Shania On Top Of The Pops - Today!

Shania On Top Of The Pops - Today!

היום בשעה 18:15 או ב-01:30 שנאיה תופיע בטפ אוף דה פופס בערוץ BBC Prime. כמו-כן, שנאיה תופיע גם בטופ אוף דה פופס הגרמני בשעה 18:45 בערוץ RTL.

You're welcome

אגב, אני מצטער שאני לא עונה לאי סי קיו בזמן האחרון, הייתי די עסוק בשבוע האחרון וגם החלפתי מחשב, אז היה ממש בלאגן...

הגר לי

New member
../images/Emo10.gif אני לא הספקתי לראות ב- RTL..

חזרתי הביתה רק לפני כמה דקות..יש אולי שידור חוזר של זה? וב- 1:30 בלילה היום יהיה ב- BBC PRIME? מה צריך להיות בדיוק? תודה על המידע! דרך אגב שאניה צריכה להופיע מחר ב- CNN (כנראה יש עליה כתבה) בתוכנית שנקראת "PEOPLE IN NEWS" מישהו יודע באיזה שעה התוכנית הזאת - אין לי את הלוח שידורים של ה- CNN.

אכן, 1:30- BBC PRIME

תשודר הופעה שהוקלטה ביחד כחלק ממקבץ עם צאת האלבום ששודר כ-TOTP2 ספיישל. שנאייה לבושה בג'ינס וחלוצה אפורה/שחורה קרועה. ההופעה עם פלייבאק...

m L m

New member
טוב....ראיתי....

ואני לא יודעת אם זה פלייבק - זה נראה כאילו היא שרה ואח"כ הוסיפו את המוזיקה......לא יודעת למה אבל אני החלטתי שזה ככה
בכל אופן - יכול להיות שזו רק אני אבל לדעתי שאניה השתנתה. אני מתכוונת - היא כבר לא משקיעה 100% בהופעה על הבמה. יש הופעות פצצתיות שהיא עושה ויש כאלה שכ"כ מלאות בזלזול
(אני מקווה שהבנתם את הכוונה....בכל זאת כבר 2 לפנות בוקר
)

הגר לי

New member
לדעתי הסיבה היא...

ששאניה עכשיו מפוצצת עד מעל לכל הראש בהופעות, בנסיעות, בהקלטות לתוכניות אירוח למיניהן, פלא שהיא עדיין לא התמוטטה. זה בלתי אפשרי לתת כל פעם 100% הופעה כאשר יש לה סבב הופעות כזה דחוס... בכל אופן - יש תוכנית על שאניה ב- people in news ב- CNN אבל אין לי מושג באיזו שעה..

אולי, אבל:

1. ההופעה הזהו צולמה לפני כמעט שנה, כששוחרר IGGG. 2. יש לי הרבה הופעות של שנאיה על המחשב. בכל פעם שהיא שרה לייב מאז שהיא חזרה לחיי הזוהר (אחרי הלידה הכוונה) הקול שלה פשוט חא נשמע כמו שהוא נשמע פעם. הקול כביכול נחלש ואין לה יותר כוח לשיר. הכי גרוע - בהופעה אצל ג'יי לנו שנאיה זייפה באופן נורא בחלק מהשיר UP! זה קורה, אבל עד כמה שזה עצובת אני חייב להודות שעם השניםת הקול של שנאיה פשוט עוזב אותה. אני מקווה שאתבדה...

m L m

New member
אני לא יודעת מה איתכם....

אבל אני אהבתי את המשפט "יש לי הרבה הופעות של שאניה על המחשב"
מאיפה יש לך כ"כ הרבה הופעות? ולמה אני לא מוצאת את כל ההופעות האלה???
בכל מקרה- אני מסכימה שיש לה עומס. אבל זו העבודה שלה. וזה זלזול להופיע עם פלייבק....רוב האומנים כבר לא מופיעים בפלייבק (לפחות ככה נדמה לי) ועוד שאניה, שבעבר האשימו אותה שהיא לא באמת שרה- אני במקומה הייתי מעדיפה לזייף מאשר לשיר בפלייבק. וחוצמזה- מה מיוחד בהופעה עם פלייבק? אם אני ארצה לשמוע אותה + לראות אני אסתכל בקליפ! מישהו פה היה פעם בהופעה של שלמה ארצי? באמצע השיר הוא פתאום אומר "אני לא זוכר את המילים" ותאמינו לי שזה לא פוגע בו כאומן. אני דווקא חושבת שזה אמין יותר.... אני יודעת שאני מאוד אתכזב אם אני אגיע (בעז"ה) למופע שלה ואגלה שזה פלייבק.

אני מסכים איתך לגמרי

שנאיה אכן חייבת לשיר LIVE, אחרת היא פשוט לא זמרת, אלא עוד בובה של מפיקים. אז נכון שאנחנו מכירים את שנאיה, אבל מה לגבי מי שלא מכיר אותה כ"כ טוב? זה באמת זלזול לשיר עפ פלייבק, ואפילו גורם לנו לזלזל ולפקפק ביכולותיה כזמרת. לגבי הזיוף - זו היתה השערה שלי לסיבה מדוע היא מעדיפה לשיר עם פלייבק. לגבי ההופעות: יש לי בערך 11 ג'יגה של קליפים (כל הקליפים) והופעות של שנאיה (יש גם כמה כפילויות, פורמטים שונים לאותו קובץ). כל ההופעות הורדו מקאזה, פשוט צריך סבלנות והמון חיפושים. לקח לי בערך שנה וחצי להגיע למה שיש לי היום. אני ממליץ להוריד קאזה מהאתר www.k-lite.tk, לגירסה זו יש אפשרויות חיפוש משופרות וכך מגיעים לתוצאות חיפוש טובות יותר.

הגר לי

New member
תודה אבל...

זה היה שידור חוזר של התוכנית על הנסיך וויליאם שגם הייתה אתמול וכמה שעות אחרי זה שידרו תוכנית על שאניה אני ממש מקווה שישדרו את זה שוב.

למעלה