SG debut Re-packed?

Lost Lullaby

New member
SG debut Re-packed?

מישו יודע אם יש לאלבום המכורה של SG כמה גרסאות? כמו שלSPIN היה Re-packed? או גראה אירופאית ובינאומית או משו? אתמול כשלא יכולתי להרדם שמתי את SG בדיסקמן, וגיליתי שבנוסף לUNIVERSE שנהג לקפץ כל פעם שהייתי שומעת אותו, נוספו אליו גם Tears of Pears, Violet, Break Me Shake Me ונראה לי היה עוד משו. אני מניחה שלא היה חכם מצידי לשמוע את האלבום *כל יום* במשך חודשיים. נו טוב. יהיה טיפשי מצידי לקנות אותו עותק עוד פעם, ובכל זאת אני רוצה שיהיה לי מקורי ולא קופץ. יש עוד גרסה? אולי אני אקנה אותה..

ailag

New member
שאלת דיסקים! יש!

גרסאות הdebut שאני מכירה: - בינ"ל רגיל - אוסטרלי רגיל, יש לו את העטיפה שאנחנו מכירים ובמקום promises יש בו את all around me ואת mine (סדר השירים גם שונה) - אוסטרלי "repacked" , התווסף אליו דיסק מיקסים והחוברת שלו שונה - היא אפורה-כסף עם הלוגו המעוצב יותר שלהם, ובפנים יש דברים שאמורים להיות הרשימות של דארן (כל מיני מילים של SG בכתב יד עם מחיקות). אם אתם רוצים פרטים על הדיסק השני או החוברת תגידו, יש לי את הדיסק. - גרסה אסיאתית לכבוד ה foed tour שמכילה דיסק בונוס עם מיקסים ונראית כמו הדיסק הרגיל (רק באה עם אריזת קרטון בגודל דיסק ושנראית כמו דיסק) אם את רוצה יש לי ספייר של האחרון, אבל דיסק הבונוס דפוק
אז זה שווה לאספנים אבל לא למי שסתם רוצה לשמוע SG. אגב universe, תקשיבי שם שוב - יש מקום שמישהו מדבר בו ברקע. זה מציק לי מכתה י"א (ואני בת 23!) שנפתח על זה כתום חדש?

Lost Lullaby

New member
תפתחי../images/Emo3.gif

אבל הUNIVERS שלי קופץ
יש דרך להשיג את האוסטרלי repacked? אני רוצה רשימות של דארן
ורגע, איך הדיסק בונוס דפוק?
אני תוהה

ailag

New member
-=-=-

האוסטרלי.. אין לי שמץ, תשאלי אוסטרלים. אאל"ט שלחו לי אותו מאוסטרליה, לא זוכרת אם הוא היה פה בכלל. (אני גם יכולה לתת לך לראות אם מתישהו תהיי בת"א, זה לא כ-ז-ה להיט) איך הוא דפוק.. שמעתי אותו באוטובוס ואז הוא נפל או שהאוטובוס רעד. הדיסק נשרט וכמה שירים בו קופצים. למזלי קניתי עוד אחד (הכי חכם לקנות כמה עותקים ואז למצוא עם מי להחליף)

Lost Lullaby

New member
אני יום ראשון הקרוב בת"א../images/Emo9.gif

מואהאהאה (<
לאבא שלי יש חברים איכנשהו באוסטליה. נלך להציק

זה היה בצחוק כמובן...

אני בת 21 והיא 23... יחסית לבנות 13 ו- 15 שיש כאן, אנחנו "קשישות"... חחחחחחחחח

למעלה