Shell Shock

Wolfcub

New member
Shell Shock

ההרכב הזה שהיה בשנת 95 הוציא כמה סינגלים ונעלם. אני בזמנו היה לי רק מכשיר רדיו טייפ שהצליח בקושי לקלות את הfm של רשת ג' וכך נשאר בזכרוני רק הצלילים היפים שהפיקו שני הישראלים האלו. אם אתם יש לכם איזה מידע או חומר עליהם ואתם יכולים ליצור איתי קשר אז תודה.

Shell Shock

פיני אייב הישראלי.....לתקופה קצרה עשה טראנס שדיי נישמע גואה ומשום מה נידחף לאוספי דאנס כמו סידרת האוספים PURE DANCE שיצאה אז בהליקון.... אבל עשו לו תכבוד והוציאו תטראק שלו באוסף טראנס שניקרא the forum שיצא ב1997 סינגלגרפייה: 1995shell shock-shell shock Shell Shock -Sunshine on tokyo 1995',1997 Shell Shock REMIX((voice-dance with me 1996-לא סגור על זה אבל זכור לי משהו

goaguy

New member
נצל"ש

altom_-_groove_control מדקה 4:22 הוא מאט את הטראק ואז עולה לאט לאט כמו שאלטום יודע. ממליץ גם על האלבום שלו, (לדעתי אחד מ 10 הטובים של 2004 בישבילי). Altom_-_Groove_Control (אותו שם כמו של הטראק).

goaguy

New member
דוגרי

כמעט כול טראק שלהם הוא טראק לפנים , זה מה שאני אוהב אצלם.

Wolfcub

New member
הבעיה שבדיסק the fourm

זה מין גירסת רמיקס לא הכי מומלצת. יותר טובה זאת ש300 אחוז פיור דאנס. והטראק שאתה לא סגור עליו נראה לי שיש אותו ב400 אחוז פיור דאנס. אבל יצאו להם עוד כמה מעטים שאני לא יודע עליהם. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותם , יד שניה , לקנות וכו'...

Wolfcub

New member
ודרך אגב עם כבר האוספים של הליקון

יש את 100 או 200 אחוז פיור דאנס. לפי מה שאני זוכר יצא טראק בראית דרכו כטראנס (אז היה דאנס) שסחף הרבה אנשים. הייתה לו מין מנגינה קלילה מלודית ... יש למישהו מושג איך קוראים לו ?

Wolfcub

New member
איזה טראק משובח. איך עשו פעם טראקים

כאלו והיום לא. יש לך אולי עוד המלצות לטראקים כאלו עבר/הווה/עתיד ?

מעלייך יש שירשור כנס

לתגובה שלי יש לם לינקים עם המון חומר דומה חפש באיזור 1992-1994

לא יצא לבחור שום דבר חוץ מהדברים

שציינתי ....הוא הפסיק לעבוד איפה שהוא באיזור 96....... לפי מיטב ידיעתי אשמח לדעת אם היו לו עוד ריליסים .......

דייב דנ

New member
עוד לא מצאת?

כל כמה שנים אתה חוזר עם השאלה הזאת, עוד לא הצלחת להתארגן על הדיסק שלהם? שלח לי את הכתובת שלך במסרים, אני מגיע הביתה עוד איזה שבוע נראה מה אני יכל לעשות.

Wolfcub

New member
וואלה.. חיפשתי בתל אביב וגם לא

מצאתי ... סחתיקה עליך איך אתה זוכר בכלל ?

למעלה