SG1 SE10 EP10 THE QUEST

ilovenewyork

New member
SG1 SE10 EP10 THE QUEST ../images/Emo58.gif

איזזזזזזזזזזהה פרק !!! אני לא מאמין שצריך עכשיו לחכות עד מארס !!!!!!!!! בעל אדריה וכל צוות SG1 הכל כולל הכל כולל תזכורת לפרק "Abyss" כאש מכריחים את בעל לוותר את על בסכין אני כמעט בטוח ב100% שזה הסכין בו הוא עינה את ג'ק בקיצור לכו לראות אני רואה עכשיו את SGA ביי ביי

PsychoSlayer

New member
אמממ...

בtv.com לא כתוב כלום על הפסקת השידורים עד לסוף חודש אוקטובר ואז השידורים מתחדשים ב 30 לינואר.. אז לא יודעת בקשר למארס..

ilovenewyork

New member
TV.COMטועים

gateworld לעומת זאת יודעים טוב יותר New episodes of Stargate return to SCI FI Friday in March :(

ARIS BOCH

New member
בשנים הקודמות הם חזרו בינואר

אז אני מניח שגם השנה. וגם אם SCI FI כן יחזרו במרץ, SKY ONE יגיע לפרקים האלה בינואר כך שבכל מקרה בינואר הם אמורים לחזור. כנ"ל אטלנטיס.

ilovenewyork

New member
SCI FI הוא הקובע

הם קובעים מתי ישוחרר הפרקים החדשים לאוויר ולא סקיי סקיי היא רשת כמו ערוץ אחד הם רק מקבלים את הפרקים

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif פרק חמדמודון

סטייל אינדיאנה ג'ונס. זה פרק שבנוי כל כך לדניאל, פותר החידות. הרגיז אותי שהכותבים התעלמו מזה שוולה פוגשת את הבת שלה אדריאה...הלו? אפילו שלום היא לא אמרה לה. לפעמים יש אטימות רגשית בסטארגייט שזה יכול לשגע. ומי שלא יודע בקשר לאטימות הריגשית. אמנדה וקלאודיה החליטו שפילו שהכותבים לא יכתבו בפרק דינמיקה בין סם לוולה הם יוסיפו משלהם ובאמת אפשר לראות את זה בפרק הזה. וולה שכמה מהשינה ונשענת על סם, סם מוציאה אותם מהמבוך ווולה מעודדת אותה וכו'. חוץ מזה פרק מקסים. ואהבתי את הכימיה בין אדריאה לבעל... יש פוטנציאל כאן...חחח

dexsus

New member
פרק ממש טוב..

בעסה שעכשיו צריך לחכות המון זמן עד לפרק הבא. נקודה רעה היא הדרקון המעפן שעשו בסוף הפרק.. הוא אפילו לא נראה כמו דרקון (לא, אני לא מגדל בבית אחד כזה.., אני מתכוון לפי סרטים וסדרות אחרות) אין לו עייניים בכלל והוא ממש ממש קטן.. אחרי כל האפקטים בעבר, הם היו צריכים להשקיע יותר ביצור..

אכן היה פרק משגע.....

והשרשור הזה התחיל ביום הולדתי ה-23 .... יייאייי לי.... אני לא כתבתי כאן הרבה זמן כבר ואני מקווה שאפגוש אתכם באייקון...

למעלה