SGA 02X13 - Critical Mass שרשרו!

kinspirit

New member
אכן התכוונתי אליו

אני ממש לא אוהבת אותו, ואם אני לא טועה אמרו שכנראה הגאולד השתלט עליו בפעם האחרונה שהוא היה בכדור הארץ... לא?

סלמאק

New member
ומתי זה היה?

הוא הספיק להיות בכדה"א מאז תחילת העונה? (אני לא מדבר על הפעם ההיא שהדדלוס הגיחה לפתע והצילה את שפרד מהתפוצצות בג'אמפר, אלא על הפרק שאחרי, כשהם חזרו מהגיחה בכדה"א)

eleli1

New member
מה זה היה האקדח החשמלי ?

מישהו יודע מה היה המכשיר המוזר ששפרד השתמש על קולדוול? מכשיר חדש נגד גואולד? תודה, (אני פשוט חלש בנושאים טכניים)

הלדין

New member
הם השתמשו בו גם בעונה הראשונה

בפרק בו הם לוכדים את "סטיב".

subatoi

New member
למיטב ידיעתי

זה גם משהו שקיים באמת. כתבו על זה לפני כמה שנים כשזה היה חדש, בתור ה"פייזר" המודרני. זה יורה מין חוטים כאלה שנתפסים בגוף, ואז עובר זרם חשמלי שמחשמל (כמובן
).

סלמאק

New member
ברור שזה אמיתי...

זה קיים וזה בשימוש. בארה"ב משתמשים בזה כדי להמם עבריינים במרדפים, או אסירים בכלא שמתפרעים בחדר אוכל - זה שימושי לכל המקרים בהם נדרש שוקר, אבל רצוי שימו ממרחק.

subatoi

New member
בהתחשב בעובדה שזו פעם ראשונה

שאני רואה את זה באמת, אם לא הייתי קורא על זה בעיתון לפני כמה שנים, הייתי חושב שזו המצאה של ס"ג. זה לא כזה|סדגדש| ברור...

subatoi

New member
כשחושבים על זה, בדיעבד,

הוא באמת מאכזב קצת. הביאו שחקן כזה, ובסוף נותנים לו כמה משפטים פה ושם, וכשהוא מדבר יותר מכמה משפטים זה בד"כ המריבות המטופשות והילדותיות עם וויר (כמו שני ילדים בגן). עשו אותו מעצבן למדי. נקווה שישתפר בתקופה הפוסט-גואולדית שלו

למעלה