SHI aka Supreme Hebrew Intelek

King_E

New member
SHI aka Supreme Hebrew Intelek

אוקיי הורדתי שיר של שי ואני פשוט חייב להגיד שהבנאדם ע-נ-ק!!!! הוא פשוט גדול אהבתי את מה שהוא עשה בשיר "מ-א´ עד ת´" וזה הדבר היחיד ששמעתי עד שהגעתי לאתר עם שירים שלו דרך הקהילה אולי זה מאוחר אבל הורדתי את Linguistiks עכשיו אין לי מושג מה זה אומר אבל זה שיר ענק עם ביט פשוט גדול והחרוזים שלו גדולים זה פשוט גדול רק חבל שהוא לא עושה ראפ בעברית אבל מצד יש לו סיכוי יותר גדול להצליח באנגלית ונראה שהוא כבר מצליח אז בקיצור שי שלל ידע (supreme hebrew intelek) הוא ג-ד-ו-ל קינג.

King_E

New member
תודה על ההמלצה

הורדתי אני שומע כרגע באמת שיר פצצה קינג.

sivani

New member
שי באמת ענק... ../images/Emo13.gif

ובעברית השיר Linguistiks נקרא ידיעת הלשון ויכול להיות שאני טועה אבל אני כמעט בטוחה שלא

King_E

New member
לא מי? סתם....

מציע לך להתחיל להוריד שירים של שי הבנאדם ראפר ע-נ-ק!!! נ.ב לא מצאתי את השיר שלך

RunNGun

New member
חפש "גם אני רשמתי שיר על כל הטרור"

אחלה של שיר קיבל תגובות יפות מהאנשים פה

ng גבאי

New member
אני לא ממש יודע אם אתה מדבר על זה

אבל לשיר Linguistiks יש רימיקס ע-נ-ק פשוט אין עליו ...ברימיקס שלו יש 3 בתים אחד באנגילת אחד בצרפתית ואחד בעיברית ..... פשוט באייכות מצויינת הביט ענק והפזמון משתלהב עליו בצורה מושלמת... את השיר אפשר להוריד חינם אין כסף באתר של שיי שקישור אליו אפשר למצוא בדף הקהילה http://www.tcn-team.f2s.com/kehila/index.php3 שלא נדבר על הפרומו של הדיסק (הדיסק שמכרו בגי כאשר הוא הגיע) פשות מושקע מא ועד ת 2 שירים מלאים (בגירסה העיקרית ובגירסת הרדיו) ובנוסף את הביטים של השירים האלו ו2 שירי בונוס I Was There ו-resistance שגורם לי כל פעם מחדש צמרמורת פשוטט הרבההה השקעההה מאחורייי כלללל דבררררר ng tcn

למעלה