shalom hi lekolam! ani mitnadevet me yarkon ve zot paam rishona sheli
Y yarkonistit New member 18/10/02 #1 shalom hi lekolam! ani mitnadevet me yarkon ve zot paam rishona sheli
Y yarkonistit New member 18/10/02 #2 hemshech aich kotvim be ivrit? ani pashot me pelephone...miztaeret
ט טומי* New member 18/10/02 #3 מהההההה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מהפלאפון../images/Emo35.gif חשבתי שאת סתם סנובית שכותבת באנגלית. ברוכה הבאה! ותפסיקי לעשות עלינו רושם עם הפלאפון התמונה זה מהמצלמה שלי מהיום בערב
מהההההה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מהפלאפון../images/Emo35.gif חשבתי שאת סתם סנובית שכותבת באנגלית. ברוכה הבאה! ותפסיקי לעשות עלינו רושם עם הפלאפון התמונה זה מהמצלמה שלי מהיום בערב
Y yarkonistit New member 18/10/02 #4 מה על מה אתה מדבר? קודם כל מצאתי איך כותבים בעברית,אני באמת מפאלאפון של גו נקסט
ט טומי* New member 18/10/02 #5 צ´מעי על זה עוד לא שמעתי....../images/Emo6.gif לכתוב מפלאפון....טוב נו,אבל למה את כועסת?
P puckman New member 19/10/02 #6 חחחחח... גם לחבר שלי יש כזה דבר.../images/Emo13.gif גלשנו היום בשיעור.... וגם אתמול... וגם שלשום... .. זה רעיון נחמד.. אבל קצת מסורבל....
חחחחח... גם לחבר שלי יש כזה דבר.../images/Emo13.gif גלשנו היום בשיעור.... וגם אתמול... וגם שלשום... .. זה רעיון נחמד.. אבל קצת מסורבל....