She's Not Just A Pretty Face

הגר לי

New member
../images/Emo12.gif הייתכן???

-"She's Not Just A Pretty Face" Shania's latest video premieres this weekend on CMT USA. Start requesting the video on CMT. Toby Keith is a special guest on the show and you can send in questions. Toby is a former tour mate of Shania's during the "Triple Play" tour back in 1993. מעניין איך הקליפ יראה. הוא ישודר מתישהו בשבוע הקרוב בערוץ CMT בארה"ב, לא שזה נותן לנו הרבה....אבל נחכה לתמונות לפחות מהקליפ. למישהו יש רעיון איך יראה הקליפ? אהה ועוד משהו, אנדי הסב את תשומת ליבי ששאניה מוציאה כנראה סינגל כפול האחד יהיה - wykm והשני (וזאת ההפתעה הגדולה) - UP!!!

sharabigfan

New member
הגר דברתי עם מעריץ של שאניה

מקנדה והוא אמר לי ששם מראים את She Is not just a pretty face whe nyou kiss me זה לא משודר שם אבל לא נורא חבל שלא נוכל לראות גם את הקליפ החדש של שאניה לדעתי יראו את שאניה כל פעם בסצנה אחרת תמונה אחרת עם תסרוקות שונות זה מה שעולה לי בראש אולי שאניה תשחק את כל אחת מהדמויות האלו:) לכו תדעו:)

m L m

New member
את up?

למה את UP? היא כבר הוציאה את זה. לא? אלא אם כן, זה אומר שעכשיו יהיה גם באירופה את UP? הלוואי..... יהיה מאוד נחמד לראות את UP בטלווזיה. מתי היא תוציא את NAH???

m L m

New member
אהה.... כמובן ששכחתי להתייחס ל

She's Not Just A Pretty Face הימור שלי - שבקליפ שאניה תתלבש כל פעם לפי השיר- או שיהיה דמויות לבושות לפי הקליפ. השיר פשוט דורש את זה. לא? למרות שאולי דווקא בגלל זה יהיה משהו אחר...... מעניין לראות.

Katherine

New member
גם אני חושבת ככה

אבל אני ממש לא מתה על השיר, חבל שתוציא את NAH!! עדיף

הגר לי

New member
איזו אכזבה!!

מסתבר שהקליפ הוא בעצם מההופעה בשיקאגו
לפחות אפשר לראות אותו כאן.

m L m

New member
בשביל מה להשקיע בקליפ

אם אפשר לקחת מהופעה???? עדיין לא ראיתי את הלינק שהבאת ואני אביע דיעה אחרי שאני אראה אותו.

sharabigfan

New member
רגע למה אכזבה?:))))))

גם הופעה בלייב תתקבל בזרועות פתוחות :))) כל מה ששאניה עושה לפי דעתי זה מדהים:)

m L m

New member
אני אסביר לך-

את ההופעה הזאת היינו רואים בכל מקרה- כי זו ההופעה שיצאה בDVD. אבל קליפ- צריך לבנות ולכן הוא יוצר מעניין. בכל מקרה- ראיתי את ההופעה- נקרעתי מצחוק מהילדה שלא עזבה לשאניה את היד ובסוף שאניה נתנה לה לשיר
זה היה קורע....

m L m

New member
She's Not Just A Pretty Face

אני מקפיצה את ההודעה של הגר כי הסוף מפתיע

למעלה