!She met god! AGAIN
היי פורומיוז
ארר טוב. אז ככה. אני יעל, דיברתי עם לירון היום בבוקר[ ב-7:50 ככה, מה שאומר שאצלה היה בערך 12:50 בלילה] והיא סיפרה לי מה היה לה בהופעה של מיוז+MCR וביקשה שאני אכתוב לכם בפורום מה היה כי היא לא בטוחה שהיא תצליח להגיע למחשב לפני הטיסה. אז אני אספר את מה שאני זוכרת
: אז לירון הגיעה להופעה, וחיכתה בחוץ. היא אומרת שהייתה כניסה למקום ממש לייד החניה שהאוטובוסים של הלהקות יכולים פשוט להכנס ולצאת ואף מעריץ לא יכול להגיע אליהם, ככה שהיא לא ידעה איך היא תעביר להם את הפרוייקט וידאו... האוטובוס של מיוז עבר לייד המעריצים וכל המעריצים של MCR התחילו להתחרפן, עד שהם שמו לב שזה של מיוז, ואז הם נרגעו והמעריצים של מיוז התחילו להתחרפן במקום
. כשההופעת-חימום של מיוז התחילה, המעריצים של MCR התלהבו נורא מהלהקה והמקום התחיל להשתגע, לירון הייתה שורה 5, ככה שדחפו אותה מלא והיא מספרת שהיא כמעט ולא יכלה לנשום או לזוז שם. בשלב מסויים היא נפלה, ומהטירוף של ההופעה אנשים פשוט דרכו עליה ועלו עליה, ככה שהשומרים לקחו אותה לבקסטייג' בדיוק כשמיוז סיימו את הסט. לירון הייתה מאחוריהם אבל היא לא יכלה לנשום, שלא לדבר על לקרוא להם, ככה שכל מה שהיא יכלה לעשות זה להסתכל כשהם פונים לכיוון השני ומתרחקים..
אחרי שבדקו שהיא בסדר היא כבר לא חזרה להופעה ויצאה החוצה, חברות שלה גם יצאו איתה אז הם היו בערך 7 אנשים בחוץ. היה שם איזה קיר זכוכית, משהו בסגנון, כי מבחוץ היא יכלה לראות את מיוז 'נרגעים' אחרי ההופעה. כריס נעלם אחרי כמה זמן כי הוא היה חולה אז אולי הוא נח על איזה ספה או משהו, אבל מאט ודום עלו באיזה נקודה במדרגות ולירון החזיקה שלט שאמר שיש לה משהו בשבילם, אז הם פשוט ירדו במדרגות חזרה ויצאו אליה. ואז לירון דיברה איתם, והצליחה להצטלם שוב עם מאט[והיו צריכים לקחת את התמונה 3 פעמים כי לא יצא טוב, אז היא חיבקה את מאט די הרבה זמן
] ונתנה ללהקה את שאר הצמידים ואת הפרוייקט וידאו[!!!] ו...זהו בערך, אני מתכתבת עם לירון עכשיו באסאמאסים והיא מוסרת: "אני כל כך מאוהבת במיוז עכשיו שאני מוכנה לעשות לבלאמי סלאמים קטנים".
היא כרגע בפסטיבל בטקסס, מיוז עוד 5 שעות בערך. ועכשיו זהו באמת.
אם פספסתי משהו אני בטוחה שלירון תשלים פרטים
יעל.
היי פורומיוז