Shaq vs Kristen

OrEl74

Well-known member
מנהל
יצאה טונה

billc

New member
לאטלנטה, זה כבר ניצחון 12 רצוף לגולדן

אני מציע, לגולדן לא ללכת על שיא 73 ניצחונות, אבל על שיא נצחונות רצוף למה לא?

אחד הרכזים הטובים באירופה בשנים האחרונות.

כמובן שחרך גם את מכבי...
אם פאקינג ג'ו אינגלס הצליח למצוא דרך לחמישיה אשתקד, יש הרבה שחקנים באירופה שיכולים להשתלב.
&nbsp
אני מאמין שהאגדות האירופאיות היו scorching גם בNBA אם לא יותר (נבארו, ספאנוליס וכו')
&nbsp
ולדעתי סרג'יו יול מריאל מדריד יהיה להיט, European steph, הוא בנתיים לא נותן לזה צ'אנס.

fatnoam

Active member
לא נבארו ולא ספאנוליס היו מצליחים בליגה הזו.

אף אחד מהם לא מסוגל לשמור על כלום, בטח לא ברמת NBA וזה גם למה שאראס לא הצליח. מה זה לא הצליח, אוהדי גולדן סטייט קוראים לו השחקן הכי גרוע ששיחק אצלם אי פעם. כמו איציק זוהר בקריסטל פאלאס.
&nbsp
את יול אני מאוד אוהב והוא היה מצליח חלקית בליגה הזו, יותר מקלדרון לדוגמא, אבל אני לא חושב שהוא היה מתפתח לשחקן ברמת ג׳ינובילי לדוגמא. אולי אם הוא היה מגיע יותר צעיר. הוא אמנם גם לא אתלטי, אבל הוא יכול לשמור לא רע דווקא.
&nbsp
הגארד היחידי כרגע באירופה שהיה יכול להצליח ב-NBA זה תאודוסיץ׳ וגם לו יש חסרונות - איטיות מסויימת. הסיבה שהוא לא הלך, זה כי כדי להיות טוב, הוא צריך להיות בעל הבית (בדומה לספנוליס אגב), ולא בטוח שהוא היה מקבל את זה. אני חושב שהוא היה מספיק טוב בשביל להוביל חמישיה מאוזנת, אבל בין מה שאני יודע או חושב לבין מה שה-GMs בליגה מוכנים לעשות (ולהסתכן) יש הבדל מהותי.

נבארו היה בNBA

שיחק בממפיס כשהיה בן 27. קלע 10 נקודות ב25 דקות למשחק. סביר ביותר.
שאראס לא הצליח כי א. שאראס באמת לא יכול לשמור על כלום וב. שאראס צריך סיטואציה מסויימת כדי להיות יעיל.
יול דווקא משתלב מצויין עד עכשיו.

fatnoam

Active member
יול משחק בריאל מדריד

אז לא הבנתי איך הוא משתלב מצויין.
&nbsp
האמת שנזכרתי בקדנציה של נבארו ונזכרתי שגם הוא היה טוב. יכול להיות שיש בעיה עם הספרדים, שפשוט מעדיפים את הכדורסל במולדת. גם רודי היה אחלה בליגה, ופשוט בחר לחזור לאירופה.
&nbsp
אולי התיאוריה שלי לא תופסת :)

fatnoam

Active member
הוא מצויין לדעתי

אבל בניגוד לגארדים שהוזכרו לעיל הוא גם לא קטן, והוא היה גארד חזק אתלטי וזריז בהשוואה לגארדים באירופה. הוא גם באירופה נחשב לשומר טוב. הוא ממש לא הטייפ קאסט של שאראס או נבארו לדעתי.

כן אבל גם רודריגז לא הצליח בסיבוב הראשון שלו

היה בפורטלנד (יחד עם רודי)' סקרמנטו ובניקס (חצי עונה כל אחת, בניקס כחלק מהמקגריידי טרייד המשולש עם יוסטון) בסוף העשור הקודם ולא הלך לו משהו. הוא חזר לאירופה והשתפר המון בחמש השנים שהוא לא היה בליגה ולמרות שבנתיים הוא נראה סבבה ב-NBA הוא בכל זאת בפילי...

באמת עושה רושם שהם מעדיפים את הכדורסל בספרד

כנראה שקשה להם עם השפה או משהו, גם ואסקס בזמנו נבחר בדראפט וחזר לספרד מיידית. מצד שני פאו ומארק פרחו.. אז קשה להכליל

לא לכולם מתאים רילוקיישן, NBA או לא,

ומעבר לזה בטח הרבה מהם מעדיפים להיות סופרסטארים בליגה הספרדית מאשר רול פליירס או כוכבים קטנים בארה"ב. ברור שאם אתה ברמה של פאו, אז גם ב-NBA אתה יכול להיות מדהים. כל פעם שרואים את פאו במסגרת אירופית רואים כמה הוא גדול עליהם, הוא היה מחסל את הליגה הספרדית אם היה נשאר שם.

billc

New member
ריק קרליל היה המאמן של שאראס, ריק קרליל היה מאוד בעייתי

לשחקנים מסויימים, לדעתי מאז ריק קרליל התפתח למאמן מעולה ופתוח להרבה יותר דברים, הבאה שלו לאינדי היה של בירד, קרליל במבחן העיין לא אהב אותו, אבל צריך לזכור שלפני זה שריק קרליל אימן בדיטרויט הוא כמעט ולא שיתף את פרינס הרוקי, ובפלייאוף הוא סוף סוף הבין שיש לו אחלה שחקן

פרינס עונת רוקי בדיטרויט
ליגה רגילה, שותף רק ב42 משחקים ושיחק רק 10 בממוצע וגם זה שיקרי, כי הוא נתן יותר דקות בסוף העונה
באותו עונה בפלייאוף 25 דקות למשחק

מה שאני מנסה לומר, שאולי שאראס באמת לא טוב, אבל אי אפשר לדעת שאתה משחק בשביל קרליל, לפחות באותה תקופה

קרלייל גם התכסח עם רונדו לאחרונה

ולפני שהם התרגלו אחד לשני, זכורים לי גם תאקלים עם קיד בדאלאס אחרי הטרייד מניו ג'רזי ב-2008. תאכלס ידוע שקיד ורונדו הם טיפוסים קשים אבל גם קרלייל לא פרייאר. הוא מאמן יצירתי מאוד אבל הוא עדיין מתקשה עם שחקנים שלא מוכנים לצורת המשחק שלו ואוהבים לבחור תרגילים לבד, זאת גם הייתה הסיבה לויכוחים עם רונדו ונדמה לי שגם עם קיד בהתחלה אם אני זוכר נכון.

למעלה