Shania Twain-Send It With Love-2005

MiriOrit

New member
Shania Twain-Send It With Love-2005

מישהו יודע מה זה
אני נתקלת בזה בכל מיני אתרים למינהם.. מה זה?? יש שם את השירים מהאלבום הראשון שלה (זה שהיא לא רצתה להוציא ומישהו הוציא) אבל מאיפה זה צץ עכשיו?!?!?!?

S c a r l e t t

New member
2005?

לא שמעתי כלום על זה יש שם את כל השירים מהאלבום הראשון? ורק אותם או שיש עוד משהו? יש לך תמונה של העטיפה במקרה?

cosefi15

New member
לדעתי אנשים פשוט רוצים להרוויח עליה

כסף, הם מוצאים את האלבום הזה בהפקה חדשה

MiriOrit

New member
השירים שם פשוט זוועתיים!

זה פשוט לא הסגנון של שאניה...והם נוראיים.. אפילו הקול שלה שונה./

MiriOrit

New member
איז מהשירים?

אני עדיין בהתלבטות אם למחוק אותו מהמחשב או לא. אני יודעת שאני לא אשמע אותו אבל קשה לי לחשוב על למחוק משהו מהמחשב שקשור לשאניה..

cosefi15

New member
ממ למען האמת כמעט את כל השירים

לא יודע דווקא נחמדים השירים האלה.. יש שם איזה שיר .. | הולך לבדוק | Half Breed - שיר מגניב הגיע הזמן שהיא תעשה קצת רוק כבד! למרות שזה לא כבד ממש

MiriOrit

New member
טוב... משום מה לא מתחבר לי

שאניה ורוק כבד... לא מתאים לה! שתמשיך את מה שהיא עושה.. הכי טוב!

cosefi15

New member
למה? זה כל כך היא!

זותמרת זאת לא היא אבל זה מגניב זה שובר את "המוסכמות" שלה היא חורגת ממה שהיא עושה בד"כ אין ריפים קבועים כמו בשירים שלה כיום ורואים (יותר נכון שומעים) שהעיבוד פה הוא לא של מאט.

cosefi15

New member
מה??? עכשיו אני שומע את זה

זה כל כך יפה אני לא מבין למה לא לאהוב את זה הנה השירים המועדפים עלי: All Fired Up Wild And Wicked Half Breed Hate To Love Bite My Lips Rhythm Made Me Do it It's Alright (Club Mix) - לא יותר מחביב The Heart Is Blind (Remixed) - ממש יפה

Half Breed הוא כיסוי למיטב זכרוני

ואת הדיסק קנו לי (כי הוא היה זול וזה היה מחיר קטן כדי לחברים שלי כדי שאפסיק לדבר עליה כל הזמן).

MiriOrit

New member
אז אתה רואה כמה הדיסק הזה לא מתאים

לה?! קאבר?! זה פשוט לא היא! וכל מי שראה לארי קינג מבין בדיוק למה.. אוי, זה מזכיר לי שלא סיימתי את התרגום

cosefi15

New member
חח שאניה אמרה בראיון על לארי קינג

שהיא תשיר גם שירים שלא רק היא כתבה... משהו בסגנון הזה

MiriOrit

New member
אבל רק בעוד כמה שנים!

וזה בגלל שבדיסק הראשון שלה לא נתנו לה לבצע שירים משלה ובכל הילדות שלה היא שרה קאברים..אז עכשיו היא מרגישה שהיא צריכה להוכיח את עצמה..

cosefi15

New member
אבל זה עדיין נחמד:)

יש לה קול ממש יפה! אני שמח שהיה איזה מישהו שפרסם את זה בניגוד לרצונה, אחרת זה לא היה מתפרסם וחבל - טוב אבל בסופו של דבר על טעם ועל ריח אפשר שעות להתווכח.....

למעלה