Shabat Shalom From

Gefen

New member
Shabat Shalom From../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

Melbourne Tomorrow I should finally have anInternet connection at home so.. finally I will be able to nug you as hell (
and to tell you my stories about life here.. Today is friday and I´m working , have no longer time for my cooking and not even for shopping. Now I can only look at my cooking books and remember the days In Kansas when the pots and pans used to dance in my kitchen.. and no no I´m not complaining...not yet ?? So.. how is your Shabat preparation? What´s cooking Tell me and make me miss it even more.. Shabat Shalom And prepere...I´m coming tomorrow...((
Gefen

זהירות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גפן חוזרת מחר.....נא לקחת מחסה....נא לא להתלונן שלא הוזהרתם
אז אם אין לך כבר הצעות בישול איך נכין את ארוחות השבת??....מה יש לך עוד להציע
גפן, כשהייתי בשבוע שעבר בארץ דיברתי עם ג´ודי ומקסימה....יוו איזה סיפורים......
שיהיה לך שבת "אוזי סטייל" מוצלח...

יואו גפןןןןן../images/Emo24.gif זה אומר שסופסוף

נראה אותך פה בתדירות סבירה? היפ היפ! תהיי אולי לפעמים גם במסנג´ר? לפעמים הלילה הוא שירים לפעמים הים סוער ויש גלים ולפעמים אני ממש כותב שטויות (יובל, בפרץ של שמחה לכבוד שוב הגפן
)

marsala

New member
"כן לפעמים הוא עד כדי כך תמים"...

שלום שובך ציפורה נחמדת חיבוקים גם ממני מוש

Gefen

New member
אז זהו סוף סוף...

מקלדת בעברית יששששששששששש יא מאמאאאאאאאא.......!!!! איזו שמחה , צהלה, רינה וגילה אצלי..יווו כמעט שכחתי את האותיות בעברית וקשה לי קצת למצוא אותן שוב על המקלדת.. אז השבת כמעט נגמרה לה, ואצלינו היא עברה שוב בעבודות אינסוף בבית החדש שעוד לא ממש סיימנו לסדר.. יש אפילו עוד כמה מזוודות שלא פתחנו ואני כל כךךך עייפהההה.... אז מה אומר ומה אספר והיכן להתחיל בכלל לספר לכם על כמעט ארבעה חודשי המסע העולמי הפרטי שלי..? יש המון מה לספר אז אולי בכלל אכתוב איזה יומן מסע בהמשכים ..
כדי שלא תשתעממו ותסגרו לי ת´הודעה (במחשבה שניה אני לא ממש טובה בסיפורי המשכים.. ומי שזוכר יודע על מה אני מדברת..) הקיצר, כרגיל אצלי, אומרת הרבה ולא אומרת כלום.. אז מה חדש.. שמחה לחזור הביתה, ופה זה תמיד היה ויהיה הבית הוירטואלי שלי. שמחה גם על הצטרפותם של רבים וטובים שהתחילו לכתוב כאן באופן קבוע ובראשם אדון פיטנס המהולל (נעים מאוד פיט, שמחה לראות אותך פה.. וגם לקרוא אותך זה בכלל לא רע..). אז זהו בינתיים חברים. יש לי כל כך הרבה מה לספר ולאמר אבל.. אני הולכת לטלויזיה האוסטרלית שלי (גרועה אגב, רק ארבעה ערוצים..חחח..) להתעלף לי שם אחרי יום מייגעעעע.. ושבוע מתיששש... אז זהו רק רציתי עוד לאמר לכל חבריי האהובים שכאן, סליחה ענקית שלא ממש החזרתי לכם מסרים.. ג´ודי, מקסימוש, מוייש והאחרים - סלחו לי, לא נראה לי העניין הזה לכתוב לכם באנגלית מה לעשות.. ולכן לא ממש כתבתי מסרים וגם הודעותיי כאן באנגלית היו קצרות, אנפורמטיביות ומלאות שגיאות.. (מזל שב-OUTLOOK יש ספלינג אחרת כבר הייתי מפוטרת..) אז שיהיה לכולם שבוע טוב, מזג אויר נפלא, שקט ושלווה שיהיה אינשאללה גם בארצינו הקטנטונת (טוב נו...ארצי ארצי יאללה שלא יתחילו עכשיו ויכוחים .
...) גפן

LET THE PARTY BEGIN../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

ובלשון האוסטרלים: Its about bloody time, Mate!! אז שיהיה בהצלחה ועכשיו אין לך תירוץ לא להגיד לפחות "היי" כל יום.... לחיים!

קולולולולו הלילה זה הלילה שמחה גדול

הלילה!!!!!! ברוכה הבאה יקירתי.....הכל נסלח...נו באמת הגזמת בשביל מה יש חברים????? באמת הגיע הזמן שתתיישבי כמו שצריך.. חסרת לנו.... ומה דעתך לתת קפיצה לויטלי (זוכרת?????)... יאללה אחותי את חסרה כאן! אך כעת כשהגעת....יתחיל לזוז קצת יותר הפורום.. נו...את הדוחפת הראשית (אני נתתי לך את המינוי
).... אוהבת ומתגעגעת מקסימושששששששששש

יובית

New member
ברוכה השבה גפן

עכשיו אני יכולה ליראות אותך יותר ברור, וגם אני לא צריכה יותר את המילון עיברי-אנגלי לידי.

לוו

New member
ברוכה השבה גפן ,ומזל טוב על

עברית שלך במחשב , מקווה לראותך פה הרבה

Gefen

New member
תודה על הברכות..אבל איפה

השמפניה?
ועוד שכחתי לאמר פה- ברכה ענקית לליילה, שהצטרפותה לניהול הפורום היתה הדבר הכי טוב שקרה לנו (נגיד..מאז פנטום..
) ועוד תודה מיוחדת לתופס עוגב.. על שהסכים להצטרף לניהול הפורום ותרם רבות מזמנו וכשרונו במקום הזה. לא הייתי פה כשפרשת, אז קבל עכשיו את הערכתי על הכל.. תם חלק הברכות. ועכשיו כולם ביחד - שתי מחיאות כפיים ליובל.. אחת שתיים גפן עם הצתה מאוחרת..אבל עדיף מאוחר..לא?

ממש נתת הגדרה מחודשת.......

להצתה מאוחרת
רק להזכירך.. אנחנו או טו טו בחודש נובמבר...אני לא זוכר מה קרה אתמול ואת מזכירה דברים שקרו...יווווו לפני הרבה זמן..... ( אבל ברצינות...יפה שזכרת לתת קרדיט איפה שמגיע...) שיהיה לך יום אוסטראלי נעים...

למעלה