She

She ../images/Emo6.gif

פרק קורע ביותר לדעתי. ההתחלה פשוט ענקית, ענקית ענקית! צחקתי כל כך הרבה... ווסלי פשוט קורע כמו תמיד. אבל ה"אאוט אוף קראקטר" של אנג'ל היה פשוט גדול ביותר (בכמה סדרות דרמה רואים דבר כזה?). הסצנה הזו בלבד שווה את העונה ה1. היה נחמד הקטע עם אנג'ל ודניס. היה יפה כשאנג'ל שאל אותו "אתה עדיין מת?", ואנג'ל אמר שהוא יודע מה הוא מרגיש. לדעתי התכוונו פה לכך שאנג'ל עדיין יחסית "מת" מבפנים (אהבה בלה בלה בלה), ולא זה שהוא מת פיזית כי הוא ערפד. היה משעשע כשקורדיליה אמרה לאנג'ל לטחון את הפולי קפה עם כח הערפד שלו. תמיד משעשע לראות את ווסלי מתרגש כמו ילדה קטנה. החיזיון היה מגעיל במיוחד (ומגניב). אני אוהב את הקטעים בסדרה שרוב הסצנה חשוכה (במשרד חקירות). ותמיד נחמד לראות את אנג'ל נוחת מגג בניין. הצחיק אותי איך שאנג'ל תיאר את ג'ירה ונמשך אליה. כל השיחה עם קורדיליה (והבעיות קליטה), הייתה משעשעת. אהבתי את כל הקטע שאנג'ל כאילו נהיה מדריך בתצוגה. אהבתי את הקטע על המשורר, ושאנג'ל רמז שהוא כתב שיר עליו. היה מאוד יפה איך שבנו את המתח המיני בין ג'ירה ואנג'ל, ממש נתנו תחושה שהדיאלוג ממש משני לעומת המתח המיני. קרע אותי שווסלי התלהב מהפרחים שהוא ראה. אגב, השחקן ששיחק את איש הספא (ההוא מבנות גילמור), שוב מופיע אחרי ששיחק בפרק "הירו" את זה שמבשר לדויל על כך שהוא שד. חח, היה מצחיק שווסלי ניסה לקפוץ מחוץ למכונית ונפל. כל הקטע עם הפולי קפה בסוף היה קורע. ו-ווסלי שוב נופל (אלכסיס אחלה שחקן קומדית סלפסטיק), אהבתי שכל פעם קורדיליה יורדת עליו על כך שהוא מלקק לאנג'ל. ושוב הוא מתרגש כמו ילדה קטנה. הסוף היה יפה לדעתי עם הקטע שג'ירה הייתה "מגורה". היה גדול שאנג'ל אמר שהוא היה צריך להתקלח. והקטע שבקרדיטים, במקום רקע שחור, שמו את הריקוד של ווסלי ואנג'ל היה פשוט גאוני! חחחחח

../images/Emo90.gifShe../images/Emo101.gif

לא פרק כ"כ טוב לדעתי, אבל אני אכתוב עליו בכל זאת. הפרק נפתח במסיבה, מלאה אנשים, ודבר ראשון רואים את ווסלי רוקד, שזה לעצמו כבר מחזה משעשע ביותר.. קורדי פוגשת אנשים, מתחככת במפורסמים, או באנשים שמכירים חבר של חבר של חבר של שותף של מפורסם. או במקרה של קורדי- שכנה של אח של סטיב פיימר(!) אנג'ל עומד שם במאצע, לב, כמו שציפינו לראות אותו, כמו צל שקט. קורדיליה ניגשת אליו ושואלת אותו אז זה הרעיון של גיהנום בשבילו. הוא עונה לה ש-Actually in hell you tend to know a lot of the people. אבל הוא אומר שהוא נהנה, היא הולכת לה לסטיב פיימר ומשאירה אותו לבד. אנג'ל משוחח עם מישהי, או בעצם, היא מדברת והוא מהנהן ומסכים להכל, היא מזמינה אותו לרקוד, הוא משתהה רגע, חושב על איך הוא ייראה כשהוא רוקד,וזה כ"כ קורע וזה אנג'ל כמו שמעולם לא ראינו, והוא מוותר. אנג'ל מדוכא מזה שהוא ממש לא שייך לשם, ומתיישב במטבח, עם דניס. שמושיט לו בחביבות שתייה קרה.Hmm, still dead? I know the feeling אנחנו רואים, או נרמז לנו, המשהו הרע בפרק הזה, ועוד לא ברור מה הוא. מסתורי ביותר. אנג'ל וקורדי מדברים למחרת בבוקר, וקורדי קצת מבואסת מזה שהוא לא רקד ולא עשה כלום, שהוא דיכא אנשים.. אנג'ל שואל אותה אם זה שהוא שקט ומרוחק לא עושה אותו מגניב, באותה שנייה וסלי נכנס, קורדי מצביעה עליו ואומרת שהוא היה יותר מגניב. Now I'm depressed. ווסלי מתקבל לצוות, ושוב "נכנס לו משהו לעיין". קורדי מקבלת עוד חזיון ואנג'ל ו-ווסלי יוצאים לדרך. אנג'ל מורה לווסלי לחכות באוטו בעוד הוא יוצא לחקור. הוא קולט איזושהי תנועה משמאלו, ומוצא שד. קוראים לו טיי. טיי אומר לו שמשהו רע מתקרב, ושאנג'ל לא יצליח לנצח אותו.It is a vessel of pure rage. אנג'ל חוזר למשרד, ווסלי ממש מתחנף, וקורדי אומרת לו להפסיק. זנ לא כאילו שהם מקבלים שעות נוספות. אנג'ל יוצא למשרד של הבחור, כדי לדעת מי שכר אותו. ושם הוא מוצא כל מיני דברים, בעיקר את ג'הירה. היא תוקפת אותו והוא מתמוטט על הרצפה. היא עוזבת ואנג'ל מביט אחריה דיי מיואש. תוך כדי הזמן במכונית, אפשר לראות שהוא שונא מכוניות- ושונא פלאפונים. these things were definitely cooked up by a bored warlock. הוא מתקשר לקורדי, למשרד, ונותן להם תיאור של האישה המשונה. הוא מוסיף שהיא הייתה.. מושכת. For a demon. הוא עוקב אחריה, כעת ברגל, והיא מדווחת לשוטר שמישהו עוקב אחריה. אנג'ל שומע את זה, והוא מוריד את הז'קט השחור שלו ומעמיד פנים של מדיך במוזיאון, בהצלחה רבה, יש לציין. Baudelaire was actually a little taller and a lot drunker than he is depicted here. ווסלי מוצא מידע בספרים שלו ומעיר את קורדי מחלום טוב. אנג'ל מוצא את ג'הירה, שלא מבינה איך הוא חמק, פתאום, מתוך פורטל, נופלת עוד בחורה. שדה, כמו ג'הירה. ואז פורצים פנימה השדים הרעים, אנג'ל נלחם בהם, מגן על שתי השדות, אך הרעים לוקחים את החדשה. היא צורחת וצורחת, והם עוקרים לה את עמוד השדרה השדי שלה.. ג'הירה מסתובבת בדירתו של אנג'ל, היא לא מבינה למה הוא עזר להן, הוא מספר לה על הקללה. Gypsies they have a strange sense of - humor. היא מסבירה לו הכל, היא סקסית, ורואים שהוא נמשך אליה. הוא מרותק והיא כמעט בוערת מהחום, הם מתקרבים, מתרחקים, ומתקרבים שוב. כל כך קרוב. הם מתנשפים, מנסים לשלוט על עצמם, כמה סנטימטרים מפרידים ביניהם, אבל היא שוב בורחת. אנג'ל וקורדי אורבים לרעים, ובדרך הם עוצרים בחנות פרחים או משהו. ווסלי מתלהב ומתחיל לפרט. Nancy's Petticoat. Oh. They're quite rare. They were named for Nancy Mitford, the author. והוא מקבל מבט משועמם מקורדי והם ממשיכים לנוע. הם מוצאים את מקום התכנסותם, ואנחנו רואים את ג'י, השדה מקודם, כעת רובוטית. מצייתת לכל, ללא רצון חופשי. והיא הגענו לאחוזה יפהפיה שבה קורדי הייתה שמחה לגור, ואנחנו מגלים את הבנות, השדות הנוספות שג'הירה הצליחה להציל, שוכבות על קרח. מעלות אדים, ג'הירה שם, מודאגת. אנג'ל מעוצבן כשהוא שומע את מה שקורדי ו-ווסלי שמעו, הוא לוקח את הכתובת, והם יוצאים לדרך. ד"א, הוא יפה מתמיד יוצא מהמקלחת בלי חולצה.. הם מגיעים למקום, ווסלי נופל מהאוטו מגושם כתמיד, ואנג'ל נכנס. אנג'ל עוזר לג'הירה למרות חוסר רצונה, הם מוציאים את הבנות החוצה ו-ווסלי מתפעל. לא מאמין למראה עיניו. מנסה להתחיל איתן. אנג'ל וג'היר הנלחמים בשדים הרעים וגם ווסלי וקורדי מצטרפים. הם נתפסים בידי הרעים, ומאיימים על ג'הירה. לא אכפת לה בכלל, והיא משאירה אותם שם למות, ואת אנג'ל מאוכזב, המום ונבגד. הוא עוזר לה למרות זאת, כמו גיבור, וג'נטלמן, אמיתי. בבוקר, אנג'ל במשרד לבדו, מוצא שוב את שקית גרגרי הקפה, מנסה למעוך אותה כמו שקורדי אמרה, וזה לא יוצא טוב. הגרגרים נשפכים לכל עבר בדיוק כשקורדי ו-ווסלי נכנסים. ווסלי מועד על הגרגרים, מתרפס בפני אנג'ל..קורדי יורדת עליו בקטע משעשע ביותר. Wow. Groveling isn't just a way of life for you, it's an art. ג'הירה מגיעה וקורדי מעוצבנת עליה. Can I get you something? Knife to our throat so you can run away? היא מדברת עם אנג'ל, אומרת שהבנות מוגנות, הוא מזהיר אותה לא לפגוע באנשים תמימים, שהיא צריכה להמשיך להילחם, אבל יש קו. הם מתקרבים שוב, אותן התנשפויות, מתח מיני,משיכה, היא שוב עוזבת. ועמוד השדרה שלה צבעו אדום בוהק. מיה. נ.ב- הקטע בסוף ענק. רק בשבילו הייתי רואה את כל הפרק..

קידבו

New member
אחח הפרק הזה

אוף, מה הייתי נותן כדי לראות את קטע הריקוד שוב. אני אנסה להוריד את הפרק הזה.

קידבו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהורדתי את הריקוד שלו

לא בכתוביות, כשהוא מדמיין, אנג'ל והאשליות שלו.

קידבו

New member
תוכנת שיתוף נחמדה בשם סבבה

או DCPP, יש לה כל מיני גרסאות. אבל קצב ההורדה לא הכי מהיר אז אם מישהו רוצה אפשר לשלוח באייסי. זה יותר מהיר, הורדתי ב5 ק"ב/שניה כשבאייסי זה שולח ב12 ק"ב/שניה.

c o n n o r

New member
התוכנה זה לא בעייה

השאלה מה רשמת בתור חיפוש? וגם אסור לדבר על זה כאן רק במסרים

קידבו

New member
ראיתי את הקטע שוב

איזה קטע מטורף. כל העונה שווה רק בשביל הקטע הזה!!!! ומי אמר שאנג'ל לא קומית?! אחח, זה יותר מצחיק מהפרקים שבהם הוא שר. ואם כבר, סקר קטן: כמה הייתם משלמים כדי שאנג'ל לא ישיר? אני מתכוון לא בסדרה, כי זה קורע מצחוק ונחוץ, אבל במציאות, נגיד אם היה רוצה לשיר בחתונה שלכם.

BleedingDeath

New member
אם דיוויד היה רוצה לבוא לחתונה שלי

הוא היה מוצא את עצמו מתחת לחופה לא שר על הבמה

Loves Bitch

New member
ביום שג'יימס יעשה לי ילדים ../images/Emo3.gif

שזה מתוכנן לעוד שבוע ו3 ימים אגב

Loves Bitch

New member
באמאשלך

תני לי ולג'יימס להנות קצת תדחי את החתונה ביום, יומיים....שבוע |ריר|