אלה זריקנים אדומים
I ilanama1 New member 23/10/06 #16 מקס צריכה עזרה התחלתי מההתחלה נמצאת למטה לאחר ששברתי את המעקה ולא מצליחה לזוז משם מסתובבת כל הזמן באותו מקום איך אני עולה לחדר שינה
מקס צריכה עזרה התחלתי מההתחלה נמצאת למטה לאחר ששברתי את המעקה ולא מצליחה לזוז משם מסתובבת כל הזמן באותו מקום איך אני עולה לחדר שינה
I ilanama1 New member 23/10/06 #25 מקום ירידה למרתף שם נמצא המעקה שאיתו את שוברת את המעקב בעזרת הגרזן
מ מקס6 New member 23/10/06 #20 מה שאני זוכר זה ,,, הסתובבתי ובאחד הלחיצות מצאתי את עצמי במדרגות ,ככה גם לגבי השלט
I ilanama1 New member 23/10/06 #27 אני עולה ושם תקועה וחוזרת בחזרה למטה ופעם שניה כבר אי אפשר לקחת גרזן ולא מפתח
R rinatt1 New member 28/10/06 #29 היי מקס.. סיימת את המשחק הזה../images/Emo35.gif או מישהו בכלל סיים, אני כל הזמן נתקעת למעלה ... יש לך מושג מה עושים אחרי שיוצאים מהחדר?? ו חייבת להודות שיש אחלה משחקים.. תמשיכו ככה.. אני מאוד נהנת .
היי מקס.. סיימת את המשחק הזה../images/Emo35.gif או מישהו בכלל סיים, אני כל הזמן נתקעת למעלה ... יש לך מושג מה עושים אחרי שיוצאים מהחדר?? ו חייבת להודות שיש אחלה משחקים.. תמשיכו ככה.. אני מאוד נהנת .
מ מקס6 New member 28/10/06 #30 שבוע טוב ,,לא הצלחתי לסיים,,,,, ניתקעתי בקומה השניה ,אחרי שסימתי את המשימות לא הצלחתי לרדת ,האם את הצלחת?
שבוע טוב ,,לא הצלחתי לסיים,,,,, ניתקעתי בקומה השניה ,אחרי שסימתי את המשימות לא הצלחתי לרדת ,האם את הצלחת?