../images/Emo221.gif אמממ...כן, נחמד, אבל
לא הכל היה ברור לי עד הסוף. כלומר, יש עוד עיר במבנה של טלאנטיס איפשהו? מדוע? זה כל כך לא מפתיע? אני רציתי הסבר
הנער החביב הזה שהצטרף למק'קי. מאיפה הוא צץ? איך נוצר הקשר ההדוק הזה בינהם ומדוע הסכים הנער ללוות את מק'קי לכל מקום ולהיסתכן לא מעט בשל כך? טיילה קצת הרגיזה אותי בצורת הדיבור שלה, בשלווה ובחצי חיוך שבו היא מודיעה על אסונות מתקרבים. אם היא על תקן דניאל שבין השאר מומחיותו היא בליצור קשר עם המקומיים ולפייס אותם ולתקשר איתם, היא עושה עבודה די עלובה. סליחה טיילה...
רונאן הפך מלהיות האיש שלא מוכן לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות דבר, לאיש ש*אומר* שהוא לא מוכן לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות דבר. לפחות כשהבחורה הכפרית הייתה בסכנה מהשוטר הוא קם ואמר "עד כאן".
וויר דווקא קיבלה את מקומה הנכון והטיבעי (והעדיין מיותר) - סצינה לעידכון בהתחלה, סצינה לעידכון וסיכום בסוף וזהו. מספיק. עד הגג.
אהבתי שהיה הרבה שפרד, אבל כמו שנכתב, משלב מסויים לא היה מתח של ממש. האיש הקירח, למרות ששיחק את הרע, שיחק מצויין. לא מכירה אותו מקודם, אבל אהבתי. היה משכנע. היו לו פנים שמזכירות קצת ...אוריי
ומוזר, גם אני שמתי לב (רק) הפרק שמק'קי אומר זד/ZED פי אם. הוא כנראה מדבר ממש ברור...
ו...זהו. שבוע טוב שיהיה!