SHINE ON-האוסף

• פותח הנושא datu
  • פורסם בתאריך

datu

New member
SHINE ON-האוסף

שלום אנשים לאלו מכם שיש להם את הסט הדגול SHINE ON , כמה שילמתם עליו? שאוכל לקבל סדר גודל בשביל לקנות אותו -נניח כמשומש. או שעדיף מחו"ל?

זה לא כאילו לקחו משהו כמו שישה

אלבומים שלהם אנימלס, וויש יו וור היר, מדל, רליקס, דארק סייד והחומה? רראית באמזון שזה עולה משהו בין 700 ל 800 ש"ח דעתי האישית, עדיף לקנות אותם בניפרד, לדעתי סביר גם שיצא לך יותר זול

לי יש

לי יש את זה, קניתי את זה לפני כמה הרבה שנים ככה שאני לא זוכר כמה זה עלה, אבל שווה הדיסקים כולם מכירים- יש שם גם גלויות וגם ספר ממש יפה

barlevy

New member
עלה לי משהו כמו 600 ש"ח

אבל זה היה מסופרזאוס רגע לפני שפשטו את הרגל אל תשכחי שבקופסה יש דיסק בונוס של סינגלים+ספר גדול ובכל מקרה משלוח מחו"ל על קופסה כזו יהיה גבוה היות ומדובר במוצר כבד וגדול

Anuerysm

New member
אם אתה קונה אותו

בעיקר בגלל המוזיקה שיש בתוכו עדיף לך לקנות את כל אחד מהדיסקים בנפרד ולדעתי תוכל להסתדר בלי "הסינגלים הנדירים"

Anuerysm

New member
יש!!!!11

אז בוא נשלם עוד שלושמאות שקל בשביל ספר רציני ויפה!!!1

The Walrus

New member
תגיד...

Is There Anybody Out There זה הדיסק? כי אני זוכר שהדיסק היה קטן יותר, בגובה של דיסק רגיל... או שזה DVD?

flowerboy69

New member
אל תזמין מחו"ל

יעלה לך סכום עתק של מיסים ומשלוח.לי זה עלה 500 שח ביום בו זה יצא בשנת 92 נדמה לי.זה מיוחד ונותן הרגשה שיש לך משהו ממשי ביד אבל זה דיי יקר ממה שראיתי בפעם האחרונה זה עלה 900 בטאואר נדמה לי

datu

New member
תודה על התגובות

אוקי, זה הגיוני שבגלל המשקל זה יעלה הרבה מחו"ל- למרות שהייתי מנסה אולי לקנות דברים אחרים , כמו "ביוגרף" של בוב דילן. המחירים הרשמיים של SHINE ON נעים בין 630 עד 1000 ש"ח בארץ- אבל כבר אין להשיג את זה- יש לי אפשרות אולי ב500 ש"ח בערך לקנות כחדש (אם לא יקדימו אותי) בחנות יש שנייה שראיתי. הלוואי וזה היה יותר קל (וזול). כנראה שבסוף זה יהיה "כאל" (ויזה יעני). תודהל מעריצים על שיתוף המידע. אדי

למעלה