SHABATH SHALOM!!!!

גם אני הגעתי לקבל את פני המלכה

בואי כלה מוטי פליישר ושגיא נחום מילים: אברהם שלונסקי לחן: יאיר רוזנבלום עטוף נא אל שדי את נפשי בטלית וזמר בקול - בואי כלה הו אשתי היפה הדליקי הנרות ולקידוש הכיני החלה הלילה כבר ברך על נרות שבתו ולבנה לקידוש מוטלת היום אני רוצה בשובי הביתה לנשק המזוזה בדלת עטוף נא ריבוני גופנו בטלית נזמר נא בקול: בואי כלה נשינו היפות תדלקנה הנרות ואנו נזמר על החלה. עטוף נא אל שדי .. כי שבעה הם ימים ימות השבוע ושבעה יש קנים למנורה ומי אשר הדליק המנורה בנפש הוא ייצק השמן לאורה עטוף נא ריבוני... התזכור איך באנו בספינות לועזים אנחנו העולים בשמך עת יהודים יבואו לארץ ישראל מה תרב במעונם השמחה האתה שכחת? וידך הן פרשה מפרשים לספינה העולה אנחנו ראויים לשבת ראשונה במשתה שבתך הגדולה. עטוף נא ריבוני...

לך דודי לקראת כלה ../images/Emo140.gif

לכה דודי עופרה חזה מילים: רבי שלמה אלקבץ לחן: מרדכי זעירא לכה דודי לקראת כלה לקראת כלה פני שבת נתקבלה שבת שלום שבת שלום שבת שלום ומבורך.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifשבת שלום../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo24.gif

עונג שבת
/מילים ולחן: אביהו מדינה דודי ירד לו מכרמו ופרי גפנו הביא עימו פרחים קטף לו בדרכו וגיל לו בלבבו חמה שקעה במערב וכבר מאז זרח כוכב מלאה שבת הדרה זהב איש איש לאהליו ובשבת הוא יזמר בחיל ורעד שירי הלל לאלוהיו על טוב ונחת לה לה לה... שירי שבת מהדהדים ובחורשות הומות יונים בית ישראל מרננים שימעו כל העמים ובשבת הוא יזמר...
אי של אהבה

or1

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif ../images/Emo16.gif

השבוע מתחיל מאוחר כרגיל אין לי כח לקום אין לי חשק לכלום יום ראשון דיכאון יום שני עצבני יום שלישי לא ניגמר רביעי מיותר וביום חמישי מצב רוח חופשי זה כבר סוף השבוע ומחר יום שישי יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה נשארים כל הלילה עד הבוקר הבא יום שישי את יודעת והיום במיוחד אם תירצי כל הלילה הוא שלנו לבד אז אני מטלפן מתכנן מתכונן מתקלח שעה מתבונן במראה מחטא יבלות ומרים משקולות משחרר כיווצים ומותח קפיצים כשהראש מסודר לא איכפת שום דבר יום שישי כבר מגיע השבוע נגמר יום שישי את יודעת... כשעובר יום שבת והזמן זז לאט אני שוב מיובש, עוד שבוע חדש בעיות, עניינים, חדשות, עיתונים והכל שגרתי, שיעמום אמיתי אז עכשיו אני כאן, מעביר את הזמן אין לי דרך לברוח, לא יודע לאן יום שישי את יודעת... מילים : יעקב גלעד

or1

New member
../images/Emo48.gif מטעויות לומדים ../images/Emo13.gif

or1

New member
../images/Emo51.gif על ../images/Emo101.gif ../images/Emo8.gif

שבת שלום לכולם
OR1

elninyo

New member
../images/Emo19.gifבוקר טוב../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

יהיו דגים או לא יהיו
זאת לא שאלה זו תקווה.
.

בוקר טוב דייג../images/Emo66.gif

בוקר טוב כל הגולשים הרבים וגם לכל הגולשות הרבות בוקר טוב. "יהיו דגים או לא יהיו דגים?" זאת היתה השאלה ההעירה אותי משנתי גרמה לי להסתובב ולהתהפך במיטתי, לשים על ראשי את השמכה בתקווה להמשיך את שנתי הערבה. "יהיו דגים או לא יהיו דגים?" שוב נשמעה השאלה, אותי לימדו שעל כל שאלה חייבים לתת תשובה. התיישבתי על מיטתי ועניתי ללא היסיס ובנימוס... "ולמה שלא יהיו דגים?" וכעת הדייג הכדור במגרש שלך אני השבתי לך על שאלתך כעת תשיב לי על שאלתי וכך נמסור ונתמסר בשאלות ותשובות והשאלה האחרונה שעוד אשאל בטרם אחזור אל מיטתי... והיית או חלמתי חלום?

הדייג../images/Emo13.gif

הדייג הגשש החיוור מילים: יהודה אופן לחן: אריה לבנון פרס דייג הרשת ביום סגריר מצא אוצר ברשת ביום סגריר אז מה צריך דייג אוצר כך סתם? תפס אותו ביד, זרק אותו לים לכל חכה יש שתי קצוות בכל קצה רוצים לחיות ורק צריך עוד לברר באיזה צד חיים יותר פרס דייג הרשת ביום סגריר מצא אישה ברש ביום סגריר אז מה צריך דייג אישה כך סתם? תפס אותה ביד, זרק אותה לים לכל חכה יש שתי קצוות בכל קצה רוצים לחיות ורק צריך עוד לברר באיזה צד חיים יותר פרס דייג הרשת ביום סגריר מצא כריש ברשת ביום סגריר אז מה צריך כריש דייג כך סתם? תפס את הדייג, זרק אותו לים לכל חכה יש שתי קצוות וכל כריש רוצה לחיות ורק צריך עוד לברר מי משניהם יחיה יותר
עוד איני יודעת אם היית או חלמתי חלום ממש ממש מתלבטת פעם אני בוכה ופעם אני צוחקת בקיצור בוכקת

elninyo

New member
../images/Emo19.gif"לכל חכה יש שתי קצוות..."

צהריים טובים
קצה אחד יש דוד דייג...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאממא בקצה השיני שיל חקה

הם הגיעו בקצב...המחבת
תודה לך חוטאת על התקוות והשיר הישן נושן שלא נס ליחו
.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifשר ההסברה העיראקי

צופה אל הדגים...מה כבר הוא יכול להגיד? אה? פעם היה שר הסברה, היום תפס פוזה ליד הדגים.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifor1, איזו חקה...מאמא מאמייה :)

זה באגם קרעון
מעניין מהיכן קנתה את הרדבול
הגם קיוסק יש במקום
איזה קיוסק יש עליה...יותר נכון פיצוצייה

elninyo

New member
../images/Emo19.gifמחכה עד הקיץ ../images/Emo24.gif

שבוע טוב ומבורך
מחכה עד הקיץ
/מילים: קובי לוריא /לחן: סשה ארגוב עוד עלה צהוב אשר נושר אל השלכת עוד ניגון עצוב אשר מבין שאת הולכת אילו ידעתי על מה שויתרתי, הייתי שותק ונוסע, מחכה עד הקיץ. מישהו אמר לי את כל מה שאת יודעת מישהו סיפר לי ששמע שאת נוסעת אילו הבנתי במה שחטאתי, אז הייתי סולח או שוכח. אילו דרכים בהם לא ניסיתי לבוא אלייך וגם איזה מרבד לא נפרש למרגלותייך איזה מילה שלא נאמרה ועוד אומר עלייך מהו החטא עליו אני מכפר, יומם וליל ממלא את כל מנגינותייך במילים. עוד עלה צהוב אשר נושר אל השלכת עוד ניגון עצוב אשר מבין שאת הולכת אילו ידעתי על מה שויתרתי, הייתי שותק ונוסע, מחכה עד הקיץ.
...

למעלה