הגעתי../images/Emo24.gif
הגעתי אתמול בערב הביתה... תודה לכל מי שאיחל טיסה נעימה
דווקא הטיסה הראשונה שלי איחרה... הייתה אמורה להיות ב12 בצהריים, אנחנו היינו בשדה תעופה כבר ב11 והמטוס יצא רק ב5 בערב..
בעיות בטיסות בתוך ברזיל.. אחר"כ הגענו לסאו פאולו...היינו צריכים לעבור משדה לשדה אחר...פספסנו את האוטובוס שהיה ב6 וחצי ויצאנו ב7.. 50 ד' נסיעה אם הכביש פנוי והיה מבוללל.. הגענו ב8 בערך והיינו אחרונים בצ'ק אין...הייתה אחרינו מישהו אחת וזהו...היינו ממש אחרונים.. אחר"כ אכלנו והאוכל היה מגעיל.. וזה היה הארוחה הנורמלית היחידה שאכלנו אבל היה דוחה חחח.. אחר"כ רצנו למטוס, עלינו וזהו חח הטיסה של ה10 שעות עברה דיי מהר כניראה שישנתי.. היינו בספרד במדריד שעתים ועלינו לטיסה לארץ..הטיסה שלנו הייתה איבריה אבל איבריה הם ביחד עם טיסות אל על אז המטוס היה אל על והדיילים מדברים עברית כל המטוס מדבר עברית וזה היה כזה מוזר.. כל פעם שאמרתי תודה או סליחה כמעט אמרתי בפורטוגזית חחחח... בסוף הגענו....הטיסה מספרד הייתה קצת מעצבנת עם הישראלים חח אבל לא נורא... עכשיו אני בבית עוד לא ראיתי את כולם רק את 2 הסבתות ואח שלי אהה ודודה שלי פגשתי אותה בעפולה במקרה
שקד- בכיף אני אפגוש אותך!!הייתי היום בעפולה...בנק הדואר, בנק פועלים, קניון קניתי נעליים ופלאפל גולני
אבא שלי היה חייב..חחחח
הגעתי אתמול בערב הביתה... תודה לכל מי שאיחל טיסה נעימה