נכון מתוק דליאלון ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif
אבל אתה מר-אדון יש לך שליטה בהכל.. ים ,שמים זו בשבילך לא בעיה אז שרשורון אחד הזמנתי אותה למטוס נו טוב זה לא שלך אבל אתה שולט בכל אבל אחר כך במחשבה שניה חשבתי גם על עצמי שאולי עם מיקה היה עדיף ........... אז הוספתי עוד שרשורון.. נו מה יש לך לומר עכשיו מר דלי? חוץ מזה מה זה בעיה בשבילך לתת למיקה לשתות רד-בול?
שתהני מהחיים וממה שהם מציעים לכם אני נעלמת קצת , עייפה מאד כיום קשה לי לכתוב חיובית , השמים כבדים עלי היום למרות שהתכלת מוארת, כבד לי בנשמה והחיים מסתבכים קצת אז לוקחת פסק זמן קצר לנשום ולשתוק
חצי מהלב הוא עצוב וחצי מהלב הוא שמח...יש ימים שהעצבות שולטת וימים שהשמחה שולטת... הכי חשוב לראות בעיניים ולהתמודד עם הצד העצוב הזה שבלב... לנשום צריך בכל דרך שתמצאי לנכון..לגבי הלשתוק אני מסכימה אם יש מישהו ששותק איתך או שמבין את השתיקה שלך קבלי חיבוק שבת שלום
לשכוח ולא לזכור את החיים שמעבר למזח להרגיש את הנעיות הקלות של המים והרוח הקלה הנושבת לתת למים לערסל אותי בחיבוק אוהב ועוטף כמו בתוך רחם שמורה ומגוננת וחשה את השקט והשלווה והאוירה שנוצרת על הMICA זה מה הייתי מבקשת היום עבורי
את MICA בטוח תפקדי שוב, במועד קרוב, עם חברים מכאן ומשם, והם רק צריכים להגיע, לחייך אליה ולהושיט ידיים, ו MICA תחבק ותערסל, אותם ואותך, על השטיח הכחול סביב.