מרימה מורל ועוד כמה דברים
B Bubble Girl 27 New member 6/7/07 #5 אני שוקלת לשנות את הניק שלי לצ'יצ'ולינה מקווה הלילה לביקור הנחש... וואעלק אם לא פלקה תתכונן מאמי... אני באאאאאאאאאאאה
אני שוקלת לשנות את הניק שלי לצ'יצ'ולינה מקווה הלילה לביקור הנחש... וואעלק אם לא פלקה תתכונן מאמי... אני באאאאאאאאאאאה
F felka New member 6/7/07 #11 YUUUUUUU I didn't remember the name last ev.. Chicholina!!!!!!!! When you start all the anaconda issue it just started to jump in my head... BTW she is from Hungaria... Spicy
YUUUUUUU I didn't remember the name last ev.. Chicholina!!!!!!!! When you start all the anaconda issue it just started to jump in my head... BTW she is from Hungaria... Spicy
B Bubble Girl 27 New member 6/7/07 #14 ../images/Emo6.gif ראית אני קוראת את המחשבות שלך פלק ואח של דודה של האחות שלו תעשה מצווה תתקין את המחשב שך' בעברית... יזראל האני יזראל
../images/Emo6.gif ראית אני קוראת את המחשבות שלך פלק ואח של דודה של האחות שלו תעשה מצווה תתקין את המחשב שך' בעברית... יזראל האני יזראל
F felka New member 6/7/07 #16 אני מבטיח לך יום ראשון הייתי ביום חמישי בחברה שצורבת עברית אבל כבר היה מאוחר SORRY
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 6/7/07 #6 אני בעד ../images/Emo45.gif מפגש על בסיס חודשי - לפחות וחסר תפקיד אחד - קצינת קישור מי מתנדבת או שבתוקף סמכותי אמנה אחת?
אני בעד ../images/Emo45.gif מפגש על בסיס חודשי - לפחות וחסר תפקיד אחד - קצינת קישור מי מתנדבת או שבתוקף סמכותי אמנה אחת?
B Bubble Girl 27 New member 6/7/07 #7 מחפש את מי להשכיב על השולחן שלך? אם כן אז שתדע לך ש... אני אני אני אני אני אני אני רוצה אנננננננננננננננננננננני נוווווווווו אנייייייייייייייי
מחפש את מי להשכיב על השולחן שלך? אם כן אז שתדע לך ש... אני אני אני אני אני אני אני רוצה אנננננננננננננננננננננני נוווווווווו אנייייייייייייייי
B Bubble Girl 27 New member 6/7/07 #25 לא בחייאת וויני לא השולחן היה עגול עקום ודביק מהאלכוהול של פלק.... תתאמץ בשבילי
ר רק שיר New member 6/7/07 #9 בפעם הבאה גב' יפיופיה הרעשנית תורך לקבוע מקום!!!! שנוכל לרקוד גם קצת, התייבש לנו התחת מהכסאות ההם
B Bubble Girl 27 New member 6/7/07 #13 שישי הבא דאגלס הרצליה בר אלכוהולי עשיר לשתיינים ומוזיקה פגז להזזת הישבן... אני אזמין מקום לשעה נורמלית ויאללה בלאגניםםםםםםםםםםםםם
שישי הבא דאגלס הרצליה בר אלכוהולי עשיר לשתיינים ומוזיקה פגז להזזת הישבן... אני אזמין מקום לשעה נורמלית ויאללה בלאגניםםםםםםםםםםםםם
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 6/7/07 #21 מצויין ../images/Emo45.gif רק מה זה 'שעה נורמלית'? אני לא רוצה לחזור מאוחר - אמא שלי תדאג
B Bubble Girl 27 New member 6/7/07 #23 22.30 ואני אתקשר לאימא שלך ואגיד לה "גברת ווינסטון, בייבי וויני בסדר אל תדאגי אני משכיבה אותו ... לישון אממ לישון"
22.30 ואני אתקשר לאימא שלך ואגיד לה "גברת ווינסטון, בייבי וויני בסדר אל תדאגי אני משכיבה אותו ... לישון אממ לישון"