shalom every body:)

אשדודיה

New member
דרוריתי יקרה,

יש חלומות שמתגשמים יש חלומות שרק חולמים זה מסוג החלומות שאני יודעת שיישארו בחלום:)

יכול להיות אמיתי שיש לנו את דלי

הגיעי לשדה תעופה שבלוד נתב"ג טרמינל 3 דלי יפרוס לך שטיח אדום ואולי גם איזה טוסט בחדר האח"מים לפני העליה למטוס
ואז..... פחות משעה והגשמת ת'חלום רואה איך ציק צאק פותרים חלומות?? והדלקתן נרות בנות ישראל חסודות?.

../images/Emo92.gifנו יאללה אלונדלי נוסעים??../images/Emo8.gif

תאור לא מספיק מראה עניים יכול להואיל אז יאללה אלון תארגן לנו סיור טוב נו בטח עם MICA לא נשאיר אותה פה לבד

alondli

New member
MICA לא יודעת לטוס...../images/Emo4.gif אבל,

היא אוהבת לעוף, אם רק נותנים לה...

נכון מתוק דליאלון ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

אבל אתה מר-אדון יש לך שליטה בהכל.. ים ,שמים זו בשבילך לא בעיה אז שרשורון אחד הזמנתי אותה למטוס נו טוב זה לא שלך אבל אתה שולט בכל אבל אחר כך במחשבה שניה חשבתי גם על עצמי שאולי עם מיקה היה עדיף ........... אז הוספתי עוד שרשורון.. נו מה יש לך לומר עכשיו מר דלי? חוץ מזה מה זה בעיה בשבילך לתת למיקה לשתות רד-בול?

../images/Emo6.gif בסדר אלוני... שכל הבלונדיניות..

יסעו לקפריסין ויירשמו בתור לקפריסאי המשופם... ככה יישארו לי כל הבלונדינים... מסקנדינביה... ו... האלים מיון. אחרתי בהרבה... ?

שבת שלום לכולם ../images/Emo140.gif

שתהני מהחיים וממה שהם מציעים לכם אני נעלמת קצת , עייפה מאד כיום קשה לי לכתוב חיובית , השמים כבדים עלי היום למרות שהתכלת מוארת, כבד לי בנשמה והחיים מסתבכים קצת אז לוקחת פסק זמן קצר לנשום ולשתוק

נסיכת הכוכב:)

חצי מהלב הוא עצוב וחצי מהלב הוא שמח...יש ימים שהעצבות שולטת וימים שהשמחה שולטת... הכי חשוב לראות בעיניים ולהתמודד עם הצד העצוב הזה שבלב... לנשום צריך בכל דרך שתמצאי לנכון..לגבי הלשתוק אני מסכימה אם יש מישהו ששותק איתך או שמבין את השתיקה שלך:) קבלי חיבוק:) שבת שלום

אהה...נסיכה..תיקון קטן:)

לגבי האני מסכימה...לא התכוונתי כאילו אני מאשרת...:) פתאום נשמע לי ניסוח לא מדוייק:) חיבוק תקבלי בכל זאת? בברכה.

אני מדברת עם ..המקשים

לאחרונה התקשורת היא בעזרת המקשים ולשתוק אני שותקת לבד , הקירות לא עונים לכן הפסקתי לדבר איתם תודה על החיבוק שלך , אכן התקבל בשמחה והיה רצוי .

הגעתי הביתה

אויש סתם הסתובבתי לי סתם בקניון לא ידעתי שכל כך כיף פה היום אז הגעתי ואני פה חבל רק שאנחנו לא בסירה ואלון בעצם תגיד מה שלומך?

alondli

New member
בעיקרון..הבראתי, אבל חילופי הדברים

כאן למעלה...הביאו לי חום
מזל שיש לי קבוק מים קרים לידי משפחתי.

היום הייתי רוצה בMICA

לשכוח ולא לזכור את החיים שמעבר למזח להרגיש את הנעיות הקלות של המים והרוח הקלה הנושבת לתת למים לערסל אותי בחיבוק אוהב ועוטף כמו בתוך רחם שמורה ומגוננת וחשה את השקט והשלווה והאוירה שנוצרת על הMICA זה מה הייתי מבקשת היום עבורי

alondli

New member
../images/Emo45.gif ה"חיבוק" כבר עכשיו, ו..

את MICA בטוח תפקדי שוב, במועד קרוב, עם חברים מכאן ומשם, והם רק צריכים להגיע, לחייך אליה ולהושיט ידיים, ו MICA תחבק ותערסל, אותם ואותך, על השטיח הכחול סביב.

למעלה