ואני מדברת על האווירה הכללית - קשה לשים את האצבע, הפרק היום הזכיר לי בתחושה את הפרקים בהם הגיע צוות האנטרפרייז לפלנטות שעדיין לא נחשפו לחיים מחוצה להן, ואולי זה רק מקרי באמת.
אם כן אז בעיני הוא ממש לא אחד מהטובים- להפך, הוא נחשב אצלי בין השניים הכי גרועים בסדרה (איתו ביחד יש גם את One false step, אבל הקולד לזרוס נמצא אצלי ברשימה במקום קצת יותר טוב רק בגלל הסיפור של הילד של ג'ק, למרות הטמטום הצורם שבו).
נכון שהוא לא אחד מה*הכי* טובים, אבל אני מאוד אהבתי את התפקיד העלילתי שלו, זה פרק מאוד חשוב ועשוי טוב - לראיה, האנשים שממש בכו בצפייה בו. (לא אוסיף מעבר לזה, למען הצופים החדשים, אבל תבטיח לי שננהל דיון על זה בשרשור הפרק לכשישודר בימים הקרובים
האמת, אני לא בטוח שמותר לי להגיד לאן אני מתגייס... (אולי אני קצת, רק קצת מגזים, אבל עדיף בטוח מאשר מצטער...). טוב נו... אני מתגייס לתוכנית תלפיות... (מכיר?). עכשיו אני צריך לירות בכולכם.
ואגב, אני לא בטוח, אבל ממה שזכור לי מחברים תלפיונים, בחלקים שאתם באוניברסיטה יש לכם במגורים טלויזיה. לא יודע אם יהיה בה כבלים אבל, ואם כן זה בטח YES ולא HOT, אבל תקווה זה תמיד בריא תהנה ושיהיה המון בהצלחה.
שיהיה לך גיוס קל ושפשוף נעים ככל האפשר... אפילו אם לא תראה את הפרק כשהוא ישודר, עדיין יהיה יותר קל לדון עליו, כי זה לא יפגע בצופים חדשים. גם אני לא רואה
זה תמיד ייתן תחושה דומה, אין מה לעשות. אם זה בס"ג, במב"כ המקורית, או בדור הבא, או בסדרות אחרות. ההבדל הוא בכל המסביב, ב"צורת ההגשה", ובהתפתחות הסדרה אח"כ.
בעונה 1 של STNG, כשהם הגיעו לכוכב של שחורים. אותה אוירה שוביניסטית חביבה (כאן כלפי קארטר). אבל זה היה נכון רק לעונה 1 של 'הדור הבא'; עונה 2 כבר היתה משהו טוב יותר, והדמיון נעשה פחות חד, גם אם לעיתים קיים.