SHALOM ANI HADASHA PO

לו היתה לפורום הזה מנהלת

היא היתה מוחקת הפגנות כל כך נחותות של הומור, אם בכלל.

softy

New member
במקרה הטוב

במקרה הרע שלא לומר הקטסטרופלי טיפה עוד טיפה עוד טיפה תהיינה לערב רב של SMALL FAT MAMA.

קפת

New member
להדליק לכם עכשיו

את הסיגריה של אחורי*? *החגים או החמור

קפת

New member
מי אמר לך שאני כאן?

ואם את כבר עושה קפה, אז תעשי גם לי. ותגרדי לי בגב. משתגעת מזה.

קצת פרופורציות

כמו פרענק שנסע לטייל באאורופה ולא הצליח למצוא מעיל עור בזול, ככה גם אני שוטטתי לי קצת בשדות זרים, והבנתי שאתם לא כל כך גרועים. או טיפשים. או נעליים. או <הכנס פרדיקט מעליב כאן>. הנה ההוכחה.

אכן, פורום אימפוטנט

ציאל* לא ממומש. *לזה ייקרא פלירצוץ לשון! (אגב, לגבי מעיל העור- נסה בדוכנים של דליית אל כרמל. בימי שבת יש לך אפילו סיכוי למצוא עם צווארון מעוטר בצמר כבשים אמיתי).

אני לא לובש בגדים

מחומרים שעטפו פעם את האוכל שלי. זה נראה לי לא מוסרי, לא אופנתי ולא טעים. אבל תודה שחלקת איתי את העדפותיך באופנה. אינטימיות שכזו מאד מרגשת ומקרבת.

אין כמו קירוב לבבות

רק חבל שעד שהצלחת להתידד עם האנטומיה הרגשית שלך, נשארנו פה רק עם קפת-לבייב, ש. סופרסטאר (תותח על בפני עצמו) ואנה ,ליזה, - מנתחת מערכות יחסים פגומות עם חמור בפיג'מת פסים של "כיתן". :(

יא מגעילה אחת

ומה איתי???????????

אתה

תגיש בקשה לאילה וסופטי להצטרף לנבחרת המעודדים. במקרה הכי גרוע- תתקבל.

קפת

New member
תגידי

האם נכונה השמועה שמדענים מאוניברסיטאות נבחרות בדרום מזרח אסיה עומדים למצות את הלשון שלך כדי להשתמש בכימיקל שיתקבל כתרופה פוטנטית לאיידס, שפעת העופות ופסוריאזיס? והאם נכון שפעם נזל לך קצת רוק על שולחן פורמייקה בחומוסיה מזרח ירושלמית ידועה, ושבמקום פרצה מיד שריפה שהיוותה את העילא לפרוץ האינתיפדה הראשונה? אגב, שמתם לב נעלמתי עם הניק היהושוקי שלי לכמה ימים? כן, החלטתי להוציא את יהושוקי לחופשת התגעגעות. ליצר באופן מלאכותי ביקוש לסחורה הפגומה הזו. למותר לציין ששוב נכשלתי.

למעלה