Shelly Confirms Christina is Pregnant

NoWords

New member
Shelly Confirms Christina is Pregnant ../images/Emo95.gif

בשרשור בנערך בCMM, דובר על כך ששלי, אמא של כריסטינה, אישרה את ההריון. ישנו קישור לשרשור בסוף ההודעה שלי.. רדו קצת למטה.. בקיצור, יש מישהי בשם קרי, בלייב דיילי LD, שמדברת עם שלי דרך אימייל. בCMM אומרים שקרי לא ממציאה והיא *באמת* בקשר רציף עם שלי כך שאפשר להאמין [..?]
An exact quote from Shelly. Quote: "But you’re so sweet. Thanks so much for being so caring, and let everyone know she & baby are just fine."​
ציטוט מקורי משלי: "...תודה רבה שאת כ"כ דואגת, ומודיעה לכולם שהיא והתינוק\ת בסדר גמור."

PinkHippo

New member
אעהאהאע.

[כאילו שזה לא היה ברור כבר:p] אבל זה עדיין מרגש שזה כמעט רשמי
וואי, אני מתה כבר לראות פפרצי שלה עם תינוק/ת קטנ/ה
זה יהיה כ"כ חמודד :) מעניין איך יצא שילוב של כריסטינה וג'ורדן

sick PIG

New member
-___- בלי להעליב אבל בואו נקווה...

שהתינוק יקלב יותר את הצד של כריסטינה.

sick PIG

New member
../images/Emo9.gif זה היה כבר דיי מובן מעליו אבל בכל זאת

תגידו יש מצב שהיא אולי תפסיק כייאלו ממש להשיקע באלבום וכאלה בגלל ההריון? כי לא נראה לי שהיא תוכל להמשיך להופיע עוד הרבה זמן
נ.ב-אני לא הייתי פה שנים,ושמתי לב שדיברתם על הקליפ של SDB -הוא כבר יצא או משו?

PinkHippo

New member
עוד לא.

יש שמועות שצילמו אותו כבר, אבל זה נשמע ממש לא הגיוני, כי לא ראינו פפרצי והיא בכלל בטור ומופיעה בלי הפסקה בשבועות האחרונים... וחוץ מזה לא יודעת מה איתכם, אני ממש מבולבלת, אין לי מושג אם SDB בכלל יוצא, אין לי מושג איפה הוא יוצא ומתי, ואיך OM בכלל קשור :| היה מדובר פה לפני כמה שבועות שOM יוצא באירופה וSDB יוצא רק בארה"ב, ועכשיו אומרים שSDB יוצא באירופה, או שלא יוצא בכלל, או שאין יותר סינגלים, לא הבנתי כלום :| וזה כאילו שבזמן האחרון היא משקיעה באלבום.. כמה שאני אוהבת את בט"ב, ואני באמת באמת אוהבת ואני חושבת שהוא בהחלט אלבום מצויין, כריסטינה גומרת לעצמה את הקריירה עם מלא החלטות טיפשיות שהיא עושה- לא מקדמת בכלל, יוצאת לטור כל כך מוקדם [הטור האירופאי התחיל כשהארט-סינגל שני בקושי יצא..] לא מצטלמת לשום מגזין, שום פוטושוט, שום ראיון, אנחנו מקבלים פפרצי פעם בשבוע וזהו.. :| ועכשיו עוד עם ההריון, לצערי אפשר להכריז שתקופת BTB נגמרה..:/ אלא אם כן היא ממש תפתיע. ועדיין יש לי תקווה
אני מתה כבר להתחיל לראות פפרצי עם בטן קטנה שתבצבץ לה...ועוד אחרי הלידה..

Hermione66

New member
יאאא../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

אני מתה לראות אותה עם הבטן..ועוד עם תינוקתD= בואו נקווה שזאת בת^^~

למעלה