ראשית, תודה רבה על הדאגה
אך מאחר ופיספסת את העדכון שלי אז הנה העדכון בשנית...אז הגעתי למיון בקפלן, ולאחר שעות דאגו להגיד לי שזו טעות ושהיה עליי ללכת לתה"ש - אבל זה כבר נחלת העבר.. טענתי בפניהם שיש לי אנדו ושאני מטופלת ושאני חודשיים אחרי ניתוח ויש לי עקב כך כאבים... אז חיכיתי בחוץ שעה עד שבכלל הכניסו אותי למיון, כמובן אחרי מדדים נורמלים ותקינים, העבירו אותי מכירורג לרופאת נשים ושוב למיון ולצילום רנטגן ולצילום חזה ולCT ואז הרופאת נשים עשתה לי אולטראסאונד ואמרה שהכל זה כאבים של אנדו... ושאין מה לעשות חוץ מלקחת משככי כאבים ולפנות לרופא הנשים שימליץ על אנטיאיסטמינים (ז"א לוקרינים למיניהם..) בקיצור "ביליתי" שם 7 שעות ואז שיחררו אותי עם הכאב ועם הידיעה שיש לי אנדומטריוזיס, ממש גאונים, ממש מזל שהלכתי אחרת לא היתי יודעת את זה...:S זו הרפואה במדינה שלנו... אהה וקינחתי את הביקור שם בשתי אימרות - האחת, שהייתי צריכה מראש לסוע מת"א (מקום עבודתי) לרחובות (מקום מגוריי) ואז שוב לסוע לתה"ש...ממש חכם... (למרות שבפעם הבאה, אם תהיה זה מה שאעשה) והשניה, הכניסו לי עירוי ליד שכאב לי פחד, הרגשתי אותו בעובי במדוייק של הוריד שלי, אז אמרתי לאחות שתוציא לי אותו, כי זה כואב אזהיא ענתה לי - זה אמור לכאוב כדי שאנשים יחשבו פעמיים לפני שמגיעים למיון. פשוט חוסר רגישות (ברור שהעדפתי לבלות את כל היום שלי במיון במקום במשרד המההם שלי בעזריאלי או לחילופין בביתי הקט עם הנוף המרהיב. אין לי מילה חוץ מזה שעדיף לא לגשת לשם בכלל... ההמתנה לכל רופא היתה כשעתיים בממוצע מאחר ולא היה רופא בכלל במקום ובדיוק החליפו משמרות ובדיוק היה מקרה חירום בחדר יולדות ובדיוק הרופא לא כאן ובדיוק ובדיוק........ בסוף קיבלתי נקסין (אתן כולכן יכולות מבחינתי להתחיל לחתום על מרשמים, כי זה מה שהמלצתם כאן למעט וולטרן) כמובן בנר...ומחר יש לי דייט אצל שיינמן במרפאה בכ"ס...בשעה 8:20 בבוקר..הולכת לקחת את הלורקסין וזהו...מקווה שיעזור. יש לי שאלה אם מישהי יודעת...לפני חודשיים קיבלתי המלצה מסוריאנו ובחתימתו על הלורקסין, האם זה עוד תקף ?? אול פשוט אלך ואקבל את הזריקה וזהו.... וכדי להרגיע - היום אני הרבה יותר טוב, כמו שכתבתי בהודעה שלי מלפני מס' דקות.