Shalom from Inga

• פותח הנושא felka
  • פורסם בתאריך

felka

New member
Shalom from Inga

It was great guys. We have to make such meetings once a month at least We have such cute girls (chicks) including our forum manager.... and Buble can you please start drinking alcohol please please
People here are becoming angry ..... Bye Bye and good night! -------------------------------------------------------------------------------------- Posted by SonyEricsson eBlogger

Bubble Girl 27

New member
תגיד לא ראית שאני מסטולה טבעי?

תאר לך מה יקרה אם אני אשתה????? למה להתעצבן כפרעעעעעעעעעעעעעעעע

felka

New member
Listen you really the best

Real CHICK, smart and you are eating mamaliga and varenikas

Bubble Girl 27

New member
פלקקקק אתה מחמיא לי?????

נשמה כשאתה חוזר מחו"ל ממליגה עליי!!! אני אומרת לכם אנשים תהיו מוכנים לחתונה לקראת החורף...

felka

New member
בתקווה שלא איתי

לא חיבים להתחתן בשביל ממליגה ?

א פרסקי

New member
פאלקה לך על חתונה../images/Emo140.gif

היא כבר היתה נשואה פעמיים היא יודעת לארגן חתונות טוב לא תצטרך לארגן

לך על זה

רק תדאג שיהיה אוכל טוב והרבה אלכוהול את כל יתר הדברים <הלא חשובים> תפיל עליה בכל מקרה, רגע לפני שרגל ימין צונחת לה על איזו כוס מסכנה, נבריח אותך משם

felka

New member
כפרה אליך עוד לא הבנתם: יש ל-BUBLE הצלחה של

100% אי אפשר לברוח מאישה כזאת... היא יכולה לזרוק אותך אבל עד אז אתה בכורים

שרשירית

New member
ספירת מלאי

אחרי שקצת הכרנו, קצת השתחררנו בוא נעלה על הגל ובאמת פעם בחודש נארגן מפגש - יכול להיות נחמד. פלקה - אתה יו"ר ועדת יציאות ומפגשים ויש לנו אם אני זוכרת טוב (ובד"כ הזיכרון שלי מאוד חלש, עסוקה בלפלוט ולא בלקלוט ועוד להרבה זמן
) יש לנו גם אחראי ימי הולדת
יש לנו אחראית מורל שדואגת בטבעיות מדהימה להרים את המורל ולהעלות חיוך על פני הגברברים ההמומים - הפולניה, הבלונד והנחש. יש לנו אחראית שלא יהיה שקט לשנייה, שפולטת יותר שטויות ממה שאבי יכול לפלוט ביום אחד בפורום (נו אולי לא כמו אבי אבל כמעט) - אני מודה באשמה. אבל עזבו שטויות - יש לנו מנהלת כוסית, זה מה שחשוב באמת!

למעלה