shark 125cc 4V שווה?

assaf CBR

New member
shark 125cc 4V שווה?

מישהו מכיר ת'שארק 125 הסאן יאנגי? אמין? מהיר יחסית ל125? והעיקר איך מבחינת סינון מהמורות בורות באמפים ? הקפיצים / בולמי זעזוע שלו לא קשוחים מדי? תודה .

ixmix

New member
שארק, טוב ליהודים?? תשובה...

שיחה ביני ובין חבר, לפני כשלוש שנים. החבר - קניתי סאניאנג. - סאן יאנג? אה כן, אתה מדבר על הכלי הזה של השליחים. דיוק, לא? - לא, דביל, שארק. אני מדבר על השארק. - שארק? יעני כריש?? - כן, כן. זה קטנוע ספורטיבי של סאןיאנג. -
LOL, |אייקון של נחנק מצחוק| - מה אתה צוחק? אני אומר לך, זה קטנוע ספורטיבי... אז יבואן סאניאנג בהחלט ביצע ניסוי מעניין בביצוע כניסה עם צוקהארה לאחור לפלח שוק חדש - ולמרבית ההפתעה זה יצא לא רע (לא משהו, אבל גם לא רע). מדובר בקטנוע ש... בשביל לדעת מה השורה התחתונה תצטרך להמשיך ולגלול, או לקרוא הכל (יצא לי חרוז בלי כוונה, אבל זה לא קשור). אתחיל כרגיל, מהמראה החיצוני. לדעתי, אחד היפים בקטגורית קטנועים עד 150, המראה ספורטיבי ומשדר קרביות עירונית והרבה דאווין. אז אם נחזור לשיחה עם החבר שלי שמתוארת למעלה - כבר ממבט ראשון רואים שזה ממש , אבל ממש לא קטנוע שליחים נוסף מבית סאניאנג. אכן, חשבתי לעצמי כשהבטתי בעיצוב, שפנסים, בזנב, אכן סאניאנג ניסוי ליצור משהו ספורטיבי. ספורטיבי, מה חשבת שיהיה גם נוח? ברור שלא. מהנדסי סאניאנג יצרו יצירת מופת - כיסא בעל שיפוע לפנים מצופה בסקאי חלק-חלק, שילוב דפוק שגורם לך להחליק קדימה בכל עצירה חזקה. לא שזה רע לפתח שרירי רגליים מרכיבה ספורטיבית, אבל אני חושב שהדרך אינה לדחוף את עצמך חזרה למושב בכל שתי דקות. המושב לא נוח. ממש לא נוח. עוד לגבי הנוחות, ועכשיו לגבי תפעול המנופים והמתגים. אז המתגים בסדר, כלומר לא נוחים במיוחד, אבל גם לא צריך אצבעות של אי.טי. כדי ללחוץ ולהשתמש בהם. לגבי המנופים, זה כבר סיפור אחר - בשני הקטנועים שנסעתי עליהם, יש הרבה מאד חופש במנופי הבילום - מה שאומר שצריך ללחוץ חזק כדי להתחיל תאוטה. התחלתי בנוחות, וכמובן האלמנט הבא הוא המתלים. הנסיון להיות ספורטיבי ייצר מתלים קשיחים, מה שמוכר לנו כמעט מכל קטנוע ספורטיבי. משמעות הדבר היא שהמלכודות והברותו שמע"צ מפזרת בכביש מורגשות היטב על ידי ברוכב. השילוב של כיסא נוטה לפנים ומצפוה חומר חלק, יחד עם מתלים קשיחים, הוא רע לרוכב וטוב לאורטופד. . התנהגות עירונית: מרווח גחון של השארק גבוה ומפתיע לטובה. עליה על מדרכות ועל
ים קלילה וכמעט בלתי מורגשת. גם הכידון זכה למרווח תמרון טוב (להבדיל למשל מה VXR שלא מצא חן בעיני בנקודה זו), ועם רוכב טוב שיודע לנצל את צידוד הכידון, הטיית האופנוע ומרווח הגחון - מדובר בכלי שמתפקד היטב בפקקים ובעיר (בהסתייגות לגבי המתלים והמושב). גם המנוע מתפקד היטב בתחילת נסיעה, מזנק בנחישות מהמקום ומגיע ראשון כמעט בכל פעם. אין ספק שהמנוע הוא החלק החזק של השארק, והדבר נראה במהירויות הגבוהות. החל מ 75 קמ"ש הוא מאיץ, ומאיץ ומאיץ - לרמה שקטנועי 125 אינם מגיעים אליה בד"כ. למרות משקלו הכבד, ואולי בזכות עיצוב אירודינמי, השארק מגיע עד 120 קמ"ש על השעון, שנמדדו ע"י עבדכם הנאמן במציאות והיו קרובים יותר ל 110-115. זו עדיין מהירות יפה לקטנוע 125. בשורה התחתונה, המנוע מספק כוח רציף, חזק בזינוקים מהמקום, וגם במהירויות הגבוהות. עכשיו, אחרי שהאצנו, צריך לעצור. מה קורה פה, זה לא עוצר, הלו סאניאנג הקדמי לא בולם! הבטחתם בלם דיסק ייחודי עם קאליפר לוחץ בצידו הפנימי של הדיסק בדיסק ענקי, ומה? גורנישט מיט שורנישט - לא עוצר. לוחץ יותר חזק, לא עוצר. עוד יותר, מתחיל לעתור. לוחץ על האחורי - או! סופסופ עוצר. בלם אחורי, תוף, מצוין. בלם קדמי, דיסק משוכלל, מעפן. גזר הדין: קטנוע כאילו ספורטיבי, שהחלק החזק בו הוא המנוע, והחלק החלש ביותר תחושת הישיבה והבלם הקדמי. יתרונותיו אינם מפצים על חסרונותיו. 70 בסולם Xמיקס

כRובי

New member
../images/Emo45.gif איקמיקס - האורים והתומים של

קטנועי כבישי ישראל ..

ixmix

New member
חסה, תודה על המחמאות.

אני מסמיק, שלא יעלה לי הPP לראש...

רוכב על שארק כבר שנתיים

מנוע - חזק - כבר אמרו כיסא - המממ.... יש נוחים יותר, אבל אם אתה לא מרכיב, ומתישב בחלק האחורי יותר שלו, אז הוא בסדר גמור. לגבי שאר הדברים, כנראה שאין לי מספיק ניסיון על מנת להשוות לקטנועים אחרים.

למעלה