SGU 2X13

18zoot

New member
SGU 2X13 ../images/Emo58.gif

טוב נראה שאני (כמו כולם בפורום) שכחתי מהפרק. פרק סביר, נחמד שנתנו הרבה זמן מסך לגריר וקמיל שהם מהדמויות היותר סבירות בסדרה (למרות שלא ראינו מהם בפרק הזה משהו מיוחד). אהבתי את ההתקפה של הלוסיאנים, סוף סוף אויב שפועל באופן הגיוני ומנצל את החולשה העיקרית של כדה"א במקום לצאת להתקפה חזיתית מטומטמת.

Freemee

New member
היה פרק לא רע ../images/Emo58.gif

דווקא אהבתי את השילוב של קמיל וגריר. הרעיון היה מעניין וטוב לשם שינוי הלויסיאן אליאנס באמת עושים משהו רלוונטי נגד כדוה"א. אהבתי את הקטע שבסוף הסנאטורית לקחה דווקא באופן טוב את העובדה שהיא הולכת למות ולא כמו המדען הדפוק הזה (למרות שאני די אוהב את השחקן שמשחק אותו). תכלס הסדרה די מתייצבת עכשיו והיא די סבבה, קצת חבל שמורידים אותה..

Ofer1114

New member
../images/Emo58.gif

בכללי פרק יפה. אם מישהו לא האמין שהלושן יכולים לעשות משהו לכדור הארץ, אז בפרק הזה הראו לנו שהם כן יכולים, ומה שהם עשו היה מאוד הגיוני. טוב שנתנו לקמיל וגריר יותר זמן מסך בפרק הזה. אולי עכשיו גריר יפתח יותר. הלוואי שהרייטינג יעלה בפרקים האחרונים של העונה ואז MGM יתנו לנו עוד עונה או לפחות יזרימו כסף על מנת לעשות סרט של אטלנטיס(או אולי עוד עונה)/סרט של SG1(או אולי גם וגם).

18zoot

New member
באופן לא מפתיע

הייתה צניחה ברייטנינג של הפרק האחרון (קשה למשוך הרבה צופים שידוע שהסדרה בוטלה ושהיא תיגמר בקליפ הנגר). דווקא אני חושב שאם יהיה עוד סרט של סטארגייט זה יהיה של יוניברס גם בגלל שזה יהיה יותר זול (כבר יש להם את הסט של הסדרה) וגם בגלל שהכותבים רוצים לתת סוף נורמלי לסדרה. לצערי אני ממש לא רואה את זה מתרחש.

wrass3kg

New member
בקשר לטלפורד../images/Emo58.gif

מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעזאזל טלפורד שרד? בפרק הקודם רש הרג אותו..או שפיספסתי משהו?

משום מה../images/Emo58.gif

יחד עם ראש שחזר בזמן, גם טלפורד חזר בזמן. הטלפורד השני שחזר בזמן עבר לכדור הארץ. ה"מקורי" מת ע"י ראש שחזר בזמן וככה נשארנו (תודה לאל) שוב עם טלפורד אחד רק שהוא נמצא בכדור הארץ.

wrass3kg

New member
אוו../images/Emo58.gif

מבלבל..אבל בסדר..על אותו הגיון הכותבים יכלו לעשות תסריט על זה שהצוות מוצא עוד דסטיני שחזרה בזמן בלי אף איש עליה ,כדי שיוכלו לקחת ממנה מצרכים, ואז תישרף בשמש.. ככה אף אחד לא ממש היה צריך למות.....זה ממש מבלבל..

../images/Emo58.gif היה פרק בסדר

אני דוקא לא ממש הבנתי את הסוג הזה של מתקפה של האליינס על כדור הארץ. גם הייתי מנחשת שמפקדת בטחון העולם תהיה איפשהו כמו ה SGC עמוק מתחת לאדמה ולא באיזה מבנה שחללית יכולה לנחות לו על הגג. אגב - אם המטרה היא טרור - אין שום הגיון בלהנחית את החללית על הגג של המפקדה. משהו כמו אמצע סנטרל פארק היה עובד הרבה יותר יעיל ועם פחות סיכון להיתפס ולהיכשל במשימה. לכבי קמיל וגריר - לא יודעת, לא מתחבר לי פתיחות מצד גריר ולכן נראה לי מטופש לנסות לגרור אותו לכיוון כזה.

למעלה