SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND --לייבו

SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND --לייבו

קודם כל ערב טוב -שבת שלום ושבוע נפלא לכולם.. הבלוגים האלה היו פעם הנאה נטו.. ללא שכונתיות... ואז לאט לאט בהדרגה זה נהפך לשקרים-הפצות ושמועות... סה"כ תהנו : אם זה בתור המשדר או הצופה--ומה שיש בתוך חיי כל אחד ואחד מאיתנו זה כבר עניין שלו עם עצמו. תהנו ממה שיש ..לא מעניין -עברו לבלוג אחר--לא מעניין בכלל---אז הכי טוב--ניגמלתם מהבלוגים -(טחח) אל תהפכו את זה למלחמה ולגועל... ואגב--- מי זוכר את ימי הטטריס ? אולי נחזור לשם ונעיף את המחשב דרך החלון? לא עדיף לכולנו שורה תחתונה? גם קטן יותר-גם זול יותר-גם אינטימי יותר-.....עדיף מהתמכרות לבלוג סעמ'ק TV ... בכל אופן... באמת הנאה וזהו נראה לי... SHINE ON... זה הכי חשוב--יותר מכל! לייבו....(הרווק-אגב).... צפייה מהנה..

כל מילה שלך נכונה

פשוט לא נותנים לאנשים כאן לחיות כל אחת נימצא בתוך הת.... של השני בימקום להנות אבל אני בטוחה שיש עוד אנשים נחמדים כאן בקיצר אנשים תהנו ולייבו אתה אחלה וגם המוזיקה שלך אין לי הרבה מה להוסיף שבוע טוב לכולם ותתחילו לפרגן.....ביי ביי לינוי טיפטיפונט

לייבו ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

א. הצדק איתך .
ב. מה אתה לוקח את זה קשה . זה שאנשים ממציאים עליך שמועות שאתה נשוי , הורס משפחות . שמע יש גם כאלה אין מה לעשות לכל מקום שנלך הם יהיו אפילו במחשב . ג. וכמו שאמרת שבלוגים היו הנאה נטו . אז תשתדל שזה יהיה גם עכשיו הנאה נטו ! כי סה"כ זה להעביר את השיעמום ולא מעבר.ויש כאלה מסכנים שמה לעשות אין חיים אז זה החיים שלהם אנחנו לא כאלה ובטח שלא נרד לרמה שלהם נכון ?
מותק תמשיך לשדר בכיף ואל תתיחס לאנשים שלא שווים יחס קפיש ?
. ובטח לא לבייבי קרובה של שרה אנג'ל פחחחחחחחחחחח בטח היא יודעת שהיא הולכת בכיוון שלה לאיזה ניווה תירצה אז היא מוציא את התיסכולים שלה פה בבלוגים .

למעלה