אני גם מודעת שאני לא הייתי הכי אוביקטיבית בסדר אני מודה!!!! אבל עדיין מאתוקי מאוד עיצבן אותי !! יכול להיות ששתיקה הייתה טובה יותר אני לא יודעת!!! רק שיהיה מובן אני לא מתחרטת על מה שאמרתי כי לא בוכים על חלב שנשפך!! ואני עומדת במאה אחוז מאחורי מה שנאמר פה.. קרין - את כבר יודעת טוב מאוד את מה שאני חושבת ואין טעם לטחון את זה פה... אז לשורה התחתונה .. בנתיים אני יושבת בפינה שלי אין לי כוח להגרר לוויכוחים מפגרים אם אף אחד.. באמת שזה לא שווה את ..

beenINSANE

New member
מצטרפת למה שאהרון אמר

מאתוקי, פה זה לא צ'ט, אל תשאיר מיליון הודעות אחת אחרי השניה או כמו שהשבוע אחרי 2 שניות שמת הודעה "מור תעני"- סבלנות! ותשתדל לשמור קצת על טקט, ולא לדבר שטויות ולשיר באמצע שרשור רציני כזה, טוב? אנחנו לא מחליטים מי הולך ומי נשאר אבל אם תמשיך להתנהג ככה בפורום מן הסתם תמצא את עצמך בחוץ.

מישהו מבין את ההודעה הזאתי????

ההודעה הראשונה בשירשור. מישהו מצפין מסרים סמויים ומסווגים של הCIA בפורום שלנו!!!

נכון..

האמ זאת אני ואני מצטערת שזה באמת בפורום פשוט לא ידעתי איך שולחים במסרים מפלאפון.. וגם לא זכרתי ת'סיסמא שלי:] סליחה.. אבל לא חבל ששלומי חבר היה מתייבש לו בארומה?!

למעלה