shady is in the house מה המצב כולם???
S shady17 New member 30/12/03 #4 דוד лох מי הומו דוד מה אתה מדבר בכלל מבקש שיצלמו תמונות פורנו שלך עושה שרירים למצלמה כשאין לך בכלל....אל תקח ללב הכל בצחוק חהחההחהחהחהחהח
דוד лох מי הומו דוד מה אתה מדבר בכלל מבקש שיצלמו תמונות פורנו שלך עושה שרירים למצלמה כשאין לך בכלל....אל תקח ללב הכל בצחוק חהחההחהחהחהחהח
I iknow New member 30/12/03 #6 תפסיק לקנא בתור מישהו שדוחק 35 קילו להגיד למישהו שעושה את זה כל יד שאין לו שרירים זה לא חכם במיוחד אני מבין אם גיל היה אומר את זה אבל אתה??? פחחחחחחחחחחחחח
תפסיק לקנא בתור מישהו שדוחק 35 קילו להגיד למישהו שעושה את זה כל יד שאין לו שרירים זה לא חכם במיוחד אני מבין אם גיל היה אומר את זה אבל אתה??? פחחחחחחחחחחחחח
P PePener New member 30/12/03 #3 מי אתה? תרשום את פרטיך באופן מסודר כדי שנכיר אותך וככה נברך אותך בברכה (אני יודע שזה קובי בראיינט, אבל לא כולם יודעים את זה)
מי אתה? תרשום את פרטיך באופן מסודר כדי שנכיר אותך וככה נברך אותך בברכה (אני יודע שזה קובי בראיינט, אבל לא כולם יודעים את זה)
S shady17 New member 30/12/03 #5 kobe כל מי שצריך להכיר אותי מכיר ומי דלא מוזמן להכיר אותי לא צריך פרטים למי יש זין לזה?