SHANA TOVA UMEVOREHETH

emmy5

New member
SHANA TOVA UMEVOREHETH

לכל החוטאים וחוטאות אני מאחלת שנה טובה לכם ולבני ביתכם,שנה טובה ומבורכת,שנה שלוםו בריאות

שנה טובה ומתוקה איימי../images/Emo140.gif

שנה של בריאות שנה של רוגע שנה שנשאיר את כל הצרות מאחורינו שניהיה ראש לשועלים ולא זנב לאריות מכניסה את הברכה הזאת לתוך בקבוק משליחה אותו אל הים ומפזרת מילות קסם על מנת שהברכות תגענה לכל החוטאים והחוטאות הגולשים והגולשות הצפים והצפות וכמובן לבני ביתם יקירם.

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,

הנה בקבוק מעניין שתשימי את הפתק ... חוטאת תודה תודה.....אני גרה מאוד קרובה לים ...אני אחכה לבקבוק.

or1

New member
בוקר טוב emmy, חוטאת ..

הראיתם את הבקבוק הנישא בדרכו לכאן? יום נעים לכן
Or1

emmy5

New member
תודה לך....אני חכיתי לבקבוק

שנה טובה ,בריאות אושר ועשר,לך ולבני ביתך

איימיי../images/Emo140.gif אוררר../images/Emo140.gif

תודה לכן על הבקבוקים ששלחתן מוסיפה כרטיסי ברכה נוספים שתגענה לכככווווללללםםםםםםםם שכל אחד ואחת מהחוטאים והחוטאות יבורכו, וגם להם יהיה שנה טובה ומבורכת ומאושרת ורק טוב שיהיה לכולנווווווו

ושכחתי לספר לכן שאחת הבקבוקים

הגיעה גם עד אלי וכשמשיתי את הבקבוק מהיין לא להאמין מה מצאתי שם... אז לחיים לכולנוווו---------->

emmy5

New member
פנינת חן...את במקרה ...

קראת ו החזרת את הבקבוק לים ...אני הוצאתי את הפתק ,כך שהידידים שלי ראו גם....אבל אחדרתי לים שכל הגולשים וגולשות יוכלו לקבל את הברכה . ברוכה הבאה לפורום שלנו ,שנה טובה ומבורכת לך ובני ביתך

לא מאמינה ...../images/Emo140.gif

הצלחתי לתפוס את דג הזהב.. והוא מה זה התחנן שאשחרר אותו לחופשי. אפילו הבטיח שאם אשחרר אותו חזרה למים ואבקש שלוש משאלות יגשים לי אותם תודה איימי על המשחק היפה

emmy5

New member
../images/Emo50.gif פנינת חן ו

כחול גם לך נעשה אותו הדבר LOL

תודה לך איימי על קבלת הפנים

איזה צירוף יפה מצאת לי איימי קראתי ו החזרתי את הפתקים חחחחחחחחח

princess lis

New member
../images/Emo55.gifשנה טובה פנינת -החן../images/Emo74.gif

ובהזדמנות זו מברכת בשנה טובה את חוטאת

emmy5

New member
שנה טובה PRINCESS LIS

יש לי מתנה מאוד יקרה בשבילך נסיכה...(הרבה אהבה)QUEEN EMMA BRACELET אבל אני מאחלת לך בריאות ואושר יחד עם בני ביתך מכל הלב LOL LOL LOL

עוד מעט יום חדש,ובעוד מספר שעות

חג ראש השנה יקיש על הדלת. ואנחנו בעולם החוטאים מוכנים ומזומנם לקבל את פני החג,ולשם שינוי שלא על קצה המזלג אלא בהרחבה
ראש השנה חודשי השנה בשנה יש 12 חודשים. החודשים הם: תשרי, חשוון, כסלו, טבת, שבט, אדר, ניסן, אייר, סיוון, תמוז, אב, אלול. החודש הראשון של השנה הוא תשרי, החודש האחרון של השנה הוא אלול. ראש-השנה חל בחודש הראשון, חודש תשרי, כלומר, הוא החג הראשון של השנה והוא נמשך יומיים. השנה החדשה תקָרא: שנת תשס"ב. הכנה לפני החג חודש אלול, הקודם לחודש תשרי בו חל ראש-השנה, מוקדש להכנה ל"ימים הנוראים". הוא נקרא חודש הרחמים והסליחות. בחודש זה, חודש אלול, נוהגים להשכים (=להתעורר מוקדם מאוד בבוקר) כדי לומר "סליחות". ה"סליחות" הן תפילות שבהן מבקש האדם סליחה מאלוקים על העוונות (=המעשים הרעים) שעשה. השם "ראש השנה" בתורה לא מופיע השם "ראש-השנה" ברשימת החגים המופיעים בו, אלא כתוב כך: "ובחודש השביעי (=חודש תשרי), באחד לחודש מקרא-קודש יהיה לכם, כל מלאכת עבודה לא תעשו, יום-תרועה יהיה לכם...", (ספר במדבר, פרק כ"ט פסוק א'). המפרשים, שפרשו את התורה, ייחסו את המילים "יום-תרועה" לתחילת השנה וביום זה, הנקרא "יום תרועה", תוקעים בשופר. ראש-השנה ויום הכיפורים נקראים "הימים הנוראים", מכיוון שבימים אלו נשפטים בני-האדם על התנהגותם ומעשיהם לפני בית-הדין שבשמיים. ראש-השנה שונה משאר החגים. שאר החגים הם ימי שמחה, ואילו ראש-השנה הוא חג שבו האדם עושה חשבון נפש על המעשים שעשה במהלך השנה שחלפה, על יחסיו לבני-האדם, לבני המשפחה ולחברים שאיתם היה בקשר בשנה החולפת.

איימיי שמחה לראות שאני לא לבד כאן

וגם זאת ההזדמנות להודות לך על כל המתנות והברכות בהם את מקשטת את הפורום על קצה המזלג אך מקשטת אותו בהרחבה. המון נחת לך איימי מהילדים הנכדים הנינים וכמובן מכולנו החוטאים

ונסיכה שנה טובה גם לך וליקירייך

ותודה לך שהעברת לי ד"ש עם פנינת החן
השופר לקול השופר חשיבות רבה בחג זה. התרועה צריכה לגרום לאדם חרדה גדולה, להוציא אותו מהשגרה של חיי היום-יום בו הוא נמצא. השופר, שבו תוקעים בראש-השנה וביום הכיפורים, עשוי מקרן של אייל. צורתו של השופר כפופה, במטרה לרמוז על המחשבות שיש לכל אדם על חטאיו, מחשבות של צער וחרטה. האדם התוקע בשופר בבית-הכנסת בראש-השנה נקרא "בעל תקיעה". מצווה לשמוע בראש-השנה מאה קולות של תקיעה. לשופר צלילים שונים ואלו הם:  תקיעה חזקה - הגורמת למתפללים לחרטה, להתעוררות ולחשבון נפש.  שברים ותרועה - קולות שבורים, עצובים.  תקיעה גדולה - מביעה את התקווה המגיעה לאחר חשבון הנפש שעושה האדם שהשנה החדשה תהיה שנה טובה יותר מהשנה החולפת. שמות החג לראש-השנה שמות שונים: • ראש השנה: היום הראשון של השנה החדשה. • יום הדין: ביום זה נידונים כל בני-האדם בבית-הדין של אלוקים. • יום הכסה: שם זה נלקח מהפסוק - "תקעו בחודש שופר, בכסה ליום חגנו". ראש-השנה הוא החג השונה מכל החגים. מדוע? מפני שכל החגים חלים כאשר הירח מלא, כלומר, באמצע החודש, ואילו ראש-השנה חל בתחילת החודש, כאשר הירח מכוסה ואינו נראה, ומכאן השם: "יום הכסה". • יום הזיכרון: תקיעת השופר, מטרתה, לעורר אצל כל בני-האדם את הזיכרון על המעשים שעשו במהלך כל השנה שחלפה ולגרום להם לחרטה על מעשים רעים אלו. בגדי לבן בראש-השנה נוהגים ללבוש בגדים בצבע לבן. הצבע הלבן מסמל את האדם הטהור מכל חטא, וכן, הלבן מסמל שמחה גדולה, שמחה לקראת השנה החדשה העומדת בפתח.

למעלה