Shalom Bananot

Shalom Bananot

last day in london and i don't want to leave.. I have PCD- Post Concert Depression i want another one.. really.. it was just amazing.. the intire experience.. i didn't take any photos on the show but i know there's many photos right now.. I met everyone but took a photo only with Tim and he is just the cutest guy.. after the concert Helen orginized a spacial signing just for the echelon members.. so ofcours i was there.. I gave Shannon the echelon book and he held my hand in both of his hand and looked into my eyes and said "thank you SO much.. really.. thank you.." and Tomo saved me something in the signing a long story i tell you all about it when i get back.. i told them to come.. and tomo said he knows about us and Jared was too bussy and i didn't have time to stay and chat.. but they are real girls.. and they are nice guys too.. anyway.. i missed them at the radio station and i#m so angry at my self.. i went with my friend to the hotel so she wont go alone.. and i missed them.. but i will deffenitly go to other shows.. they're talking about a show in November.. i don`t think i`ll go but i`m most deffenitly start to go to every show sience may cause then i`m gonna be 18 and i can do whatever i want. another thing i spoke to some of the echelon asked them what should we do to become official.. when i get back home i`m gonna do a list and WE'RE GONNA WORK HARD GIRLS we must. believe me this concert gave me so much power it unblivable.. and reading the updated here.. i sitting here and crying like a mad woman.. really.. i want another show.. i'm gonna arrive home at maby 5-6 in the morning and i'm gonna [post everything here as well.. the intire advanture in proper hebrew.. BYE GIRLSSSS i love you all and miss you so much!!!

my reflection

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני בטוחה שלא בא לך לחזור
אבל את חוזרת בידיעה שעשית חיים!!ושנתת להם את האשלון בוק
. זה נהדר לשמוע שהם ממש נחמדים
ולא רק לראות את זה בסרטונים,אלה שמקור יגיד לנו את זה
!
ואני לא מאמינה שיוציאו את זה בדיוידי

../images/Emo201.gif...

לאנורא...תתנחמי בזה שההופעה צולמה לDVD... כולנו מתגעגעות ומחכות לשמוע ממך. אז תחזרי בקצב המתאים לך ^^ נקווה שבפעם הבאה שתהיי בהופעה שלהם, זה יהיה בארץ יחד איתנו ^^ תהני מהיום האחרון שלך ;]

וואי, אני אפילו הזלתי דמעה,../images/Emo205.gif

לחשוב שיש להם ביידים את האשלון בוק, עם כל מה שעשינו ביחד... וואי, זה פשוט- מדהים. אני ממש שמחה שנהנת והכלD:
~הולך לצאת להם דיוידי?
~

../images/Emo27.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תסתכלי על כל הכייף שעשית, לא על כמה מבאס זה להיות בישראל
[אני כזאת מנחמת. X_X]

LoveYourHate

New member
../images/Emo24.gif אהובתייי!!!!!!

אין לך מושג איזה שבוע מעולה זה היה בשבילי באמת!! התגעגעתי אליך בטירוף!!!!!!!!! [למרות שדברנו כל יום
] בובה שלי שמחה שהיה לך כיף...
אני בכיתי על כל מה שאמרת לי.!!! כל פעם כל אסאמאס על כל שיחה.!!! באמת את הכי מדהימה שיש !!!!

LoveYourHate

New member
תרגום ../images/Emo8.gif

יום אחרון בלונדון ואני לא רוצה לעזוב! יש לי ד"ה- דיכאון הופעה [חח איך אני אמורה לתרגם את זה?! XD] אני רוצה עוד אחד ..באמת! זה היה מדהים..כל החוויה לא צלמתי שום תמונות בהופעה..אבל אני יודעת שיש המון תמונות.. פגשתי את כולם אבל הצתלמתי רק עם טים והוא בנאדם כזה חמוד.! אחרי ההופעה הלן ארגנה החתמות במיוחד לאשלון..אז כמובן שהייתי שם נתתי לשאנון את האשלון האשלון בוק והוא החזיק לי את היד בשניי הידיים שלו והסתכל לי בעניים אמר לי :"תודה רבה..באמת תודה רבה!" ותומו שמר לי משהו בהחתמות אבל זה סיפור ארוך,אני אספר לכן כשאני אחזור. אמרתי להם לבוא לארץ ותומו אמר שהוא יודע עלינו וג'ארד היה עסוק מדי ולא היה זמן ולדבר. אבל הם אמיתים בנות..וגם אחלה אנשים. בכל מקרה פספסתי אותם בתחנת רדיו אני כ"כ כועסת על עצמי ,לוויתי חברה למלון כי לא רציתי שהיא תלך לבד.ופספסתי אותם אבל אני בטוח אלך בהופעה אחרת. יש דיבורים על הופעה בנובמבר אבל אין סיכוי שאני אהיה שם. אבל אני בטוח אתחיל ללכת להופעות אחרי מאי כי אז אני אהיה בת 18 ואני לא יכולה לעשות כל מה שבא לי עוד משהו דברתי עם כמה מהאשלון ושאלתי אותם איך נוכל להיות רישמיים כשאני אחזור הביתה אני אעשה רשימה אנחנו הולכות לעבוד קשה בנות! אנחנו חייבות תאמינו לי ההופעה הזאת הביאה לי כ"כ הרבה כח שזה לא יאומן אני קוראת את העדכון פה ואני בוכה כמו אישה מפגרת ..באמת אני רוצה עוד הופעה אני אגיע הביתה ב5-6 בבוקר ואני אעלה את הכל לפה ביי בנות אני אוהבת אתכן ומתגעגעת אליכן כ"כ! חח זה היה מעייף!

../images/Emo220.gifתודה:)

וזה ממש מרגש. גד זה אשכרה כן נותן כוח להמשיך. יש הרבה להקות שהם ממש חראות.. כאילו יאי יש מעריצים אבל לא איכפת להם יותר מזה:) זה נורא נחמד שדברת איתם(כן למרותש אני מקנאה..ויש במה..) אבל. בלה הסתבכתי!!

OOORRRRR

New member
יוווו כולי צמרמורותת!!!!!!! D:

אני כ''כ שמחה בשבילה!!! היא פגשה אותםםםםםםםםםם אהאהאהאהאהאהה * מתה* היא הייתה בהופעה שלהםם & עוד יותר מתה!!!!*

The Fantasy

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

וואי בובה, אני בטוחה שקשה לך לעזוב עכשיו..אבל יהיה טוב. ב"ה אחרי מה שהבאת להם [כפרעלייך!!!!!!!!!!!!!!] אין מצב שהם לא יבואו לפה, ואנחנו נמשיך במאמצינו הרבים להביא אותם, ואז את תראי אותם שוב, כאן, בארץ שלך, יחד איתנו, ויהיה הכי כיף בעולם. ואם הם לא באים הם מניאקים, ואני ודנה כבר אמרנו מה נעשה להם אם הם לא באים
אוהבת אותך

למעלה