Shadowrunning.. still.

BluePrint

New member
Shadowrunning.. still.

"הורידו את נשקיכם ולא נפגע בכם" נשמע הקול המוגבר מהניידות. אריס הסתכלה מסביב. להב נראה מחכה למשהו, מרפי סידר את המעיל, קארי לא היתה בטווח ראיה. הוואן התניע מעצמו ופתח את הדלתות האחוריות. משהוא מאיים נראה בפנים. לברוח אריס סובבה את ראשה בבהלה אבל לא ראתה שום דבר חדש, רק רכב כבד מתקרב מרחוב צדדי. היא השפילה את מבטה אל החפץ בידה ותוכנו זיעזע אותה יותר מהסכנה המיידית. "אנחנו זזים!" מישל צעקה ורצה אל הרכב, את המזוודה הכסופה היא זרקה לתוך הוואן דרך הדלתות האחוריות הפתוחות.

Sabre Runner

New member
I´m not in a hurry

להב לא מיהר לשום מקום. הוא לא מיצמץ כשהסטארים צעקו אליו והוא לא קפץ כשמישל צעקה לברוח. כשהיא התחילה לרוץ הוא פשוט רץ אחריה, באותה מהירות, לא מנסה להשיג אותה. כשהיא עצרה לזרוק את המזוודה לתוך הואן הוא כבר השיג אותה, תפס אותה במותניים ובקלות הרים אותה ולקח אותה אל תוך הואן. כשהיא הייתה בפנים הוא ירד מהרכב, "סעו, אני אשיג אתכם," וסגר את הדלתות. הוא נשען על פינת הואן והסתכל מעבר לה אל הסטארים. הוא חיכה למרפי שיתחיל לסוע לפני שירוץ אל האופנוע שלו.

דרגורן

New member
Where to?

מרפי נכנס עם מישל מאחור, ושאל "לאן הגברת רוצה לנסוע?" בינתיים הוא התחבר לואן ובדק מה מצבם. מלפנים חסמו את הדרך 3 ניידות, למרות שמרפי העריך שניתן לעלות על המדרכה ולעבור בקושי (בטח נצטרך עבודת פחחות קלה, וקצת צבע). הרכב המשורין ממערב נכנס לטווח ראייה וחסם את היציאה הזאת. "האפשרויות שלנו מצטמצמות במהירות"

BluePrint

New member
התבלבלנו?

"אתה לא אמור לשבת מלפנים בשביל לנהוג?!" מישל שאלה את מרפי בעצבנות והסתכלה מסביב למצוא את המזוודה שזרקה פנימה לפני רגע. דלת הנוסע מלפנים נפתחה וקארי היישבה לצד ההגה, "לאן נוסעים?" היא שאלה ודרכה את התת-מקלע שהחזיקה בידה. "20 מטר מאחורינו יש רחוב שממשיך מזרחה" אמרה מישל שאיתרה את המזוודה התקועה בין קיטי לדופן הרכב וטיפסה בזריזות מעל למושב. "נעקוף את הפארק מכיוון האטלנטי..." מישל משכה לחלץ את המזוודה ולרגע הרימה את עיניה אל החלון החד-כיווני הקבוע בדלת האחורית "...ובואו נזוז כבר, הנידות מתחילות לנסוע." אריס עזבה יד אחת מהמזוודה לאחוז במשענת המושב האחורי, ועם נקודת המשען ניסתה למשוך שוב.

דרגורן

New member
צמח.

הואן נסע לאחור בחריקת צמיגים, ואז בעצירה פתאומית עם סיבוב גלגלים לימין, הוא הסתובב והחל להאיץ קדימה. קולו של מרפי בקע מהרמקול שבואן "ולראות איך שאני נוהג?" הסיבוב שיחרר את המזוודה ואריס נפלה בין המושבים כשהמזוודה בחיקה. הואן פנה בחריקת צמיגים כשמרפי איתר את התדר המשטרתי והשמיע אותו בואן. "הואן מנסה להמלט! הוא נע בכיוון מזרח, מבקש מחסומים בכל הצמתים..."

Sabre Runner

New member
תיזהר לאן ת´נוסע.

הואן נסע אחורנית ולהב במזל הספיק להיתפס בו ולא להידרס. כשמרפי עצר להב איבד את האחיזה ונפל לרחוב. הוא התגלגל והתחיל לרוץ לכיוון האופנוע. "מופעל," האופנוע אמר כשלהב התיישב עליו. הוא התניע במהירות וחרק 180 מעלות על הרחוב, משאיר עליו סימן שחור, כשהסתלק משם בעקבות הואן המתרחק. "אני מאחוריכם, נראה אם אפשר לארגן קצת הסחת דעת." בהפגנת גמישות מדהימה שכנראה אף אחד לא ראה, להב פתח את התיק שלו ושלף רימון קטן. הוא נגס בנצרה ומשך אותה החוצה, יורק אותה לרחוב. הוא זרק את הרימון מאחוריו שמיד התפוצץ ברעש גדול ואור חזק.

BluePrint

New member
צריך לחגור גם מאחור

פיצוץ מסנוור הבזיק מאחורי רוכב האופנוע ושלושת הנהגים בניידות של לון-סטאר עצמו את עיניהם למספר שניות הרות גורל. הניידת המובילה סטתה מעט להתחמק מהפיצוץ ונכנסה הישר לתוך עמוד תאורה. שתי הנידות המשניות פגעו אחת בשניה, וכשאחת המשיכה הישר דרך ענן העשן שהתפשט על הכביש, השניה ביצעה החלקת צלחת והסתחררה במרכז הכביש. אריס נחבטה אל המושב ונפלה עם כאב יבש בכתף והמזוודה מחובקת אל חיקה, היא התגלגלה על צד ימין ודחפה את המזוודה מתחת למושב הנהג. קול פיצוץ עז נשמע ומישל קמה במהירות על רגליה, בחלון האחורי נראה להב נוסע בעקבותיהם על האופנוע כשמאחוריו רק ניידת אחת. מעל לרעש הנסיעה של הוואן ניתן כבר היה לשמוע את הגירגור העמוק של מנוע דיזל גדול המאיץ בעקבותיהם. הרכב המשוריין חצה בין הניידת המרוסקת והשניה שהסתובבה על הכביש להמשך המרדף, והצטרף אל הניידת המובילה. "יש לנו עוד חברים" צעקה קארי והוציאה את ראשה והמקלע מחוץ לחלון. בצומת המתקרבת במהירות נראו עוד שתי ניידות עם קני רובים מציצים מהחלונות.

דרגורן

New member
החלטות, החלטות

מרפי ראה את תחילת פיצוץ האור, ואז המצלמה האחורית כבתה. "אריס, את צריך להחליט מה אנחנו עושים, ולהחליט מהר! האם יש לך קשרים פה בסביבה? איפה ה-Barrens המקומי? אני מעדיף כנופיות על שוטרים..." קולו המתכתי של מרפי שבקע המרמקול לא העביר את תחושת הלחץ שהתחילה לגדול אצלו...

BluePrint

New member
מה זה Barrens?

"הנה החלטה בשבילך!" צעקה קארי, "תחתוך את הצומת"... היא המשיכה לצעוק אבל קולה נבלע ברעש המקלע שהחל לירות ברצף עד סוף המחסנית. אריס פנתה להסתכל קדימה בדיוק בזמן לראות חורים מופיעים על הניידות ואת השוטרים תופסים מחסה מאחוריהן. הוואן חתך את הצומת במעל למאה קמ"ש וקארי גמרה את המחסנית שניה אחרכך. "מה זה Barrens?!" מישל צעקה בנסיון לעלות מעל לקול המקלע. הצמיד על ידה הרגיש חמים. "בצומת הבאה קח שמאלה ותשתלב בתנועה, תמשיך צפונה מסביב לפארק." היא הסתכלה שוב אחורה דרך החלון, להב היה עדיין מאחור והשריונית הדוהרת לצד הניידת החלה לסגור את הפער. אריס הרימה את מבטה למעלה וראתה את רצועות ההזנה לנשק שעל הגג. "מרפי, אתה מפעיל את הנשק העליון, או שאני צריכה לעלות לגג?"

snift

New member
שורת פיצוצים קטנים

התרחשה מימין, קיר שעמד בין שני בניינים קרס ומאחוריו התגלתה סימטה קטנה שהובילה הישר אל הכביש הראשי.

Sabre Runner

New member
היי, תיזהרי לאן את מכוונת את זה.

להב ראה את המקלע נשלף מהחלון ומיד שבר ימינה והאיץ, מביא את האופנוע ליד הואן. הוא אחז בצד הרכב ונשען אחורה להסתכל על אריס משחררת צרור אחרי צרור. כשהוואן סטה, להב עזב וסטה איתו. אריס גמרה את המחסנית והוא משך את האופנוע אחורה והתקרב לדלתות האחוריות. "נהנית?" הוא שאל והרים גבה. רק אז הוא הסתכל אחורה וראה את הרכב המשוריין. "עכשיו, זאת יכולה להיות בעיה." הוא שלף את אקדחו וכיוון אחורה. הוא הזיז מתג קטן על האקדח הארבע-קנים. "קטלני," האקדח אמר בחרישות ולהב שיחרר שני כדורים לצמיג הקדמי של הניידת ועוד שני כדורים לצמיג הקדמי של השריונית.

snift

New member
מכיוון הקיר שנפל הופיעו אורות

מהבהבים. הבהוב ארוך, ארבע קצרים, קצר ארוך קצר, שלושה קצרים, קצר קצר ארוך, ארוך ארוך קצר,ארבע קצרים, הפסקה, ארבע קצרים, קצר, קצר ארוך קצר, קצר. הרצף חזר במהירות מספר פעמים.

דרגורן

New member
החלטות החלטות 2

"אריס, אני לא יכול לשלוט בתותחים שעל הגג! הם תוספת חדשה... אני קולט היבהובים מהצד, יש לך יעד סופי, או שלנהוג עד שאני מאבד את הרודפים?" מרפי מביט במצלמות של הרכב ורואה את להב מדביק את הואן ונוסע לצידו. "להב, לא משנה מה קורה, תשאר לידי או מלפניי! אני רוצה לנסות צעצוע חדש.." ´ג´ו´ מרפי חשב לעצמו ´אם זה לא עובד, אני מפרק אותך לחתיכות!´ והפעיל מעגל חדש בתחתית הפגוש האחורי של הואן. כלום לא קרה. "שיט!" הקללה ממלאת את הואן. המצלמה האחורית חוזרת לפעולה, מרפי מעיף מבט ורואה את הרחוב מאחוריו מתחיל להתמלא בשמן, ובגולות קטנות... ´ג´ו, אתה הולך לקבל העלאה בשכר אם אני חוזר חי!´

Sabre Runner

New member
הרבה ועוד קצת

הרבה דברים קרו באותו זמן. להב לא הסתכל כבר אחורה לעבר הרודפים אלא הצידה לעבר קיר שנפל ועכשיו הבהב אליו. הוא קלט את הבהובים וכבר עיבד אותם בראשו כששמע את פקודתו של מרפי. הוא מיד תחב את האקדח חזרה לכיסו וסחט את הידית של האופנוע שכמעט המריא מהכביש במטרה להשיג את הוואן. ________________________________________ "קלטת את ההבהובים האלה?" שאל הטכנאי. "כו," ענה חברו וכבר התחיל לעבור על הטבלאות, "זה היה מורס." "ו..." "תן לי רגע. הנה, הטבלה האנגלית. דאט, דיט דיט דיט דיט, דיט דאט דיט..." הוא המשיך להשמיע קולות מוזרים בזמן שכתב על הנייר והזיז את מבטו ממנו אל המסך ובחזרה כל כמה שניות. "אהא!" הוא אמר לבסוף אבל צחוקו השקט של להב כבר נשמע דקה ארוכה. "על מה הוא צוחק?" שאל הטכנאי הראשון. "על זה," אמר השני והראה את הדף לחברו. על הדף היה כתוב, חוץ מהנקודות והקווים בראשו, הודעה קצרה בשתי מילים: ´Thrsugh Here´. שניהם מיד גם פרצו בצחוק קצר. ________________________________________ להב סיים את צחוקו והתקדם לאורך הואן לכיוון חלון הנהג. "מרפי, אני חושב שמישהו מציג לנו דרך אחרת," הוא אמר בקשר והצביע אחורה.

דרגורן

New member
האם מאוחר מידי?

"אריס, Barrens היא שכונת פשע שאליה השוטרים לא יכנסו! האם את רוצה שננסה לעבור דרך הקיר שלהב הזכיר, או ניסע הלאה? אני יכול לשגר את סיליה ולנסות עוד תרגילים, אבל אני צריך לדעת מה הלאה!"

snift

New member
אור חזק הציף את האיזור שמאחורי

הואן. מכשירי הקשר ציפצפו בעוצמה רבה ואז נדמו. במקום שבו נסעו קודם שתי ניידות התגלגלו שני גושי מתכת מעלי עשן.

BluePrint

New member
איפה?

אריס משכה בידית הקבועה בגג הרכב ולוח בגג החליק הצידה, היא דרכה על המושב ומשכה את עצמה למעלה. היא התיישבה על הגג עם הגב אל כיוון הנסיעה, בתוך שטח מלבני המגודר במעקה נמוך. מולה שכב מקלע כבד מחובר לזרוע מכאנית כשהוא מכוון עליה. "איך מפעילים את זה?" היא צעקה בחזרה לתוך הרכב, אבל לא שמעה אם היתה תשובה כשהרימה את ראשה בחזרה אל הנשק. מתוך הקיר שקרס מאחוריהם פרצה אלומת אור חזקה שאפפה את שתי הניידות והתיכה אותם בשניות. "מרפי, אנחנו נעבור בשכונות העוני אם לא נחצה את הפארק בחזרה לצד המערבי" אריס צעקה שוב ומשכה אליה את המקלע, "אז תן גז ופנה צפונה בהזדמנות הראשונה, הצרות שלנו רק מתרבות." המקלע הכבד הסתובב בקלות על הזרוע התומכת ואריס סחטה את שני הדקים. כמה עשרות כדורים ניתזו מעל קידמת הרכב המשורין שעדיין דלק בעיקבותיהם לפני שמישל טרחה לכוון את הנשק אל הצמיגים העבים בנסיון לרטש אותם. רעש המקלע מנע ממנה לשמוע את שריקת הסילון המתחזקת מהמסוק של לון-סטאר שהתקרב אליהם מצפון.

דרגורן

New member
מל"ד ל-Blueprint:

Barrens - אזור שיש בעיר סיאטל, ובו שכונות עוני. מלבד העובדה הזאת, הבאררנס הוא גן עדן לפשע, וכנופיות. לון סטאר לא נכנסים לבאררנס לעולם! מכוון שבפעם האחרונה שהם עשו את זה, כמה כנופיות שרבו בינן לבין עצמן, התאחדו בשביל להלחם בלון סטאר... מיותר לציין שזה מאד מאד כואב ללון סטאר....

BluePrint

New member
מל"ד עליך דרגורן ../images/Emo11.gif

אל תספר לי, תדאג שמרפי יסביר לאריס, היא שאלה את השאלה. (כנראה שאני באמת כותב מאד לא ברור, אם לשפוט לפי התגובה של SR להודעת השאלה) ואל תשכח שאריס באה ממעמד גבוה, ואפילו אם היא יודעת על שכונות עוני היא לא בטוח מכירה אותן בשם Barrens.

למעלה