Shine bright like a diamond!

ערן1987

New member
כי זה שיר ממש טוב

ואני לא חושב שהיא תצליח להתעלות על WFL או למצוא איזשהו קונספט שיתאים לשיר הזה.. מה היא תעשה, תרקוד ויהיו מלא יהלומים בשמיים?

אני מקווה שאתבדה כמובן אבל לא מאמין שזה מה שיקרה.

Music Man XD

New member
מצד שני,

לא חשבתי שהיא תעשה מה שהיא עשתה עם WFL. לא ציפיתי לקליפ כל כך טוב, והנה זה קרה!

נחכה ונראה. בינתיים אני מחכה לקליפ של YB שלפי הטיזרים נראה מאוד מבטיח.

ערן1987

New member
גם נכון.. נחכה ונגלה

RTur

New member
I like it, like it

תכל'ס, הצליחה להפתיע אותי זאתי
אף פעם לא הייתי מחסידי ריהאנה. לא שלא אהבתי אותה, בכל זאת, הוציאה כמות מכובדת של להיטים שאת רובם די אהבתי אבל איכשהו היא לא הצליחה למשוך אותי מעבר לזה. לא היה לי את החשק לחקור את האלבומים או לעקוב אחרי הופעות וכו'.
השינוי חל מWe Found Love, שבהתחלה בכלל לא התלהבתי ממנו אבל באיחור של כמה חודשים (כשכבר היו עוד סינגל או אפילו שניים אחריו) נשאבתי והתאהבתי בו ממש...
הידיעה על האלבום החדש מצד אחד גרמה לי לחשוב שזה מהר מדי, כרגיל, ומצד שני סקרנה אותי. נדלקתי על "דיאמונדס" מהשמיעה הראשונה. ממש ממש יפה!
לראשונה, אני ממש אוהב איך שהקול שלה נשמע פה. בפזמונים היא נשמעת לוחצת מדי לטעמי וזה ממש טיפה מפריע לי אבל השיר פשוט מקסים!!!

האמת שהפסקתי לחשוב שריהאנה ממהרת מדי עם האלבומים שלה, אם מה שעושה לה טוב זה להקליט ולשחרר אלבומים בקצב מטורף שיבושם לה. אני רק נהנה מזה.
הבעיה היחידה שלי עם זה שהיא מאוד אוהבת להיות פזיזה ולשחרר אלבומים לא מלוטשים מספיק.

CantBeTamed

New member
אני אגיד לך מה אני חושב על קצב העבודה שלה.

אני מת מת מת על ריאהנה, אבל תמיד הייתה לי קצת בעיה עם קצב העבודה שלה.
הגעתי למסקנה מראיונות של ריאהנה, שהיא עוברת המון חוויות בחיים שלה, וסופגת אותן בצורה מאוד עמוקה, רואים שהיא מאוד רגישה ודברים נוגעים בה עמוק, ומסלול החיים שלה מאוד מהיר ועמוס.

כאמנית, המפלט הראשון שלה להתבטאות, הוא האמנות שלה, ואם מדובר במוזיקה, אז גם אלבומים הם חלק מהתוצאה של תהליך החיים הטבעי של ריאהנה.

כלומר, היא כל הזמן עוברת דברים וכל הזמן מרגישה חלק לתרגם אותם למוזיקה שלה, ואז לשתף את הקהל.

ערן1987

New member
מסכים על השורה האחרונה

בכל אלבום שלה מאז GGGB יש איזה שיר-שניים מיותרים/סתמיים שפוגעים מאוד הנאה שלי מהם.

Music Man XD

New member
משום מה השיר הזה מזכיר לי

את Radio של לנה דל ריי

אני מנסה להיזכר ב-Diamonds וכל מה שעולה לי לראש זה הפזמון של "רדיו".

מוזר. עוד מישהו מצא דמיון?

CrazyBoi

New member
לא יודע מה איתכם אבל אני לא

מצליח להפסיק לשמוע את השיר הזה מהרגע שהוא יצא

Music Man XD

New member
אני מוצא את עצמי

מזמזם אותו וחוזר אליו שוב ושוב.

כנראה שהצליח לה. :)

inbal287

New member
חביב...

אוהבת מאוד את הקול שלה, אבל מעדיפה אותה בשירים יותר קצביים.
עדיין כנראה שהשיר הזה נדבק לי למוח אחרי שמיעה אחת :]

אמממממ כל מה שיש לי להגיד על השיר הזה

הוא שהוא לא גרוע. היא אומרת Shine bright like a diamond בצורה חמודה כזאת אבל השיר עצמו קצת משעמם ודי סתמי. אבל זה לא גרוע.
זה בסדר, עוברים הלאה כאילו.

למעלה