shady family בכל הסופשבוע!!!

LadyLuvJess

New member
shady family בכל הסופשבוע!!!

יאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יהיה לנו את אמינם וחבריו כל הסופשבוע בMTV!!!!! האנשים הנחמדים בMTV החליטו לעשות סופשבוע של השיידי פמילי... בסופשבוע הזה...!
איזו דרך יפה לסגור ת'חופש...! רק שיראו את אמ הרבה.. ודברים חדשים... שלא ישימו שוב את מה שכבר ראינו...

טלוש 15

New member
את רצינית? ובסוף יש לי שאלה...

איזה פצצות! אבל אני באמת מקווה שיראו משהו חדש אחרת אני כבר ראיתי את כל מה שהראו איזה 10 פעמים ואם לא יהיה שום דבר חדש מה זה שווה בכלל סוף-שבוע של אמינם! והשאלה שלי: בשביל מה קיים סוף-שבוע של מישהו מפורסם (כמו לדוגמא של אמינם) אם לא בשביל מעריצים? והרי ידוע שמעריצים ישיגו את החומר שיוצא עליו אפילו מהאדמה... אז למה להראות את הסוף-שבוע אם יש רק חומר ישן???

LadyLuvJess

New member
אז ככה...

אני לא בטוחה שמה שהם יראו שם יהיה ישן... וזה גם לא יהיה רק על אמ.. זה יהיה גם על פיפטי.. אובי טרייס.... די12 ועוד... עכשיו.. הקטע של הסופשבוע זה שהם מרכזים כמה חומר שיש להם על אותו אמן או על אותו נושא ומראים את זה ברצף. זה לא אומר שזה ישן. יכול להיות שיהיו דברים ישנים. אבל יכול להיות שיהיו דברים חדשים. יכול להיות משו ששודר לפני ככה חודשיים- זה לא הופך את זה למשו ישן... ועכשיו כזה ירחיבו על זה. וחוצמזה... לפעמים גם עושים את זה כדי שאנשים שהם לאו דווקא מעריצים שצופים בזה.. יראו מיזה ב'מת האמן.. ואולי יעריצו... ככה שזה עוזר לשני הצדדים. (כי כאילו זה גם מעלה ת'רייטינג שכל המעריצים צופים...) קאפיש? מקווה שכן. ד"א... את חדשה פה? (אם זה בן.. משו שלא נראה לי.. אז סורי...) ברוכה הבאה!!!!

טלוש 15

New member
אני בת שלא ביקרה כאן המון זמן

אבל ת,כלס אני מעריצה שלו 4 וחצי שנים

למעלה