sha ! בואי לכאן רגע..

תרנגולת

New member
sha ! בואי לכאן רגע..

מה אני שמעתי..? את מרגישה שזה לא מקומך כי אנשים עברו דברים חמורים יותר?! חומד- משקל וכרטיס לחדר המיון זה לא תנאי כניסה לכאן.. זה בכלל לא מה שחשוב מתוקה.. את צריכה לדבר- וזה מספיק.. תעשי אחורה פנה ותחזרי לכאן מיד..! חוץ מזה.. תגידי.. מה תעשה זאת שהייתה מאושפזת חודשיים כשתבוא אחת שהייתה מאושפזת חצי שנה? תגיד ``אני לא חולה מספיק.. חכו.. אני אחזור כשאני אהיה יותר חולה..``, זה הרעיון? את יודעת שלא. מתוקה.. תחליפי שם, תחליפי זהות- אף אחד לא ידע שאת כאן.. ותחזרי.. כי התמיכה כאן יכולה לעזור לך. אוהבת אותך, שבת שלום, וחג שמח. תרנגולת.

sha שלום לך

אז ככה, בדיוק בתור אדם שממש למעשה אין לו שום בעיות נוראיות אלא להיפך.. הבעיות שלי כמעט לא קיימות.. תראי, גם אני פעם חשבתי כמוך ובסוף נשארתי, לכל אדם יש את הבעיות שלו והוא צריך להתמודד איתן.. זה שהוא משווה לא גורם לו להתמודד ביתר קלות עם הבעיות שלו, אלא זה נשאר בדיוק אותו דבר ואפילו להיפך, אין לו עם מי לשתף את הבעיות והן רק גדלות.. תחזרי אלינו, תתמכי ותתמכי.. תעזרי ותעזרי. (מקווה שהבנת את שתי הצורות). קוראת לך לחזור, ניב

הי שה

את צריכה ללמוד כבר שבמיוחד תרנגולת תמיד צודקת.. אני באופן עקרוני אף פעם לא טועה.. אבל תרנגולת.. זה כבר משהו אחר לגמרי.. שבוע מקסים.. מקווים לראותך!!

למעלה