Shipping and handling charges---ניקוד בפידבק

Shipping and handling charges---ניקוד בפידבק

לפי מיטב ידעתי לקוח אחד שביצע 6 רכישות ביום אחד ולאחר קבלת המוצרים נותן 6 פידבקים חיוביים,אני כמוכר מקבל רק פידבק 1 בספירה. אבל ..... : אני רואה ש"הכוכב" של "Shipping and handling charges " התרוקן "קצת". האם ניקוד של 6 המוצרים בניקוד מחיר מישלוח גבוה לא יחשב גם לאחד במקרה הזה ? סיפור המיקרה בקיצור : אוסטרליה חסומה אצלי בקביעות בגלל מחירי המשלוח הגבוהים. פנה אלי אוסטרלי [100% פידבקים רבים] בבקשה לאפשר לו לקנות 6 פריטים שונים. אפשרתי לו לבצע רכישה בתנאי שיקנה אותם ב buy now וסיכמתי איתו שהוא יקבל הנחה יפה אם יסכים לצרף הכל בחבילה אחת. לאחר שסיכמנו את הפרטים,הוא ביצע את כל 6 הרכישות. העסקה בוצעה,שולמה ואתמול התקבלה. קיבלתי היום 6 פידבקים חיוביים מאד במלל... אבל צניחה בניקוד ה : Shipping and handling charges. מאחר וב 3 ימים האחרונים לא היו פידבקים אני משכונע שהכל מהאוסטרלי הנחמד הזה. כתבתי לו היום שאלה למה עשה את זה לאחר שסיכמנו מה שסיכמנו,אני מקווה שיענה. האם יש דרך לראות את את הניקוד הספציפי שלו בנושא הזה ? אם כן , איך ? חשוב לי לדעת כי אני משוכנע שיחזור אלי בעתיד ויבקש לרכוש שוב [חלקי חילוף נדירים מאד לציוד מעבדה עתיק] . שאלה נוספת : כיצד משפיעה ניקוד מחיר משלוח גבוהה למרות שסהכ הפידבקים הוא 100% ? תודה.

noam weissman

New member
הסבר...

קודם כל למה משלוחים לאוסטרליה יקרים מאוד ?... הם יותר יקרים מאשר לארה"ב אבל לא משהו דרמטי. לגבי ה DSR יכול להיות שטעה..יש מקרים ששמים 1 וחושבים שזה הכי טוב.. קראתי כבר תגובות של מוכרים שנתקלו בבעיה שכזאת. לא ניתן לראות את הניקוד הספציפי. ניקוד נמוך יותר אמור למקם אותך פחות טוב בחיפושים מאשר אחרים...

panayotiss

New member
בגלל זה אני שונא לשלוח לאוסטרליה

אף פעם הם לא יהיו מרוצים מזמני המשלוח והם נותנים לנו DSR נמוך בגלל זה בסעיף זמן המשלוח. זה במקרה הטוב, אם יש אבדן אף לקוח לא רוצה לחכות חודש נוסף למוצר חדש. בעייתי מאוד.

o.k.

קיבלתי ממנו תשובה. לדעתו המשלוח היה יקר ב כ 4 $ . שאלתי אותו האם חישבן את חומרי האריזה,זמן אריזה , עלות הנסיעה לדואר וכד... התשובה : לדעתו אני צריך לגלם את זה במחיר הפריט. מחיר המשלוח צריך להיות נטו. ו באותה "הנשימה" הוא מבקש ממני לפתוח לי את אוסטרליה כי הוא צריך עוד חלקי חילוף והוא לא מוצא בעולם [ זה נכון-אין]. תזכירו לי בבקשה איך חוסמים לקוח. [אין לי כוונה למכור לו ולקבל א"כ שוב "חיובי מזוייף". ] בקיצור , לא מעוניין למכור לו. תודה.

xslf

New member
וואו. גם כשהיא כותבת Thanks

היא בוחרת בנייטרלי. פשוט וואו.

panayotiss

New member
שולח מהארץ או בדרופ ???

אם בדרופ זה לא חוכמה. אם מהארץ , 30 - 35 ימים זה הרבה זמן ולקוחות ממורמרים מזה.

זהר12

New member
למעט העובדה שאין אפשרות מעקב דרך אתר

הדואר של אוסטרליה, זמני המשלוח לשם די מהירים. למוצרים ששלחתי לקח בד"כ שבועיים להגיע.

noam weissman

New member
בהחלט שיש אפשרות מעקב !!!!

לא רק שיש היא אפילו טובה מאוד. חפש ותמצא יש...

זהר12

New member
האם זה השתנה לאחרונה?

אשמח אם תתן לי לינק ישירות לאפשרות המעקב לדואר הנשלח לאוסטרליה ולא רק מתוך אוסטרליה לתוכה.

ozitex

New member
אפרופו אוסטרליה

אני מעלה לשם לא מעט ליסטינג. זה גם בגלל ששמתי לב שהם חזקים מבחינה כלכלית וגם בגלל שמגיעים לזירת אוסטרליה מזירות אחרות, לאו דווקא אוסטרלים, אלא יותר בריטים וגם אמריקאים. יש רק בעיה אחת שם- הליסטינג שם יקר יחסית.

למעלה