SHI 360

Strike-A

New member
SHI 360

שי, שלדעת רבים וטובים הוא אחד הראפרים הטובים בארץ (גם לדעתי) שקד הרבה וקשה על אלבום הבכרוה שלו באנגלית, והאלבום כבר כאן, כמעט. מי ששמע את שי מודע היטב ליכולות הלירקליות שלו, ומי שחושב שהוא טוב בעברית חייב אבל חייב להקשיב לבחור הזה באנגלית שלא רואה את עצמו ממטר, לאלבום קוראים Chapters והוא בעיקרון פרקים מחייו של ש"י, את האלבום הפיקו אנשים כמו סאב, רוי A X THE ARCHITECKT ומפיקים נוספים מהסצינה של קנדה, האלבום יוצא תחת הלייבל של רוי, Race Untited, ושווה מאוד לבקר באתר על מנת לראות, להתרשם ובמיוחד לשמוע קצת חומרים של האומנים החתומים בלייבל. האלבום יוצא ביום שני בקנדה, ארה"ב לונדון ויפן ואלינו הוא יגיע בעוד כ-3 שבועות מתי ששי יחזור מחו"ל. אם יש לכם שאלות תגובות תשאירו כאן בשרשור ואני אנסה לענות לכם את מה שאני יודע...

dpg

New member
צודק בהחלט

באמת שי 360 אחד הראפרים המוכשרים בארץ ואני חולה עליו והוא מפציץ בליריקס לא סתם כמו תותח וולקן שאין לו אין ספור כדורים!!!! אני מצדיע לו ולמשקפיים!!!!!

dpg

New member
זה ברור

וולקן מהיא במילים ויש לשי פלואו לא נורמלי ומהיר כמו התותח!!!!

G-Ruff

New member
זה באמת משהו שאני רוצה לשמוע!

בינתיים כל מה ששמעתי של שי אהבתי! נראה לי שזה אלבום שאני הולך לקנות, נקווה שהוא יצליח! ושאלה האלבום לא נחשב תחת תאקט?

DJ JuVi

New member
ממש ממש לא. ואם כבר אז גם...

כדאי לקנות את רוי! בחנויות צליל הדיסק עולה כולה 35 שקל!!! זה ממש לא נורמלי!!! וגם אותו מוכרים בלונדון...וזה ממש ממש פצצתי!!! מעניין אם גם את ש"י ימכרו במחיר הזה... דרך אגב - שניים שלושה שירים שאני זיהיתי בדיסק של ש"י הופץ פעם באינטרנט באתר שלו... בכל מקרה הם שניהם באותו הלייבל ובעתיד ייצאו משם עוד אומנים...

sneakas

New member
let me just say ...

not only is SHi one of my best friends....i also think that he is one of the sickest mcs i know...and that i can learn alot from him...he is the fucking man and i wish him the best of luck with his album...and i also hope that all of you buy his shit and support hebrew hip hop at its finest one love Sneakas

DJ JuVi

New member
Yeah-ee Yeah-ee

You´re damn right SneakerZ!!! And not only SHI got an killer album - Roy also got a kickin´ ass album!!! Hebrew hip hop now even in London and around the world!!!! And all you Hebrew Hip Hop lovers out there- whoever u r, wherever u r, BUY THIS SHIT!! It worth it... And wait 4 the new shit from Sneakres....!!!

RUFF-RYDERS

New member
אז אים אני

גר בניו יורק אני יכול ללכת לחנות כמו virgin למשל ולקנות את הדיסק? אים כן אני יקנה אותו 100 אחוז

DJ JuVi

New member
באנגלית בשביל סניקרס ובקשר לוירג´ין

בעיקרון זה אמור להימכר באמריקה...אבל בחנות של וירג´ין (אני מודה שמעתי עליה אבל אני לא ממש מכיר) מוכרים רק מה שייצא תחת הלייבל שלהם לא? זה לא משנה הוא יופץ במיליון צורות!!! מחכים לזה כבר הרבה זמן לא רק פה בארץ...!!!

RUFF-RYDERS

New member
לא אחי

virgin זה חנות של שלוש קומות ענקיות רק של דיסקים ויש להם כל ליבל שאתה רוצה זה חנות הדיסקים הכי גדולה בעולם.....ואני שם כל שבוע לבדוק מה יש חחדש...אין לי חיים........:)

DJ JuVi

New member
אני במקומך הייתי בודק שם כל יום!

זה ממש לא אומר שאתה חסר חיים. אני אישית מבקר המון בחנויות דיסקים, וכל פעם שאני רואה חנות דיסקים אני אוטומטית נכנס. למה? כי בשבילי זאת חוויה. נקודה. ואני תמיד אוהב לראות דברים חדשים שקשורים בהיפ הופ, ולא רק... ושלוש קומות של דיסקים...וואי וואי וואי...

RUFF-RYDERS

New member
זהו גם בישבילי

זה חוייה פלוס יש שם מלא מלא דיסקים של היפ הופ וכל החדשים שיוצאים אפשר לשמוע אז אני מטייל שם הרבה

Prototype

New member
סופרים היברו אינטלקט

האיש פשוט גאון לדעתי גם אחד הראפרים הכי טובים בישראל אם לא הטוב ביותר היו לו כמה שירים שפשוט הדהימו אותי, כאילו מעבר ל"לא יכול להיות שזה ישראלי". "אל תשכח זה בשלוש שפות.." אני מחכה עם כסף ביד שהאלבום שלו יצא.

DJ JuVi

New member
האלבום של רוי...

כמו שכבר אמרתי קודם - ניתן להשיג בכל חנויות צליל במחיר של 35 שקל בערך. ניתן להשיג גם במאד מן - ב-50 שקל... דיסק גדול.

למעלה