sga 01x02

Nogmor

New member
sga 01x02

אחח.. וואלה, זכרונות...
I'm thinking.. turkey sandwich.. ----------- mckey: puddle jumper? I but we agreered.. fine. puddle jumper you're cleared to go.​

mn1000

New member
אטלנטיס 1x2 התבלבלת קצת לא

היה נהדר לראות זאת שוב למרות שהפעם זה היה קצת פחות מרגש .

noobster

New member
אכן פרק חביב

דבר ראשון SGA= ס"ג אטלנטיס... באמת נחמד לראות אותו שוב.. למרות שבוע ההבדל.... את העונה הראשונה ראיתי מהדודות.. ככה שזה מוזר לראות אותם בהפרשים של שבוע אחד מהשני... ולמה לא במקביל לSG1- עונה 8? ערוץ 1 לא יכל לסדר את זה כמו באמריקה? הרי יש פרקים מקבילים!! פרקים בעונה ה 8 שבו בצוות מוצא את אנטרטיקה אז ...
מפה!!!
הפרק שהם יוצרים קשר ואז שולחים להם נשק מכדה"א... ואני חושב שיש עוד כמה לא? לא זוכר כבר...

Nogmor

New member
לידע כללי,

כשאתה ממן
אז תדאג שיהיהו מספר שורות רווח, אחרת דיי איבדת את הפואנטה של הסימון...

mn1000

New member
תודה על השיעור באנגלית עכשיו אני

חכם כמוך לפחות.

subatoi

New member
ערוץ 1

שידר אותם מקביל יפה מאוד בשידור הראשון. עכשיו זה שידור חוזר.

marinegirl16

New member
פרק גדול!

פעם ראשונה שאני רואה פרק של אטלנטיס ובנתיים זה נראה מצויין! לא יכולה לחכות לפרק הבא!!! יש פרק הבא נכון?! (עם סוכות והכול...)

Nogmor

New member
אמור להיות...

אבל אתם יודעים מה אומרים על "אמור"...

AtlantiX

New member
תסתכל בלוח השידורים של הערוץ הראשון

כבר בשבוע שעבר היה מצויין שהם משדרים משחק במקום אטלנטיס

מ א ג ר ט

New member
פרק טוב

פעם ארשונה שראיתי אותו, וזה פרק ממש טוב. רק מה- זה רק אני או שהם לא הכי הסבירו למה העיר התחילה לעלות אל פני המים?

Nogmor

New member
כי הם לא יודעים למה. לא זוכרת?

זהירות, ספוילר (מוזר, כן, כי זה לעונה הראשונה של אטלנטיס, אבל בכל מקרה..)
עונה ראשונה של אטלנטיס==> ההסבר מגיע בפרק של וויר כשמוצאים אותה בתור זקנה, ומבינים שהעיר עלת לפני המים כי הקדמונים התקינו סוג של failsafe למקרה שהמגן יקרוס, אז העיר תעלה לפני המים, בגלל שוויר הזהירה אותם בעבר.

מ א ג ר ט

New member
אוקי

לא בד'תי מה כתוב בספוילר, אבל אם יש איזשהי סיבה או הסבר למה לא, אז תודה.

Nogmor

New member
ראית את העונה הראשונה של אטלנטיס?

כי אם כן, אז בשבילך זה לא ספוילר. אני פשוט לא בטוח אם יש אנשים שרק עכשיו רואים את העונה הראשונה של אטלנטיס, אז אני לא רוצה להרוס הפתעות.

סלמאק

New member
נו, ברור שהסבירו.

ויזכירו את זה גם בהמשך... כמעט כל פריט בעיר הזו פועל על רגשות. (הכיסא, האורות וכו'(יש עוד דוגמאות, אבל לא נהרוס לך)) אז ברגע שהצוות הגיע למצב של סכנה מיידית, העיר קלטה את המצוקה ועלתה מן המים. אבל היה צריך להגיע למצב של סכנה ממשית מיידית כדי לגרום למנגנוני ההגנה בעיר לפעול, אם הם לא היו שם כשזה קורה, לא היתה דרך להציל את העיר.

AtlantiX

New member
לא מדוייק

ההסבר בפרק השני לעליית העיר היא שהקדמונים הכניסו מנגנון אל-כשל. אם כבר המחשב מחשב זיהה שהמגן כושל ולא את המצוקה של האנשים. המחשב מחובר לחיישנים מסוגים שונים, כך הוא זיהה את ההגעה של המשלחת והדליק את האורות ככל שהם התקדמו. הכיסא סתם עובד על מחשבות של נשא גן הקדמונים. למטה ספויילר לפרק 14
בפרק ש-Nogmor הזכיר, העיר מוצפת וכמעט כולם טובעים. שום זיהוי רגשות מצוקה. כדי למנוע את הטביעה של האנשים בקו הזמן הנוכחי, הוכנס מנגנון אל-כשל שיעלה את העיר על פני המים ושיגרה נוספת שמטרה להעיר את העיר (אורות+מחשבים+גישה לבסיס הנתונים) כשהיא תזהה שבני האדם חזרו.

shelNom

New member
קישור לשרשור משנה שעברה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=784&msgid=52771620&archive=1

למעלה