!She met god! AGAIN

EveDark

New member
!She met god! AGAIN

היי פורומיוז
ארר טוב. אז ככה. אני יעל, דיברתי עם לירון היום בבוקר[ ב-7:50 ככה, מה שאומר שאצלה היה בערך 12:50 בלילה] והיא סיפרה לי מה היה לה בהופעה של מיוז+MCR וביקשה שאני אכתוב לכם בפורום מה היה כי היא לא בטוחה שהיא תצליח להגיע למחשב לפני הטיסה. אז אני אספר את מה שאני זוכרת
: אז לירון הגיעה להופעה, וחיכתה בחוץ. היא אומרת שהייתה כניסה למקום ממש לייד החניה שהאוטובוסים של הלהקות יכולים פשוט להכנס ולצאת ואף מעריץ לא יכול להגיע אליהם, ככה שהיא לא ידעה איך היא תעביר להם את הפרוייקט וידאו... האוטובוס של מיוז עבר לייד המעריצים וכל המעריצים של MCR התחילו להתחרפן, עד שהם שמו לב שזה של מיוז, ואז הם נרגעו והמעריצים של מיוז התחילו להתחרפן במקום
. כשההופעת-חימום של מיוז התחילה, המעריצים של MCR התלהבו נורא מהלהקה והמקום התחיל להשתגע, לירון הייתה שורה 5, ככה שדחפו אותה מלא והיא מספרת שהיא כמעט ולא יכלה לנשום או לזוז שם. בשלב מסויים היא נפלה, ומהטירוף של ההופעה אנשים פשוט דרכו עליה ועלו עליה, ככה שהשומרים לקחו אותה לבקסטייג' בדיוק כשמיוז סיימו את הסט. לירון הייתה מאחוריהם אבל היא לא יכלה לנשום, שלא לדבר על לקרוא להם, ככה שכל מה שהיא יכלה לעשות זה להסתכל כשהם פונים לכיוון השני ומתרחקים..
אחרי שבדקו שהיא בסדר היא כבר לא חזרה להופעה ויצאה החוצה, חברות שלה גם יצאו איתה אז הם היו בערך 7 אנשים בחוץ. היה שם איזה קיר זכוכית, משהו בסגנון, כי מבחוץ היא יכלה לראות את מיוז 'נרגעים' אחרי ההופעה. כריס נעלם אחרי כמה זמן כי הוא היה חולה אז אולי הוא נח על איזה ספה או משהו, אבל מאט ודום עלו באיזה נקודה במדרגות ולירון החזיקה שלט שאמר שיש לה משהו בשבילם, אז הם פשוט ירדו במדרגות חזרה ויצאו אליה. ואז לירון דיברה איתם, והצליחה להצטלם שוב עם מאט[והיו צריכים לקחת את התמונה 3 פעמים כי לא יצא טוב, אז היא חיבקה את מאט די הרבה זמן
] ונתנה ללהקה את שאר הצמידים ואת הפרוייקט וידאו[!!!] ו...זהו בערך, אני מתכתבת עם לירון עכשיו באסאמאסים והיא מוסרת: "אני כל כך מאוהבת במיוז עכשיו שאני מוכנה לעשות לבלאמי סלאמים קטנים".
היא כרגע בפסטיבל בטקסס, מיוז עוד 5 שעות בערך. ועכשיו זהו באמת.
אם פספסתי משהו אני בטוחה שלירון תשלים פרטים
יעל.

NiKi†a

New member
כל יום הופעה :[

איזה מזל יש לבחורה הזאת, ג'יסס. תמסרי לה ד"ש אופקורס

CitizenErased

New member
and again today guys!!

went to the festival today and when i was there i found out some of the bands there including 3 of the headliners (headliners = muse, afi, mcr and the killers) will be doing signing (you buy an album, they sign it...) two of the headliners that were meant to sign cancelled and only one headliner didn't.. muse of course, COS THEY'RE LOVELYYYY!! lol anyway, i walked up to them with my origin of symmetry. it was all very rushed so i didn't think they'll notice me at all but dom saw him in queue, smiled at me and said 'HELLO AGAIN' lol then i got to matt with the cd, he looked at the cd in his hands but didn't look up so i went 'hi Matt' and then he looked up while saying 'hello...' and then he looked at my face, took him a second to recognize me from last night and then he just bursted out laughing LOL so i said 'God I feel so embarrassed' and Matt said 'it's ok..' and started laughing again lol I finally met Chris this trip, had quite a chat with him, considering i was pushed to leave! lol he said he's feeling a bit better other than that, i also met kaiser chiefs and jet. the kaisers are fkn lovely. Yael (EveDark) didn't mention I have Dom 2 pages with questions I collected from you. I left my contact details + list of shows I'm going to at the back and he assured me they will answer atleast some and give it back to me. I am not keeping my hopes up but I'll try to get it back, one way or another. I'm seeing them again tomorrow but i don't want to bother them too much.. they've seen enough of me. and then seeing them for the last time in a week and a half, i'm hoping to get the pages back with answers then

C A R I S M A

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo13.gif

זה באמת מדהים. (מקווה שקיבלת את הסמס שלי :p)

GoOtZi

New member
איזה כייף לך!!

אוף.. הייתי מתה להיות במקומך..
ואני חייבת להגיד שדום נראה ממש כמו ילדה בתמונה הזאת

L A D Y B U G 2

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההה!!!!!!!!!

גם אני רוצה מיוז!!!!!!!!!! שמחה שדיברתי איתך בSMSים אחרת לא הייתי מודעת לשום דבר מזה... את מצחיקה
. יאללה תהני ותחזרי כבר!!!

L A D Y B U G 2

New member
עוד משהו...

הדף עם השאלות שנתת לדום, אלה גם השאלות שאנחנו שאלנו? איזה מגניב שפגשת אתKaiser chiefs ואת JET... אני אוהבת אותם.

יווו איזה כיף לך~~~~ לירון אם את רואה את זה

אני ממש שמחה לראות שאת מבלה ותעני או משהו חחח... מה שלומך ?

למעלה