She's back!!! איזו התרגשות!!!

ערן1987

New member
אגב,יש גם באז קליל סביב גווינת'

פאלטרו ו-Proof,אולי אפילו הופ דייויס שנמצאת באותו סרט מה שאני שמח,זה שהשנה(לעומת שנים קודמות),אין מועמדים ודאיים,בטח ובטח לא זוכה ודאית,בקטגוריה הזאת(וגם באחרות)

ערן1987

New member
רילי?

לא ידעתי.. אז תתעלמי ממה שאמרתי

shiray

New member
אווו תודה רבה רבה רבה רבה!!!

הייתי ממש במתח מה יהיו הביקורות, ולא חשבתי שאני אשמח כ"כ, למען האמת!!! זה ממש מעולה!!!! זה שגם אלה שלא אהבו את הסרט עדיין מאוד אהבו את ניקול מראה שיש לה סיכוי לא מבוטל בכלל להיות מועמדת לאוסקר השנה!!! לניקול גם יש יתרון שהוא לא רשמי, אבל די נוצר אצלי הרושם הזה- העיתונאים הזרים מתים עליה, הם יאהבו לתת לניקול מועמדות, וניקול נמצאת במצב שבו אם היא תהיה מועמדת על Birth או על דוגוויל (מה שלא מסתמן כדבר שהולך לקרות), עדיין לא יוכלו להשכוח את ההופעה הנוספת שלה, והדבר מאוד יתרום לה מהרגע בו תהיה מועמדת. עכשיו אני מזה מתה לראות את הסרט!!! ומהשניה שסיפרת לי על אותה סצנה רק חיכיתי לרואת אותה! היא באמת צריכה להיות מדהימה!

Kidmaniac Liron

New member
עוד משהו שקראתי עכשיו...

טום אוניל, העורך הראשי של "In Touch" ואותו אחד שתמיד רואים ב E! נותן פרשנויות לגבי המירוץ לאוסקר, כתב בפורום שלו את הדברים הבאים:
I was at the NY premiere last night with Nicole and I can tell you she was luminous on screen -- and off -- but she won't be nommed for this, no, no. These filmmakers set up a fascinating premise, but don't do anything with it. So ... OK, once you've convinced a woman that a child is really her dead husband, what would happen next? Think of the 1,000 fascinating plot twists you could give this. But these filmmakers don't give it any. The whole thrust of the movie is convincing Nicole that this reincarnation is real, then, kabang, they give us the ending, which is a nice touch -- I liked it. But the movie is a one-note song. And the lyrics -- the script -- terrible. At the party after the screening, held in that goregous jewel box the Boat House in Central Park, the filmmakers were all over me, "Should we invest in an Oscar campaign for Nicole? Huh? Huh?" I told them "No" - which they did not take well - blaming the advice on how poorly suspense pix do at the Oscars. That's true, of course, but even if "Birth" hoped to be that rare "Silence of the Lambs" exception, it'll never happen. It's just not good enuf. In fact, given the movie's great premise and lead star, it's a big disappointment. Most of the journos who were with me last night felt the same way. As my date I brought with me my boss, Richard Spencer, editor-in-chief of In Touch Weekly -- he used to write for the TV soaps (as well as being a soap mag editor -- he launched Soap Opera Update and Soaps in Depth) -- and for hours after seeing the movie Richard was obsessed with dreaming up plot scenarios that COULD have been. Richard came up with some DOOZIES, too, but, alas, he kept having to shrug his shoulders, sighing, "but, of course, they didn't do that ... damn ..." Lauren's this movie's salvation. As Richard said last night, "Just when you start thinking, 'This movie really sucks,' here comes Lauren with a caustic zinger -- just one line that saves the day." But she's an oddball, that Lauren. She lives only a slight stroll away from the Boat House -- in the Dakota, where John Lennon was shot -- but she didn't come to the party. Maybe she thought someone might finally pop her off, too. As I'm sure you know, she's in the pantheon of showbiz's biggest bitches -- everybody trades horror stories about her all the time. I was SHOCKED to see that Nicole wanted to work with her again after Dogville. Lauren drove them all nutso during that film shoot -- even after hours back at the hotel where she insisted upon blaring her TV REALLY REALLY LOUD so she could fall asleep to the defeaning noise. Lars von Triers kept knocking on her door, 'TURN THAT FUCKING THING DOWN, GODDAMNIT' and Lauren, that old battle ax, would open the door and come out SWINGING AT HIM!!!!!!! HA!!!!! RUN, LARS, RUN!!!!!!!!​
אז הוא לא אופטימי כמונו, והוא גם לא אהב את הסרט. אבל אותי זה דוקא מעודד. כי כשטום אוניל שונא סרט מסוים, הוא יעשה כל שביכולתו לקטול אותו ולהגיד שזה הדבר הכי גרוע שאי פעם נעשה (דוגמת "השעות"). אבל שימו לב איך הוא מתחיל את מה שהוא כתב: ניקול מדהימה בסרט, אבל היא לא תהיה מועמדת. למה? כי התסריט לא טוב. זו דעה, אמנם שלילית, אבל ממשיכה את המגמה של להפריד בין הסרט לניקול.

תודה רבה!

ולפחות הוא עושה הפרדה בין ניקול לסרט , ומציין שהיא מדהימה בו שזה כבר משהו ממש טוב שימשוך אנשים בכ"ז ליראות את הסרט, אותם אנשים שתמיד באמצע לגבי אם ליראות או לא ליראות את הסרט... וזה שרוב הביקורות טובות עד עכשיו-מעבר לסיכוי למועמדות לאוסקר, ימשוך את הקהל-למרות מה שאז דובר רע על הסצינה של ניקול עם הילד בסרט

תודה רבה רבה רבה!!!!!

יאאא איזה מעולה!!! לדעתי יש סיכוי טוב מאוד למועמדות לאוסקר לניקול השנה ואיך אני מחכה כבר ליראות את הסרט!! (עד שבועיים - לפי וואלה...)

Kidmaniac Liron

New member
טוב אתם חייבים לקרוא את זה...

ביקורת שנתנה לסרט כוכב וחצי וקראה לו אחד הגרועים של השנה. אני בכוונה מוצאת כאלה ביקורות ולא ביקורות טובות כי זו לא חוכמה למצוא מה כתוב על ניקול בביקורות טובות. אבל שימו לב מה הכותב אומר על ניקול בביקורת הזו. זה הרבה מעבר למחמאה!
And, by now, Kidman has mastered that survival skill honed by all good actors—faking conviction in the midst of weak material—and it serves her brilliantly here. Indeed, it’s thanks to Kidman that one of the most astounding movie moments of 2004 occurs in what is otherwise one of the year’s worst films: an expertly shifting play of emotions, from doubt to epiphany, that Kidman’s Anna beautifully conveys across a lingering close-up, in a scene set in a concert hall. It’s a precious moment, and Glazer’s fatal mistake as a storyteller is never owning up to all that is merely hinted at in his actress’s face.​

ערן1987

New member
וואו,אני מאוד שמח!!

לפי מה שזה נראה כרגע,אם הסרט יהיה מועמד לפרסים חשובים(כמו האוסקר וגלובוס הזהב),אז זה יהיה "רק" על משחק

shiray

New member
אוו תודה!

זה מש מעודד לאללה לראות שגם כאלה ששנאו את הסרט לא יכלו להתכחש למשחק של ניקול! טבעי שיהיו כאלה שלא יאהבו את הסרט, כמו שאין אף סרט שכולם אוהבים, אז זה שהם עדיין חושבים שניקול מדהימה וגאונית, מראה שככל הנראה המשחק שלה כזה מעולה שאי אפשר בכלל לחשוב אחרת! וזהו, רשמית- עניין האמבטיה יצא מפרופורציה! לא רק שהסצנה צולמת מOTS (מאחורי הכתף) של ניקול, ככה שמאוד כל לשחק בעריכה עם מה רואים, אלא שהוא לבש חליפת עירום! (מחדשות ערוץ E שיש ממש הרגע).

ערן1987

New member
זה כמו סצינת המקלחת ב"פסיכו"

לא רואים בכלל שהסכין נוגעת באישה

shiray

New member
אמממ... מה קשור?

לא רואים את הסכין שנוגעת באישה בגלל שזה מונטאז' עם המון המון זוויות שונות, שבדיוק לא מראות את הסכין... יש שם עשרות שוטים בדקה, וה-OTS ממש לא שולט שם.

Kidmaniac Liron

New member
עוד כמה ציטוטים!

בעוד ש "Birth" מתקבל ב love it or hate it אצל המבקרים, ניקול ממשיכה לקבל ביקורות מדהימות, זה פשוט נפלא לקרוא את זה. עוד כמה ציטוטים נבחרים: מה NY Times:
"Without Ms. Kidman's brilliantly nuanced performance, Birth might feel arch, chilly and a little sadistic, but she gives herself so completely to the role that the film becomes both spellbinding and heartbreaking."​
מה- Rolling Stones:
Kidman, sporting a short Mia Farrow hairstyle out of Rosemary's Baby, lets emotions play across her face with her own symphonic grace. It's a tour-de-force performance in a stylistically bold movie that -- flaws and all -- has the power to haunt your dreams.​
מה- Star Tribune:
Kidman is electrifying throughout, especially in a scene at an orchestra hall where her cascading emotions begin to crack through her faחade of composure. It's a fierce, complex performance that takes her into risky territory.​
"Kidman turns in a restrained, fragile, keenly felt performance" ""Compelling and emotionally riveting. I have now forgiven Kidman “The Stepford Wives” and next year’s “Betwitched.” " "Poetic 'Birth' is a must see for serious moviegoers " יש שתי סצנות שכמעט כל הביקורות (וקראתי בקירוב 40 ביקורות) מדברות עליהן: 1. סצנת האמבטיה - שלשמחתנו, כמעט כל המבקרים, בין אם אהבו את הסרט או לא, טוענים שהיא לגמרי הכרחית לסרט ואין כל קשר בינה לבין האשמות המגוחכות שנאמרו עליה. 2. סצנת הקלוז אפ בתאטרון שמתוארת ע"י הרבה ביקורות בתור אחת הסצנות הטובות ביותר שנראו על המסך השנה.

אני ממש ממש שמחה

ליקרוא את זה!! תודה לירון! בקשר לסצינת האמבטיה- למזלנו הרב מורידים ממנה את כל האשמות ועד משבחים אותה, כי זה היה ממש יכול ליפגוע בסרט, אחרי כזו אמירה לדעתי הרבה כן ילכו ליראות את הסרט , מה גם שהביקורות המשובחות על ניקול לא פוסקות ובכלל עד עכשיו אפשר לסכם שהרוב הגדול של הביקורות הוא חיובי, וזה כזה מעולה כי גם על סרטים של ניקול שהיו מעולים היתה ביקורות רעה ואפילו לפעמים הרבה! אז נראה שבנתיים באמת אהבו את הסרט

shiray

New member
אווו תודה!!!

זה רק ממשיך להשתפר!!! הביקורות על ניקול באמת מדהימות!!! וכן, שמתי לב שכולם ממש משבחים את סצנת הקלוז אפ, וזו סצנה שמההתחלה ממש ממש רציתי לראות!!!! ואני מאוד שמחה שעכשיו מבינים שסצנת האמבטיה הייתה שום דבר... לנו זה היה ברור מההתחלה...

ערן1987

New member
אני שמח על הביקורות המעולות עליה

אני חושב השנה שהיא תעקוף את טום קרוז במספר גלובוסי הזהב שיש לה בבית ותשווה את מספר המועמדויות שלו לאוסקר

למעלה