SGA - Rodney Mcay

• פותח הנושא Zaax
  • פורסם בתאריך

Zaax

New member
SGA - Rodney Mcay

סוף סוף סיימתי לראות את עונות 1 ו 2 של אטלנטיס. אהבתי
אבל אתם לא חושבים שלקחו את הדמות של רודני מקי מעט יותר מדאי לקיצוניות? כאילו בסדר, הבנו, הוא הנאבח הגאון שמתחת למעטה החנון יש אחד שיש לו את זה, ושהוא גיבור אמיתי. נראה לי שהוא מנסה יותר מדאי במשחק שלו, וזה מעט מעצבן.

Zaax

New member
אהה רודני מקאי - סטארגייט אטלנטיס

יותר טוב?

Tristana

New member
מה שהתכוונתי זה ש...

... אם יש לך טענה ברורה ומפורשת, כולל דוגמאות, או שזו רק תלונה לשם תלונה? למה הכוונה ב"מנסה יותר מדי"? מי "מנסה יותר מדי"? ומתי הוא עושה את זה?

Zaax

New member
אההה

בסדר
דוגמה ספציפית? כמעט בכל פרק בשהוא כאילו מתצעבן ואומר כמעט בכעס "אה אתה רוצה שאני אפטור את הבעיה" וכדומה. זה לא טבעי, זה נראה שהוא (השחקן) מנסה כל הזמן להזכיר לנו שהוא הדמות החכם שפוטר את הבעיות. למשל, בפרק 2-20, כשהוא שהוא מנסה לתקן את החללית: זה כבר לא ברור לאחר כל כך הרבה משימות שזה תפקידו? אז למה כל הדאווין? ועוד בכזה תנאי לחץ. זה מוגזם ולא מוסיף. אני משווה את זה למשחק המעט understated (אינני יודע כוצד לתאר זאת בעברית) של קרטר או דניאל. כמובן שרודני הוא דמות אחר, אבל זה מטט מוגזם וקורא לעיטם קרובות מדאי.

aerynsun

New member
אני חושבת שאתה צודק

אבל זה מורכב. אני חושבת שהשחקן מעביר את התפקיד שלו בצורה יוצאת מן הכלל. מאוד כישרוני. הבעיה לדעתי בכותבי הסידרה. רודני צריך להתפתח. מעונה ראשונה הוא זז ממש מעט. הקטע של העצבני והגאון כבר נדוש והדמות צריכה להתפתח. כל עוד שזה לא יקרה הדמות שלו תיסוג אחורה וחבל יש לדמות הזאת פוטנציאל.

למעלה