SHABATH SHALOM שבת שלום ומבורך!!!!!
E emmy5 New member 27/8/04 #1 SHABATH SHALOM../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif שבת שלום ומבורך!!!!!
SHABATH SHALOM../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif שבת שלום ומבורך!!!!!
ה היחידהjud New member 27/8/04 #2 לכולכם שבת שלום ומבורך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif מצטרפת לברכתה של אמי לשבת שלום. מצרפת לכם תמונה שהכנתי בפוטושופ. ג'וד
לכולכם שבת שלום ומבורך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif מצטרפת לברכתה של אמי לשבת שלום. מצרפת לכם תמונה שהכנתי בפוטושופ. ג'וד
ח חייםלוי Member מנהל 27/8/04 #4 שבת שלום לכולם היום נסעתי עם זוגתי לבקר את הילדה בטירונות במחנה 80. העיקר שהיא נהנתה לאכול קצת אוכל ביתי ואנחנו נהנינו לראות אותה.
שבת שלום לכולם היום נסעתי עם זוגתי לבקר את הילדה בטירונות במחנה 80. העיקר שהיא נהנתה לאכול קצת אוכל ביתי ואנחנו נהנינו לראות אותה.
E emmy5 New member 27/8/04 #5 חיים,אין כמו אוכל של הבית../images/Emo24.gif אני חושבת שהיא בקרוב גומרת את התירונות ..שיהיה בהצלחה !!!
חיים,אין כמו אוכל של הבית../images/Emo24.gif אני חושבת שהיא בקרוב גומרת את התירונות ..שיהיה בהצלחה !!!
ח חייםלוי Member מנהל 27/8/04 #6 ביום חמישי היא מסיימת. הייתי מעלה פה תמונה שצילמתי היום אבל אני יודע שזה יהיה למורת רוחה הברורה ולכן לא אעשה זאת.
ביום חמישי היא מסיימת. הייתי מעלה פה תמונה שצילמתי היום אבל אני יודע שזה יהיה למורת רוחה הברורה ולכן לא אעשה זאת.
yaely2 New member מנהל 27/8/04 #7 חיים אתה מעלה זכרונות של רק אתמול שלום חיים שלום כולם כאילו אנחנו היינו שם רק אתמול. אצלנו לא הרשו להורים להיכנס, אני שמחה שהיום מותר, יכולתם להנות ממנה והיא מכם. מהיום אוכל לישון ללא כדורי שינה. יש מי שמגינה על המולדת ועלי.
חיים אתה מעלה זכרונות של רק אתמול שלום חיים שלום כולם כאילו אנחנו היינו שם רק אתמול. אצלנו לא הרשו להורים להיכנס, אני שמחה שהיום מותר, יכולתם להנות ממנה והיא מכם. מהיום אוכל לישון ללא כדורי שינה. יש מי שמגינה על המולדת ועלי.
O ora11 New member 27/8/04 #18 חיים בהצלחה לבתך בהמשך השירות בצה"ל אנחנו נסענו למחנה 80 כמה פעמים לטם היתה מ"כית . שבת שלום
ס סבאאורי New member 27/8/04 #8 שבת שלום לכולם בצהריים(שלכם...)שלחתי "בוקר טוב" ובדיחה ועכשיו אני רואה שהיא חלפה עם הרוח ונעלמה... אז יותר מאוחר אשחזר... בינתיים לידיעת פזי ... ברכות
שבת שלום לכולם בצהריים(שלכם...)שלחתי "בוקר טוב" ובדיחה ועכשיו אני רואה שהיא חלפה עם הרוח ונעלמה... אז יותר מאוחר אשחזר... בינתיים לידיעת פזי ... ברכות
yaely2 New member מנהל 27/8/04 #15 שבת שלום לכולם. אכן מרגש הקטע שלום כולם, מה גם שאני בכלל לא ראיתי ולא שמעתי על זה עד שהגעתי לארץ.
O ora11 New member 27/8/04 #17 אממי ממש מרגש ראיתי את ../images/Emo47.gif הענקת המדליה לגל ודמעות זלגו לי מעצמן.
O ora11 New member 27/8/04 #16 שבת שלום ומבורך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לחברים והחברות שבת שלום מנוחה וברוכה.
B bimbo. New member 28/8/04 #19 חיים, ברכות לבתך../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif