זורו
ת תפוז קומפקטי New member 29/12/06 #29 ../images/Emo6.gifמה,הוא חמוד!(האייקון,לא זורו../images/Emo3.gif)
B Black Balloon New member 25/12/06 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif../images/Emo8.gif
ת תפוז קומפקטי New member 25/12/06 #4 ../images/Emo24.gifאעאעאעאע!../images/Emo3.gifאת בארץ!! איזה מגניב מתי היית כאן בפעם האחרונה?
I Infinity AL New member 26/12/06 #5 ברוכה הבאה לארץ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif טיסות זה מעצבן טיסות שמאחרות עוד יותר יאללה תנצלי את הזמן לפגוש חברים ומשפחה ותהניייי!
ברוכה הבאה לארץ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif טיסות זה מעצבן טיסות שמאחרות עוד יותר יאללה תנצלי את הזמן לפגוש חברים ומשפחה ותהניייי!
ט טול טולה New member 26/12/06 #6 חזרתתתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif אני אצא ג'יפה עכשיו..אבל השעה תצדיק.. לא קראתי את מה שכבת..{מחר אקרא} אבל אני שמחה שחזרת
חזרתתתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif אני אצא ג'יפה עכשיו..אבל השעה תצדיק.. לא קראתי את מה שכבת..{מחר אקרא} אבל אני שמחה שחזרת
E eynav br New member 28/12/06 #8 טנקס לכולם../images/Emo13.gif שקד...חחחחח אני אפגש איתך בכיף... מחר אני שם אבל בבוקר בטח את לומדת.. אני נוסעת להחליף משהו בקניון ומשם לחיפה..חחח חורשת על הארץ...כבר הספקתי להיות בת"א גם, בחיפה, עפולה, ישוב ליד זיכרון...חחח
טנקס לכולם../images/Emo13.gif שקד...חחחחח אני אפגש איתך בכיף... מחר אני שם אבל בבוקר בטח את לומדת.. אני נוסעת להחליף משהו בקניון ומשם לחיפה..חחח חורשת על הארץ...כבר הספקתי להיות בת"א גם, בחיפה, עפולה, ישוב ליד זיכרון...חחח
D dark dumb New member 29/12/06 #33 למה לא אמרת שהגעת???../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif אוף.. היינו עושות מפגש פורום מצומצם!!! אני, את ושקד חחח
למה לא אמרת שהגעת???../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif אוף.. היינו עושות מפגש פורום מצומצם!!! אני, את ושקד חחח