SG1 10x05 Uninvited

subatoi

New member
אני לא ממש הרגשתי

דיסטנס כזה מצד החבר'ה כלפי לנדרי עד הפרק הזה, שפתאום דיברו על זה. ואני כן חושב שהמונד בהתחלה היה מרוחק. אני זוכר פרקים שהוא היה ממש צועק עליהם, מה שלנדרי לא עשה, אולי כי יש לו כבוד כלפיהם והוא יודע שכולם שם יותר זמן ממנו ויודעים יותר טוב ממנו את העבודה. להמונד היו חבורה של חבר'ה צעירים שהוא היה צריך לחנך, אז הוא הרשה לעצמו לצעוק עליהם

Enderew

New member
להפך, הצעקות מסמנות קירבה

זה שהוא מרגיש חופשי לצעוק עליהם, זה מעיד על חוסר דיסטנס. אתה צועק על חברים ובני משפחה, על על פקודים / מפקדים בצבא.

adili6

New member
נכון...

זה נראה "יותר מדי"..לא יודעת מה "יותר מדי" אבל תחושה כזאת של "נו באמת" מה גם שהאמונד מחוץ לתפקיד של ה"גנרל" היה קורא לג'ק "ג'ק" ולא אוניל...ופה לנדרי קורא למיטשל "מיטשל" ולא קאמרון...אולי כי קאמרון נשמע יותר סיסי כזה מג'ק... בכללי פרק חמוד...אני דיי אהבתי..כמאה כי לא היו יותר מדי הסברים טכניים והיה קל יותר להבין שהיצור הזה הגיע ממימד אחר בגלל המכשירי ההסוואה גורמים לבן האדם לעבור לסוג של מימד אחר וזהו..לא כמו כל שאר הפרקים שצריך להיות אסטרופיסיקאי כדי להבין אותם עוד משהו בקשר ללנדרי... מה שמוזר הוא שהוא מבין מה מדברים איתו בקשר לדברים הטכניים כי לפי מה שאני זוכרת ורואה בעונה ה-1 עכשיו (וגם בשאר העונות...עד עונה 4) המונד לא כ"כ הבין מה רוצים ממנו והיה אומר (או לא אומר)...טוב...מה שתגידו...פשוט תעשו מה שצריך לעשות וזהו...(מזכיר את ג'ק לא??) אני בחיים לא אתרגל ללנדרי ומיטשל (אולי כי אני משוחדת לטובת ג'ק..)...אבל מצד שני לואלה...איזה חמודה היא...אהבתי אותה..

שאלה שאולי לא קשורה: איפה הבת של לנדרי?

היא לא הייתה הרופאה הראשית אחרי שהרבה זמן לא היה רופא ראשי אחרי שג'נט מתה? ממתי ד"ר לאם הוא רופא ראשי? ומי זו הרופאה החמודה הזו שהסבירה להם מה קרה עם החייזר שזלג לממד שלנו? בקיצור.. מה קורה עם הקונטינואיטי שלהם?

צודקת, אבל מצד שני... זה שרשור של פרק מתקדם

לא חשבתי שאני צריכה לשים סימן ספויילר...

למעלה