והיו עוד כמה דברים
חוץ מהשירה של טיילה. נרגעתי קצת מאתמול, אז חזרתי לכתוב על כל השאר
אין דבר כייפי יותר מאיחוד בין שתי התוכניות. כשמערבבים בין אטלאנטיס ו- SG1 הכל נראה גדול יותר, אמיתי יותר (למרות שזה מעט קלוש ועלוב להזכיר את סם ולא להראותה כשדי ברור שזה היה יקר מידי להביא אותה להופעת אורח, לא?) מה שכן, הרגשתי שהייתה טונה של אינפורמציה לקלוט במהלך הפרק ולא ממש קלטתי
יש פצצה? איך? איפה? אין פצצה. לא באמת. רק עומס יתר. אין הסוואה כל הזמן. מה?! אין הסוואה כל הזמן?!
יש סוכן. גואלד. לא גואלד, אדם. בסוף זה קולדוול בתור גואלד. אבל...ממתי הוא גואלד? אהבתי את הקטע שרודני קולט את המסר מהארץ ובשנייה האחרונה הוא צועק לעצור. אהבתי את רונאן שואל מה זה גואלד (קצת הזכיר לי אותי לפני עשר שנים כשלא ממש ידעתי איך מבטאים את זה נכון
), כאילו, דה? הוא לא קרא קצת מהארכיון של המשימות? (כן, טוב, הוא באמת לא נראה לי הטיפוס שיישב לקרוא...מתוק...
) הקטע עם שר הטבעות היה כמובן ענק. בסוף הפרק נשארתי בתחושה שיש עוד הרבה מה להסביר על כל הקטע של קולדוול-הופך-לגואלד, הקשר לנאמנות וכו'. מקווה שיהיה המשך לכל זה ושהסבר יבוא. ומילה אחרונה על טיילה ועל השיר שהופיע פתאום משום מקום - אני חושבת שהיה מספיק להביט על פניו הנבוכות של בקט כשהיא התחילה לשיר כדי להרגיש כמה זה לא קשור ולא שייך ו...מביך
וזהו. בגדול.