shellon shvoe

shellon shvoe

האם היום" שתית מיץ? שתית קפה? אכלת עוגה? אכלת סנוויץ'? נפגשת עם חברים? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת אס אמ אס? היית במסנגר\איסיקיו? הרגשת עצוב? הרגשת שמח? אכלת במבה? התקלחת? ראית טלוויזיה? חשבת על קופים? חשבת כובע? שמעת מוזיקה? התאכזבת? התעצבנת? שרת? רקדת? ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לבשת חולצה אדומה? לבשת חולצה ירוקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? teheno homudim!!

jast

New member
יאפי..

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? לא:/ דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? לא אכלת במבה? כן התקלחת? כן ראית טלוויזיה? לא חשבת על קופים? ההפך. חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת? כן שרת? כן רקדת? כן ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? כןD: כרגע לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? כן צרחת? כן, אבל לתוך הכרית. נסעת מחוץ לעיר? לא, בערב אני אסע חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? לא, אני לא מטורפת.. אני סתם אוהבת לשיר ולרקוד ברחוב. מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? לא זוכרת. מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? לא יודעת. האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? לא=S האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? כן, יש כמה ערסים שלא מבינים מאיפה באתי ומה אני עושה.. איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? משתדלת שיהיו מעניינים.

המ.

האם היום" שתית מיץ? כה שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כה הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כה אכלת במבה? לא התקלחת? לא ראית טלוויזיה? כה חשבת על קופים? לא? חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כה התאכזבת? לא התעצבנת? לא שרת? לא רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לאזוכרת לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כה עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? קרה, כלמיני דברים. מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? -, כן, הצטערתי. מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? לאדעת. האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? לא האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? חלק כן, בגלל ההתנהגות שלי. איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? ספונטניים ומטורפים. אולי אני אענה על זה גם בערב ואראה מה השתנה.

חי.

סתם כדי לבדוק מה עשיתי היום. השוואה או משהו. שתית מיץ? כה שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כה נפגשת עם חברים? לא ;; דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? אהא הרגשת עצוב? לא נראה לי הרגשת שמח? אהא אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כה חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כה התאכזבת? לא התעצבנת? לא שרת? כה רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כה עישנת? לא :) צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? המ. לא באמת. אבל דברתי על זה. חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? כה רבת עם מישהו? לא.

אני

שתית מיץ?יס שתית קפה?יס אכלת עוגה?יס אכלת סנוויץ'?יס נפגשת עם חברים?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת אס אמ אס?כע היית במסנגר\איסיקיו?כע הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?כע אכלת במבה?כע התקלחת?כע ראית טלוויזיה?לא חשבת על קופים?חח לא חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כע התאכזבת?לא התעצבנת?לא שרת?לא רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?כע רבת עם מישהו?לא קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו?אהמממ מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף?לםעמים האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך?לטא נראלי איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? קצת מזה וקצת מזה שבת שלום=]

טמ טמ טמממממי

האם היום" שתית מיץ?לא שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?כןןןן קוטג של שטראוס וזיתים שחורים נפגשת עם חברים?לא אבל עוד מעט כאן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?גם כן שלחת אס אמ אס?כן לאלינור היית במסנגר\איסיקיו?כן אני גם עכשיו הרגשת עצוב?כן שראיתי את הפרק האחרון של מכושפות בערוץ שלוש למרות שראיתי אותו מלפני חודשיים אבל עכשיו אני סוף סוף קולטת שזה סוף מכושפות וניתן יהיה לחכות לספויילר הרגשת שמח?כןן נו אני יודעת מי יהיה בקבוצת המשך שלי אכלת במבה?לא התקלחת?עדיין לא ראית טלוויזיה?כן מכושפות ורובי חשבת על קופים?לא למה ליי? חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן ממכושפות התעצבנת?כן שרת?אם אני שומעת מוזיקה אני גם שרה רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?איזה קטע נו! הפיג'מה שלי אדומה! לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?כן נגנבתי לחדר של אחי וטעמתי לי קצת מהבקבוקים שלו שתית מים?כן יותר מידי ועכשיו יש לי פיפי כול שנייה עישנת?לא צרחת?אני כול הזמן צורחת נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?כול זה ביום אחד?! חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?כן קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת?לא בעצם תלוי באיזה מובן אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה?שטויות שאני עושה מה הדבר הכי מטורף שעשית?שוב תלוי איך בן אדם מגדיר את הטירוף שלו האם את מצטערת עליו? מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות?בנגי' האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף?כן האם אחרים חושבים שאת מטורפת?לא יודעת תגידו אתם מי? מדוע הם חושבים כך? איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? ספונטניים ומטורפים אני שונאת אנשים מסודרים ומרובעים

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאני

האם היום" שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? עוד לא... בעוד כמה דקות יוצאת לפגוש חברות מהבצפר הקודם... דיברת בטלפון? כע דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כע אייסי הרגשת עצוב? כע הרגשת שמח? כע אכלת במבה? לא התקלחת? עוד לא ראית טלוויזיה? לא חשבת על קופים? לא במיוחד.... חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? לא התאכזבת? לא התעצבנת? כע שרת? לא רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? לא עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? מזמן אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? לא זוכרת מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת... אבל היה משו... האם את מצטערת עליו? נניח מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? אוווווו הרבה האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? תלוי מי ומה הקשר האם אחרים חושבים שאת מטורפת? יש כמה מי? אלון (בלוט) ירימי האידיוט, למשל מדוע הם חושבים כך? כי הוא אידיוט איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? אממ.. 'ספונטנייפ ומטורפים'??

פורה

New member
:]

שתית מיץ? לא שתית קפה? אני שונאת קפה אכלת עוגה? לא אני בדיאטה.. :] אכלת סנוויץ'? אכן.. בצפר, לא? נפגשת עם חברים? כע! דיברת בטלפון? כן, אבל לא ענו לי. זה נחשב? דיברת בפלאפון? כנ"ל שלחת אס אמ אס? כע היית במסנגר\איסיקיו? רגע... עכשיו כן! הרגשת עצוב? לא! :] הרגשת שמח? בטח! אני תמיד שמחה אכלת במבה? לא, אני לא מתה על במבה.. התקלחת? לא.. איכס.. חחח ראית טלוויזיה? לא הספקתי! חשבת על קופים? כן, למדנו על "משפט הקופים" בשיעור הסטוריה.. זה סרט חשבת כובע? כע! שמעת מוזיקה? עכשיו אני שומעת- iris של googoo dalls התאכזבת? כן, מאחותי.. חשבתי שהיא התבגרה, מסתבר שלא. (למרות שיהא בת 23) התעצבנת? כן.. על אחותי שרת? לא.. לצערי אני לא כלכך מוכשרת בשירה.. רקדת? לא.. מזה 6 שנים אני כבר לא רוקדת.. ציירת? לא, קשקשתי.. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? כן, לבן ההומו של המורה שלי.. הוא באמת הומו כפרע עליו.. לבשת חולצה אדומה? לא! אני שונאת חולצה אדומה!! לבשת חולצה ירוקה? לא.. שתית אלכוהול? אממ בכללי, כן. שתית מים? היום? אוהו! לשנה שלמה עישנת? לא יודעת אם אפשר לקרוא לשחטה בגיל 10 עישון אבל נו טוב.. צרחת? לא.. אני לא ילדה רגזנית.. אני שקטה. נסעת מחוץ לעיר? אמממ כן, אתמול.. חשבת להתאבד? כן, אבל לשמחתי הנטיות האלה עברו מזמן ולא נראה לי שיחזרו, כי טוב לי .. חשבת מחשבות פילוסופיות? כן! אתם לא רוצים לדעת, וחוצמזה יש הגבלה של תווים בהודעה.. עשית שיעורי בית? כן! מזה 8 שנים! רבת עם מישהו? כע... עם אחותי קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? כשכולם טחנו אוכל וחיכו כמו ילדים טובים שעה, אני עליתי מייד על הספינת פיראטים בלונפארק.. ואני חייבת לציין שהיה ממש כיף.. מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו?אוף, תמיד שואלים את השאלה הזו ואני לא יודעת מה לענות, כי לא עולה לי כלום מטורף.. אבל אני בטוחה שאני לא עד כדי כך משעממת.. בטוח יש משהו, ואם אני אזכר תרשו לי לכתוב סתם הודעה לא קשור? יש! חפרתי>< מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? באנג'י האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? תלוי, אם הדבר חיובי אז ברור, ואם הוא לא אז לא. גם תלוי באיזה טון מדברים.. יש לי בעיה קשה של אינטונציה וזה משפיע עליי.. האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? כל מני ערסים בשכבה שלי, כי אני שומעת "מוזיקה של פריקים" למרות שזה סתם רוק ישראלי פשוט.. אממ אולי בגלל התיק הלא קשור לעולם שלי... איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? ספונטניים ומטורפים.. אבל גם מסודרים. מרובעים ממש לא. שאלון נחמד!

פורה

New member
אוי, רק עכשיו קראתי את של כולם ו..

אני התייחסתי לשאלות ככלליות.. לונורא.

TziMHoNoa

New member
אממ...

האם היום שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? לא חשבת על קופים? כן חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת? כן שרת? כן רקדת? לא ציירת? כן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? מחר לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? כן עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? כן האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? כן.. האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? לא יודעת איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? לא יודעת

למעלה